marfan Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 před 9 hodinami, Jan R. napsal: Benzín ? Luxusní než ty naroubované masivní plasty na scoutu Hmm asi vidím ďalšieho nástupcu aktuálnej O3RS. Ešte vidieť v modrej Race farbe, ale bielu by som v tomto prípade bral asi radšej ako čiernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 O tom RS bych se nebál mluvit jako o nejlépe vypadajícím kombi/liftu ve třídě. Tohle se fakt povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 (editace) U RS se mi líbí přední část která je vzhledově lepší než u normální verze. Ta mě nenadchla. Editováno: 12. Červen 2020, autor: stanmar 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 (editace) No, jo.....tak já to tady taky veřejně řeknu. Krásná, jednoduchá, dnes již stará OIII, budu na tebe vzpomínat. Mě se ty asijské designové křivky a některé tzv. cetky na OIV opravdu nelíbí. Asi by to chtělo návrat Kabaně přímo do Škodovky. Před mnoha a mnoha věky, když stvořil nádherný kukuč Yetiho s kulatými světly, no nebylo to krásné, když se Yeti neopičil po ostatních modelech a byl již z dálky rozeznatelný. I známý Jeremy Clarkson z Top Gearu byl z něho tehdy nadšen. Dnes abych hádal, co to ke mně vlastně z dálky jede, jestli Scala, Octavia nebo Kodiag, Karog, prostě uniformita non plus ultra. Editováno: 12. Červen 2020, autor: DušanV 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Mě nová Octavia neuráží ,ale těžko řeknu. "tu chci" i když si ji dovolit můžu nechci... nenašel jsem žádný důvod proč něco takového kupovat. Co to auto má a jiné ne ?? Nic. Spíš má dost věcí které nechci nebo jsou nastavené jinak než si představuju. Jestli se někomu líbí já mu to neberu ať si každý utratí svoje peníze za co chce. 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 (editace) Pár dotek LB - ten kufr opravdu velký, ta stříbrná a 18” asi nejhezčí kombinace. Polstrování i na 5.dveřích Také pěkné verze Editováno: 13. Červen 2020, autor: Jan R. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Jan R: Je to tahle: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBAG7NXXLY015819 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Ano. Cenovka na krámě 699, měla i headup displej. Ten zadní stěrač mi osobně nevadí. Čekám na ceníky, jestli si ji budeme moc koupit, takhle by vypadala [emoji1360]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Já uvažuji o: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBAR7NX2LY017588 Nabízejí mi ji v Přerově taky po slevách lehce pod 700 000,- , s tím zadním stěračem se taky nějak srovnám. Dneska jsem se byl koukat a z venku je to nádherné auto. Uvnitř mi to ale přišlo "menší" než u mé aktuální O3...a ta cenovka taky bolí :-D (myšleno za 1,5 TSI v manuálu).... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Další slušná z Jarova: https://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/skoda-octavia-style-1-5-tsi-110-kw-2147417.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Přijde mi, alespoň podle nabídek okolo, že sleva pro fyzickou osobu okolo 45000,- z ceníkové ceny, je asi standard... ale chápu, jde o nový model, takže větší slevu asi jako jednotlivec člověk těžko dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 (editace) Dnes poprvé naživo ? Modrá lava ji sluší?? Editováno: 13. Červen 2020, autor: RDMBR 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 @RDMBR tak přesně takhle bude vypadat ta moje :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 @Georgius moje taky v liftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Zadek u liftu budu asi ještě chvíli vstřebávat. Hlavně ten "zobák" hrany kufru a megaplochu, kde je nápis Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 To je zas nějaká novinka to obložení vpravo? Nikde jsem to neviděl v konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Není to ve spojení s těmi supr sedadly? Já takový kus fyzicky neviděl ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 (editace) Je to fotka z auto.cz z toho posledního testu, ale i tak není nikde psané v konfigurátoru, že se mění i dekor palubky spolu s potahy Editováno: 14. Červen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Pak prohlédnu autoscout tam je moře kombinací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 @Jan R. přišel si na něco? Leda že by to byl nějaky předprodukční kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Mi se to osobně líbí i více, vypadá to jako Alcantara. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 To je zas nějaká novinka to obložení vpravo? Nikde jsem to neviděl v konfigurátoru Tohle obložení je fakt pěkné a příjemné na dotek. Je to snejný materiál jako na sedadlech. Byla tím vybavena předváděčka už v únoru, takže novinka to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Takže asi to má nějakou souvislost s potahy sedadel ikdyž to není nikde zmíněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Nic jsem po Německu nedohledal. Napadla mě nultá série a už se to nikdy nemusí objevit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Ale když v konfigurátoru zvolím příplatkový potah sedadel Suedia/kůže. Tak na palubovce je suedia jako to měla ta předváděčka s kterou jsem jel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.