Petrkiller Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Kup ten který jsem bral já. Já bral před měsícem a je dobrý. Odkaz je o pár odkazů výše. Prodejce přímo uvádí že je pro verzi 1.5 a pokud to uvádí i ten u kterého jsi objednal, tak bych zadal full refund. Měli by ti to dát. Jen pospíchej jestli už jsi potvrdil dodavku. Máš na to jen 15 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Ahoj bavil jsem se s kolegou v práci a ten mě hodně postrašil, že nějakému jeho známému diagnostika z Číny odpálila ŘJ auta. :/ stalo se to už nějakému známému od vás? :/ já jsem zatím bez problémů ale bojím se teda. Prý se mu uvolnily uvnitř kontakty a spojily k sobě a odpálily ŘJ ihned po připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Budem velmi nerad ak to tu sklzne na uroven jpp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Koupil jsme OBD zde: https://www.aliexpress.com/item/ANCEL-ELM327-V1-5-ELM-327-Bluetooth-Adapter-OBD-SCAN-Mini-Car-Diagnostic-tool-Elm327-OBD2/32778198800.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Y2C1Ha Všechno cajk! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Maly tip pre tych, co maju niekoho v UK - originalny adapter Carista za 10£ https://www.amazon.co.uk/Carista-Bluetooth-OBD2-Adapter-App/dp/B00YVHGTBM 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 A tady pro ty co nemají někoho v UK Original Carista adapter 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik666 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Dneska mi přislo toto : https://www.aliexpress.com/item/ANCEL-ELM327-V1-5-ELM-327-Bluetooth-Adapter-OBD-SCAN-Mini-Car-Diagnostic-tool-Elm327-OBD2/32778198800.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Y2C1Ha a do superba 2 r.2013 to vubec nepasuje konektor je uplne jinej poradi nekdo kdo ma superba 2 od roku 2013 jaky koupit? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Musi pasovat, S2 ma OBDII zasuvku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Dneska mi přislo toto : https://www.aliexpress.com/item/ANCEL-ELM327-V1-5-ELM-327-Bluetooth-Adapter-OBD-SCAN-Mini-Car-Diagnostic-tool-Elm327-OBD2/32778198800.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Y2C1Ha a do superba 2 r.2013 to vubec nepasuje konektor je uplne jinej [emoji20] poradi nekdo kdo ma superba 2 od roku 2013 jaky koupit? Diky... A nedáváš ho tam opačně? Ne že bych z tebe chtěl dělat nějakého negramota, ale občas je problém v absolutní banalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 (editace) @Stringo - dej sem fotku zásuvky na adaptéru. Na Aliexpressu to není vidět Editováno: 8. Listopad 2017, autor: Kotlick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Tady je to. Zástrčka v autě (Octavia II) a ELM OBD II BT adaptér. Doufám, že už funguje vkládání obrázků přes tapatalk a že to bude vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Hmm tak nevím, vypadá to že by to mělo pasovat. Nejde to tam vůbec strčit? Já mám od Sunny softu z česka a jde to tam celkem ztuha, ale funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Mě to funguje, Erikovi to tam nejde [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Dnes mi prišiel tento adaptér z aliexpressu: https://www.aliexpress.com/item/Super-Mini-ELM327-OBD2-Bluetooth-V1-5-327-ELM-Mini-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-Accessories/32324880041.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7jt4ak Hneď som ho bol otestovať a je v poriadku. Skúšal som ho na ver. 3.5 beta-12. Vidím, že som tu dlho nebol :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 (editace) Zdarec, taky mam problem s adapterem z Ciny. Konkretne tento: https://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-ELM327-v1-5-Super-mini-obd2-Bluetooth-Scanner-Code-Reader-for-Android-phone-Windows/32690134452.html jak zminoval @kernelpicnic bohuzel nejde mi tam narvat do OBD zasuvky na mem Skoda Rapid 2013. Zkousel jsem to vsemozne orezat, aby se to tam dalo lepe zatlacit, ale nejak se te potvore nechce a kdyz s tim trosku zakvedlam, tak kontrolky jenom probliknou a pak zhasnou. Ty konektory jsou tluststi nez na mem starem OBD,, ktere dosluhuje a bohuzel nema podporu formatu co bych potreboval Tak tenhle adapter na Skoda Rapid asi nekupujte. Editováno: 2. leden 2018, autor: tom.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Tak je oba otevři a střeva z nového vsuň do těla starého. Piny by měly být naprosto stejné, tak by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 To by slo, uvidim co me napise jeste cinan a pokud napise ze nemuze pomoct, tak to kucham a zkusim to nejak prepajet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Není třeba nic pájet. Měl jsem to rozebrané. Stačí vycvaknout ve spoji (možná to bude pojištěné lepidlem a budeš to muset nožíkem odříznout). Uvnitř je tišťák a destička s těmi piny a drátky, celé to vyndáš a přehodíš do druhého plastu, který ti jde do OBD konektoru zastrčit. Ten plast je obal a elektronika je v něm jen vložená. Zítra se podívám v compu, jestli nemám fotku jak je to rozebrané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 JJ pocitam ze tam bude nejakek tistak, ale myslel jsem si ze to bude na ty piny nejak napajeny. Ale pokud je to takhle easy, tak to je v poho. Jen me udivuje, ze ten muj cernej adapter je takova krava. Tak doufam, ze prodavaji pridavnej vzduch v krabicce Za fota budu rad. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 (editace) Tak fotky rozebraného adaptéru (co jsem rozebíral bratrovi) jsem nenašel, tak jsem rozebral můj a všechno je stejné až na to, že bratrův adaptér měl piny na destičce a ta byla vsunutá v tom plastu, já mám piny natvrdo v tom plastu, takže u mě by bylo nutné je zkusit vytáhnout (jestli jsou jen nasazené v díře), nebo odpájet a připájet na druhé piny v druhém adaptéru. Každopádně takhle to vypadá asi ve všech adaptérech a přepájení je otázka chvilky, hlavně si vyfoť jaký drátek vede k jakému pinu a odpoj svorkovnici kablíků od tišťáku. Ať se zadaří Editováno: 3. leden 2018, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Super dikes. Jsem pripraven i na pajeni, to mi problem nedela 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-a-windows-phone.html Jak tak čtu ty "problémy" těch z Ali. tak ani nelituji že jsme trochu přeplatil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Taky mám tento bílý a naprostá spokojenost hlavně zatím všude pracuje na výbornou jak fábie octavie i superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Já mám z ALI a funguje taky všude a na jedničku, chce to jen pořádně číst a neřešit problém až po nákupu špatného modulu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.