Publikováno Březen 27, 20178 r Zdar. Mel bych dotaz ohledne elektroinstalace pri vymene motoru.. Staci pouze vymenit motor s převodovkou, řj a budíky? Nebo musim prehodit i elektroinstalací co vede z řj motoru do interiéru ?
Březen 27, 20178 r Jaké přesně chceš měnit motory? Od toho se vše odvíjí, v každém případě to bude chtít nový velký techničák
Březen 27, 20178 r @3TFlash Nic mi do toho není, ale ptáš se na výměnu motoru, zástavbu Climatronicu a Bluetooth... a možná jsem ještě něco přehlédl... Není lepší to auto prodat a koupit jiné už ve výbavě a motorem jaký chceš? Nebo máš 2 bouračky a děláš z toho 1 auto?
Březen 27, 20178 r tak to je asi dotyčnému jasné, jen by mě zajímalo (dotaz myslím zcela vážně), jak to hodlá udělat na emisích.
Červen 22, 20178 r Autor Vse uz mam Hotové, samozrejne na ME a STK musim mit znameho kvuli motoru a emisim.
Červen 27, 20178 r Aha, asi to horko. Když je text bez háčků a čárek, tak to ještě nemusí být slovenština Kódy ne, ale fotí se přeci motor. Kdyby se to někdy řešilo, třeba kvůli pojišťovně, tak se snadno přijde na to, že to někdo pustil. No asi to někomu za to stálo...
Červen 27, 20178 r Tak v CR se kouka na kod motoru. Pri PU taky. Navic ty motory jsou docela odlisny. To auto je uz navic neprodejny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.