NikolasCZ Vloženo 6. Duben 2017 Vloženo 6. Duben 2017 Je možné nějak nastavit, aby se po zamčení vozu zvenku automaticky zavřela okna? To je řadu let stará funkce a auto za milion to nemá? Citovat
Bladik Vloženo 7. Duben 2017 Vloženo 7. Duben 2017 Ale vzdyt to umi, musis pouze drzet bud na dalkaci zaviraci tlacitko do doby, nez-li se vsechna okna zavrou a nebo na bezklickovem zamykani, drzet ruku na klice dokud se okna nezavrou... 1 Citovat
Kraso Vloženo 7. Duben 2017 Vloženo 7. Duben 2017 Nemel spis na mysli, ze kdyz zapomene zavrit nejake okno a zamce auto klasickym zpusobem, tak jestli se po urcite dobe okna nedovrou automaticky kvuli zabezpeceni auta? Ja jsem to chtel uz nekolikrat v garazi vyzkouset, ale zatim jsem se k tomu nedostal... spolehal jsem ale vzdycky na to, ze se okna zavrou automaticky po minute od zamceni auta 1 Citovat
NikolasCZ Vloženo 7. Duben 2017 Autor Vloženo 7. Duben 2017 @Bladik Měl jsem na mysli AUTOMATICKÉ zavření, což jsem v příspěvku napsal. Že to lze popsanými způsoby, to vím. Co píše @Kraso vyzkouším, ale minuta je docela dost a v níávodu jsem to nenašel. Citovat
Bladik Vloženo 7. Duben 2017 Vloženo 7. Duben 2017 Hmm tak tohle jsem nikdy nezkousel, jedina funkce co snad i funguje, je automaticke zavreni oken pri desti, ale jinak nevim. Citovat
Wittmann Vloženo 7. Duben 2017 Vloženo 7. Duben 2017 Asi je to záležitost preferencí - mně naopak přijde lepší, když se auto dá zamknout s poootevřenými okny 1 Citovat
ferda25 Vloženo 7. Duben 2017 Vloženo 7. Duben 2017 (editace) Volba může být a systém fungovat nemusí, bohužel to co bylo u S2 a všichni si na to zvykli, tak u S3 nefunguje. Vše závisí na typu čidla deště, první čidlo co se dávalo do O3, to podporovalo, ale pak přišlo dešťové čidlo s indexem A a konec...někdo tu psal, že to pět funguje s novým senzorem, ale nikdy jsem toho nebyl svědkem. Editováno: 7. Duben 2017, autor: ferda25 Citovat
PetrKV Vloženo 9. Červen 2017 Vloženo 9. Červen 2017 Tak mne zadne automaticke zavirani oken nefunguje. Chybi mi hlavne automaticke uzavreni oken za deste,zadne jine jsem u S2 nevyuzival.Byl jsem zvyklej nechavat pootevrena okna, kdyz zaclo prset okna se zavrela. U S3 to udelam taky,ale prijde dest,okna se nezavrou a v aute voda. Citovat
Lancelot Vloženo 28. Červenec 2017 Vloženo 28. Červenec 2017 To už si fakt dělají srandu, že S3 neumí zavírat okna při dešti? No hlavně, že má svítící barevné lišty, 9" palcový display a jiné cypoviny. Fakt mě tohle ořezávání zaběhnutých funkcí sere. Citovat
Lubos_PM Vloženo 2. Srpen 2017 Vloženo 2. Srpen 2017 Někde jsem se dočetl, že automatické uzavření oken a šíbru při dešti bylo u S3 zrušené z bezpečnostních důvodů, aby to nemohlo nikoho sevřít... Ale přece jak boční okna, tak šíbr, pokud při zavírání narazí na odpor/překážku, automaticky změní směr pohybu a pootevřou se. Taky jsem to u S2 používal jen při dešti a u S3 to postrádám. Citovat
pista6 Vloženo 23. Červen 2018 Vloženo 23. Červen 2018 Mne vše funkční aj po zamění dveří aj po dešti L&K Citovat
milanfrolka Vloženo 24. Červen 2018 Vloženo 24. Červen 2018 Taky bych chtel aby sla kododovat funkce automaticeho zavreni oken pri desti superb 3 r.v.4/2016 da se to nebo by se muselo neco vymenit ? Citovat
waikiki Vloženo 3. Duben 2021 Vloženo 3. Duben 2021 Musí být správný dešťový senzor + aktivace v SW, dle informací od zabanovaného člena fóra. :-) Citovat
fx99 Vloženo 14. Duben 2021 Vloženo 14. Duben 2021 (editace) waikiki ten zabanovaný člen je uživatel Ferda? potřeboval bych to pls vyřešit......... Editováno: 14. Duben 2021, autor: fx99 Citovat
DavesMan Vloženo 10. Prosinec 2021 Vloženo 10. Prosinec 2021 V 28. 7. 2017 na 23:19, Lancelot napsal: To už si fakt dělají srandu, že S3 neumí zavírat okna při dešti? No hlavně, že má svítící barevné lišty, 9" palcový display a jiné cypoviny. Fakt mě tohle ořezávání zaběhnutých funkcí sere. Umí, dá se to dokódovat. Dá se to dokonce i přidat do menu infotainmentu, takže pak se to dá zapnout / vypnout i bez připojeného VCDS. Citovat
Plzeňáček Vloženo 13. Prosinec 2021 Vloženo 13. Prosinec 2021 Jo, ale na zadnem aute mi to jeste nefungovalo. 1 Citovat
Krosta Vloženo 13. Prosinec 2021 Vloženo 13. Prosinec 2021 (editace) Hlavně, jak už tady bylo psáno předtím, tak je nutné mít správný senzor RLFS, né RLHS (snad jsem to nepopletl). Pokud si dobře pamatuji, tak vozy od modelové péče 2016 už nemají patřičný senzor a musel by se jedině vyměnit. I když není správný senzor namontovaný, tak v infotainmentu to nastavení vidět bude a půjde vypínat/zapínat, ale fungovat to nebude. Například s RLFS 81A 955 555 A/B to fungovat bude Editováno: 13. Prosinec 2021, autor: Krosta 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.