NikolasCZ Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Je možné nějak nastavit, aby se po zamčení vozu zvenku automaticky zavřela okna? To je řadu let stará funkce a auto za milion to nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Ale vzdyt to umi, musis pouze drzet bud na dalkaci zaviraci tlacitko do doby, nez-li se vsechna okna zavrou a nebo na bezklickovem zamykani, drzet ruku na klice dokud se okna nezavrou... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Nemel spis na mysli, ze kdyz zapomene zavrit nejake okno a zamce auto klasickym zpusobem, tak jestli se po urcite dobe okna nedovrou automaticky kvuli zabezpeceni auta? Ja jsem to chtel uz nekolikrat v garazi vyzkouset, ale zatim jsem se k tomu nedostal... spolehal jsem ale vzdycky na to, ze se okna zavrou automaticky po minute od zamceni auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikolasCZ Vloženo 7. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 @Bladik Měl jsem na mysli AUTOMATICKÉ zavření, což jsem v příspěvku napsal. Že to lze popsanými způsoby, to vím. Co píše @Kraso vyzkouším, ale minuta je docela dost a v níávodu jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Hmm tak tohle jsem nikdy nezkousel, jedina funkce co snad i funguje, je automaticke zavreni oken pri desti, ale jinak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Asi je to záležitost preferencí - mně naopak přijde lepší, když se auto dá zamknout s poootevřenými okny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Ideální by bylo mít volbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 (editace) Volba může být a systém fungovat nemusí, bohužel to co bylo u S2 a všichni si na to zvykli, tak u S3 nefunguje. Vše závisí na typu čidla deště, první čidlo co se dávalo do O3, to podporovalo, ale pak přišlo dešťové čidlo s indexem A a konec...někdo tu psal, že to pět funguje s novým senzorem, ale nikdy jsem toho nebyl svědkem. Editováno: 7. Duben 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Tak mne zadne automaticke zavirani oken nefunguje. Chybi mi hlavne automaticke uzavreni oken za deste,zadne jine jsem u S2 nevyuzival.Byl jsem zvyklej nechavat pootevrena okna, kdyz zaclo prset okna se zavrela. U S3 to udelam taky,ale prijde dest,okna se nezavrou a v aute voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 To už si fakt dělají srandu, že S3 neumí zavírat okna při dešti? No hlavně, že má svítící barevné lišty, 9" palcový display a jiné cypoviny. Fakt mě tohle ořezávání zaběhnutých funkcí sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Někde jsem se dočetl, že automatické uzavření oken a šíbru při dešti bylo u S3 zrušené z bezpečnostních důvodů, aby to nemohlo nikoho sevřít... Ale přece jak boční okna, tak šíbr, pokud při zavírání narazí na odpor/překážku, automaticky změní směr pohybu a pootevřou se. Taky jsem to u S2 používal jen při dešti a u S3 to postrádám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Mne vše funkční aj po zamění dveří aj po dešti L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 co ten příspěvek znamená? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Jak rozebrat dveře O2 :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 to video má přes hodinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Taky bych chtel aby sla kododovat funkce automaticeho zavreni oken pri desti superb 3 r.v.4/2016 da se to nebo by se muselo neco vymenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Trochu to ozivim... existuje uz riesenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Musí být správný dešťový senzor + aktivace v SW, dle informací od zabanovaného člena fóra. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 A aké je číslo dielu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Mělo by to byt toto 5Q0 955 547 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 (editace) waikiki ten zabanovaný člen je uživatel Ferda? potřeboval bych to pls vyřešit......... Editováno: 14. Duben 2021, autor: fx99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Ano. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 V 28. 7. 2017 na 23:19, Lancelot napsal: To už si fakt dělají srandu, že S3 neumí zavírat okna při dešti? No hlavně, že má svítící barevné lišty, 9" palcový display a jiné cypoviny. Fakt mě tohle ořezávání zaběhnutých funkcí sere. Umí, dá se to dokódovat. Dá se to dokonce i přidat do menu infotainmentu, takže pak se to dá zapnout / vypnout i bez připojeného VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Jo, ale na zadnem aute mi to jeste nefungovalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 (editace) Hlavně, jak už tady bylo psáno předtím, tak je nutné mít správný senzor RLFS, né RLHS (snad jsem to nepopletl). Pokud si dobře pamatuji, tak vozy od modelové péče 2016 už nemají patřičný senzor a musel by se jedině vyměnit. I když není správný senzor namontovaný, tak v infotainmentu to nastavení vidět bude a půjde vypínat/zapínat, ale fungovat to nebude. Například s RLFS 81A 955 555 A/B to fungovat bude Editováno: 13. Prosinec 2021, autor: Krosta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.