balda88 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 @Habi001 mockrát děkuji za vysvětlení. Musím příště lépe vybírat auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 @balda88 ono to není ani tak tvoje chyba jako tvého prodejce, ten by ti to měl řádně vysvětlit. Ale jak říkáš, příště budeš o něco chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Tak jsem dnes prodloužil Care Connect a Infotainment Online. Pro jistotu jsem to udělal v předstihu, když jsem četl, že to trvalo i týden. Asi na tom zapracovali, při platbě kartou to bylo tak do hodiny hotové :-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Dohromady 2298 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 před 7 hodinami, l79 napsal: Tak jsem dnes prodloužil Care Connect a Infotainment Online. Pro jistotu jsem to udělal v předstihu, když jsem četl, že to trvalo i týden. Asi na tom zapracovali, při platbě kartou to bylo tak do hodiny hotové :-). Na jak dlouho je to prodloužení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 1.rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Jedině dobře. Jelikož nemám Care Connect a prodlužoval jsem pouze infotainment online, 1890Kč mně osobně přišlo přes čáru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Zdravím ve spolek, asi sem lama ale nemá někdo tušení proč mi nejde zadat PIN na Škoda Connect? Mám rádio Amundsen, přes tel. dám Hotspot na připojení k netu, zadám kód a po chvíli mi to hodí tuto hlášku a šlus .... Moc dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Jak dlouho to zkoušíš? Celý ten Connect je dost nestabilní. Kolikrát jim to nefunguje i několik dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Od pátku, když sem si "méďu" přivezl domů. Takže nemám zoufat že dělám něco špatně a zkoušet to dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ještě bych s panikou vyčkal do zítra, nebo spíš do úterý. Přes víkend se obvykle na opravě serverů Škodovka moc nepředře. Případně je možný, že se nedaří autu dostat přes hotspot na internet. Popravdě nevím moc jak tohle ověřit ve chvíli, kdy není v autě aktivovaný ten connect. Protože mám za to, že bez toho connectu asi žádné on-line služby auto neumí. Takový klasický začarovaný kruh. Ale je to taky možnost, zkusit použít hotspot z jiného telefonu, případně domácí wifi síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ok. dík, ještě zkusím tu wifi a nějaký ten den počkám a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Tak nakonec musím auto dát do servisu kde mi nefunkční Škoda Connect zrestartujou bo co, po kontaktu se Š.A. to zkoušeli soudruzi z NDR na dálku a nešlo jim to, takže je chyba někde v autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 A jak dlouho jim to trvalo? Prej je to na 2- 3 hodiny práce, to asi budou rozebírat půlku auta, nebo to přehrání jde fakt tak pomalu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Víte někdo, jak funguje to zjišťování volných parkovacích míst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Havlas Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ahoj mám vyrobený kodiaq 06/2018 a začal jsem se zajímat o možnost zprovozění uzamčení vozdila na dálku pomocí apliace škoda connect. Na infolince mi paní řekla, že možnost uzamčení vozidla na dálku mají nově vyrobené auta a ty starší lze zprovoznit jen u modelů vyrobených od 08/2018. Nemáte někdo zkušenosti, zda by to šlo v palubní jednotce doprogramovat ? Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Dle informací co mám tu funkci musí povolit ve ŠA (pro auta, která ji nemají aktivovanou, ale lze tam dodělat). Řeším to už nějaký měsíc u svého Karoqa, když tak se podívej do vlákna tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 V 18. 1. 2019 na 8:05, Karel Havlas napsal: Ahoj mám vyrobený kodiaq 06/2018 a začal jsem se zajímat o možnost zprovozění uzamčení vozdila na dálku pomocí apliace škoda connect. Na infolince mi paní řekla, že možnost uzamčení vozidla na dálku mají nově vyrobené auta a ty starší lze zprovoznit jen u modelů vyrobených od 08/2018. Nemáte někdo zkušenosti, zda by to šlo v palubní jednotce doprogramovat ? Díky za informace mám sice novsí Kodiaq /01/2019 ale to zamknutie mi neslo tiez. potom som si vsimol ze som mal na webe skoda connect status "NEOVERENY" . isiel som do predajne, vyziadali este odomna cislo vodicskeho preukazu a nasledne som uz mal status OVERENY. Teraz uz viem auto zamknut aj odomknut cez appku v mobile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Ahojte, mám kodiaq 11/2018 a dnes som riešil vzdialený prístup na zamykanie/odomykanie. Status už mám cez autorizovaný servis v škode OVERENÝ, ale na aplikácií nemám tú možnosť zobrazenú. Ako mám postupovať? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Auto přes Škoda Connect odemknout ani zamknout možné není. Pouze je v aplikaci vidět stávající stav vč. třeba otevřených oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 (editace) Karel Bůna: Od MR2019 ide. Editováno: 21. Březen 2019, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Toto som myslel, to chcem aj ja Snažím sa zistiť prečo, keď aj ja mám MR2019, nemám v appke odomykanie a zamykanie. Je pravda, že nikde sa neviem dopátrať jednoznačnú odpoveď od akého termínu výroby to dávali do kodiaqu. Infolinka, autorizák, škoda-forum, každý iná odpoveď. Ak by to niekomu dodatočne rozbehali, dajte prosím info. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Mně to budou aktivovat na Karoqu MR 2019 příští týden (je o tom téma v dané sekci). Řeším to se ŠA cca 3 (!) měsíce a za tu dobu si vyslechl mnoho různých i protichůdných informací od nich. Konečna (snad) verze je ta, že po nahlášení VIN k vozu ověřili, zdali je možné funkci aktivovat a pokud ano, přistavit auto do servisu a tam musejí přehrát SW v ŘJ. Předpokládám, že pro Kodiaq to bude fungovat stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 V 21. 3. 2019 na 21:43, DavidSK napsal: Karel Bůna: Od MR2019 ide. Tak to se omlouvám za mystifikaci, ptal jsem se na to při koupi v listopadu 2018 a to mně řekli, že to možné není a nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Mně zrovna tato funkce přijde úplně zbytečná na rozdíl od poslední zaparkované pozice nebo blikání a houkání. Nevidím v tom využití, jedině v tomto: https://www.skodahome.cz/2019/03/18/skoda-auto-digilab-startuje-pilotni-projekt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.