Srpen 19, 20205 r před 42 minutami, Petr Smolík napsal: Tak se přidávám do klubu "trapáků" :D Ale vůbec “trapák”. Krásná a decentní úprava. Upraveno Srpen 19, 20205 r od LukášCBR
Březen 6, 20214 r Tak nevím ... no v první řadě je to atrapa : více zde snad kdyby tam nebyla uprostřed ta červená odrazka... Upraveno Březen 6, 20214 r od stanmar
Březen 6, 20214 r Mi se to nelíbí, zvláště pak s ohledem na výkony, no na druhou stranu ty atrapy, bohužel, dnes má už většina aut..
Listopad 22, 20213 r Nechci nikoho urazit, ale tyhle úpravy "výfukových koncovek" jsem nikdy nepochopil. Jsou lidi, které auto zajímají jen povrchně (přemisťovadlo) a tak si toho na autě ani nevšimnou, a naopak, lidi, kteří se o auta zajímají a ty hned poznají, že je to jen atrapa, která v 99% ani nevypadá hezky.
Listopad 22, 20213 r Dnes už se dávají často atrapy i z výroby na vcelku luxusní auta, třeba VW Arteon....
Prosinec 5, 20213 r No já byl proti tomu, ale když jsem viděl audi s6 nebo mercedesy, tak ono už je to asi jedno😂 minule jsem viděl bmw, jsem si říkal ty mají pořád poctivý výfuky. Fakt to vypadalo real, ale kouř šel jen z levého. Takže už je to všechno mimo, už jde jen o vzhled
Prosinec 6, 20213 r Samozřejmě, reálné koncovky má už dnes docela málo modelů (díky EU), ale já primárně narážel na tyhle DoDo. To, co vyjde z fabriky, má alespoň nějakou úroveň, jak po stránce vzhledu, provedení, použitého materiálu. Kdo si doma dodělá a vypadá to fakt dobře, to je tak to 1%. Zbytek takových dodělávek (těch 99%) jsou buď trubky od komína co jsou křivé, jsou na každé straně ideálně 2, nebo to jsou takové ze světlého matného plastu, což působí jako koupě z hračkárny. Člověk by si na tom měl dát alespoň trošku záležet a střízlivě zvážit, zda to s těma koncovkama nevypadá spíš hůř / komicky.
Prosinec 8, 20213 r Rapid 1.0 mame identicky pohled na vec. Absolutne nejhur vypadaj tyhle atrapy na 2,0 tdi kde pod nima vidis ty 2 hnusny trubky real vyfuku. Na zbliti.
Prosinec 8, 20213 r V 22. 11. 2021 na 16:03, HapeCZ napsal: Dnes už se dávají často atrapy i z výroby na vcelku luxusní auta, třeba VW Arteon.... Ano dávají, jenže to na první pohled nebije tolik do očí. No samozřejmě každý si to své auto udělá podle svých představ a je to jeho věc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.