beuticek Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Michale, upřímnou soustrast. Myslíš, že má cenu to tam posílat zpátky? I kdyby společně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Taky to vzdávám. Novej už neriskuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Podivej, rozhodne zabojuju oficiálně pres aliexpress a rozhodně při řešení s Aliexpresem zminim konkretne tvuj nick at je jasne, ze to neni nahoda. I kdybych to tam mel za 500,- poslat, udelam to, pokud budu vyzvan alíkem. A spolu se budeme domlouvat. Idealne, jestli se muzes jeste znovu odvolat na ten muj nick. At se jim to tam trochu prováže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 (editace) Obrat se na svoji banku. Pozadej o reklamaci za nedodane, resp. chybne dodane zbozi. Chtej tzv. chargeback. Zaroven zbozi posli zpatky cinanovi. https://www.duofinance.cz/chargeback Editováno: 29. Březen 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Kluci, takže toto je oficiální nabídka prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Takže sám nabízí vratku zboží a proplacení plné ceny (clo a zastupovani bohužel asi provařím). @beuticek zkus domluvit stejnou podmínku a pošleme mu to společně? Napadlo mě, aby poslal difuzor na sve náklady znovu, ale ten správný! Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Určitě ten difuzor musí mít, když ho nabízí. Pokud nemá a nechce se ti vymáhat clo skrze vyměření od ČP, bral bych variantu č. 2 s tím, že zaplatí i poštovné. Tohle je prostě hajzl prodejce a sviňárna posílat vědomě jiný díl a hrát hloupého typu “Fakt? Já nic a nic nevím”. Ten zmetek by to měl zaplatit celé a Ali, který to zaštiťuje by ho měl tvrdě potrestat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Já si právě myslím, že mu ty chromované došly, tak prodává ty normální. Se mnou už od té doby nekomunikuje, takže se obrátím na mojí banku, jestli mi pomůže s reklamací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 A nedal jsi mu náhodou hned tu jednu hvězdu? Třeba už nemá motivaci něco řešit, když už jsi mu zkazil hodnocení. Toto byla hned jeho první nabídka. Napsal jsem do Dispute všechno pěkně od plic a s řádně horkou hlavou, udělal jsem screen tvého hodnocení a nazval jsem ho tam šejdířem co vědomě okrádá a podvádí lidi, že jsem difuzor koupil kvůli chromu a tento obyč je mě úplně na nic. Ještě mu zkusím nabídnout, že pošle spravný difuzor, nebo zaplatí i poštu zpět a uvidim jak se k tomu postaví. Každopádně celní deklarace 861,- + cca 500,- za postu je furt lepší jak dosavadních 3100,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Dal jsem mu jí až po prvním kole hádání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Tak nakonec to dopadlo celé jinak. Dispute se samo ukončilo předčasně s tím, že se vybrala varianta $40 zpět a difuzor mi zůstane. Při apelu na Aliexpress tento verdikt potvrdili, takže Aliexpress evidentně nemá zájem cokoliv řešit (prý toho mají moc a otevírat znovu dispute je složitější operace), byť mi to prodejce sám nabídl. Takže jsem protekl 2200Kč. Už tam nic dražšího kupovat nebudu. Ani clo žádat zpět nemůžu, protože nic nevracím.. hajzlové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Přesně to se stalo i mně s tím, že mně vrátili jen 20$. Taky jsem s nimi skončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Kluci proč nezkusíte ten chargeback - myslím, že tam je celkem reálná šance na úspěch. Objednali jste zboží na internetu, zboží jste platili kartou, zboží jste dostali jiné. Za zkoušku nic nedáte... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-stefan- Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ako s fotiek co ste sem davali sa mi ten difuzor paci.Ale takto ho urcite neobjednam,je to dost velke riziko.Cloveku zostane na krku nieco,co ani nepotrebuje a v takomto pripade je ten pristup zo strany Aliexpresu o nicom!Ty na to doplatis,pritom chybu spravili oni.Nemalo by to byt opacne? Poslali zly diel,nech poslu este jeden spravny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Na tom jsem samozřejmě trval a bylo mi to původně prodejcem i nabídnuto (vrácení peněz a zaslání difuzoru zpět), viz screen. To, jakým způsobem se to pak podělalo nechápu.. každopádně nevěřte tomu, že se za vás alík postaví. Ti jsou schopní řešit dolarové podvody, na takové větší obchody kašlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Jj, na Aliku vůbec neakceptovaly jakékoliv připomínky a námitky. Příští týden už snad budu mít čas poptat se v mé bance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 V případě potřeby mohu zkusit poradit přes SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 No chtěl sem si objednat ty z aliexpressu ale strach mi nedovolil tak sem dneska namontoval ty atrapy od milotecu v provedeni alu brush a hned to auto vypada lip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Není to špatné, vůbec ne, ale není to prostě taková designová špica jako difuzor z Ali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 No ale riskuj za 3500 se mi hrat nechce ? by me mlada zabila ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 (editace) Trochu nechapu proc Milotec neudela koncovky alá Octavia RS. Pro Superba delaji koncovku designove podle original provedeni. Editováno: 18. Duben 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Asi se jim nechce. Já bych si po zkušenostech s Číňanem taky radši připlatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Kamarád uvažuje nad těmito, ty jsou podle mě rs podobné. https://www.milotec.net/kat-c-3-688-22-Dummy-koncovky-vyfuku-Alu-Brush-Skoda-Octavia-III-Facelift-r-v-2013-2017-d1287.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 To už vypadá daleko lépe, než-li ty klasické rádoby hliníkové obdélníky. Škoda ale, že to není aspoň z lesklého hliníku, tak jako originální u RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Nad tim seM uvazoval taky, ale buhvi jak to bude vypadat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.