Publikováno Květen 31, 20178 r Celkem 5 hvezdicek... http://www.euroncap.com/en/results/skoda/kodiaq/26894
Červen 18, 20178 r Překvapil mě rozdíl proti bratru Tiguanovi - tak nějak jsem předpokládal, že sourozenci dopadnou stejně a doufal, že větší Kokodák bude líp chránit posádku. Jsou to procentíčka, ale přesto... A stejně po něm budu dál pokukovat - přece jen člověk sedí o 10 cm výš než okolní provoz, což dává příjemný (falešný?) pocit bezpečí.
Červen 18, 20178 r Netuším ako dopadol tiguan, predpokladám však, že podľa toho, čo píšeš, tak asi lepšie ako kodiaq... ak tomu tak naozaj je, tak len preto, lebo tiguan má v základe viac elektronických asistenčných systémov Bezpečnosť SUV je stále diskutovaná a každý má na to nejaký iný názor. V každom prípade sa jedná o veľké auto, ktoré minimálne dáva pocit bezpečia a keď to porovnám s malými autami, tak logicky viac materiálu a väčšia hmotnosť by skutočne mala lepšie ochrániť posádku. No z mojej skúsenosti má pre mňa SUV jedno iné veľké plus vzhľadom na bezpečnosť a to akýsi kľud za volantom. Aby som vysvetlil... najviac má podľa mňa na bezpečnosť jazdy vplyv sám vodič a aspoň mňa osobne SUV vôbec nepobáda k nejakej športovej riskantnej jazde. Nie že by som za volantom vždy riskoval, ale keď proste cítite, že auto vám pod zadkom sedí poriadne na ceste a pýta sa prejsť zákrutu rýchlejšie alebo si pýta prevetrať ho trochu, tak je to stále na obyčajnej ceste risk. V dobe, kedy napr. aj obyčajná fabia má taký podvozok, že vám dovolí naozaj veľa a dokonca vie byť zábavná, tak som možno pre niekoho nepochopiteľne rád, že existuje typ auta, kt. takéto chúťky vo mne potláča a naopak rozvíja iný typ užívania si cestovania, ktorý je bezpečnejší pre všetkých zúčastnených. Ospravedlňujem sa, ak je to mimo témy, ale prišlo mi ako vhodné vyjadriť môj názor k tomu, prečo je SUV bezpečným autom.
Červen 21, 20178 r No, sourozenci to úplně nejsou, Tiguan je spíše sourozencem Atecy a Karoqu, přesto je na tom Kodiq parametry nejhůře....divné. ochrana cestujících - ochrana dětí - ochrana chodců - bezpečnostní asistenty Tiguan 96% 84% 72% 68% Ataca 93% 84% 71% 60% Kodiaq 92% 77% 71% 54% Podle Euroncap.
Červen 21, 20178 r Sourozenci to su... to, ze kodiaq ma natiahnuty razvor, neznamena, ze to nie je takmer 1:1 tiguan Konieckoncov tiguan allspace je toho jasnym dokazom Uz len podla uvedenoho vidno, ze hlavny rozdiel je skutocne v bezpecnostnych asistentoch. Kodiaq samozrejme moze mat vsetko to, co ma tiguan, ale nema to v zaklade.
Červen 21, 20178 r Kodiaq je celkově robustnější a větší tak bych čekal že se to v těch testech promítne...
Červenec 5, 20178 r Kodiaq je celkově robustnější a větší tak bych čekal že se to v těch testech promítne... Jo, vidím to podobně. Asistenty si můžeme dokoupit, ale "procenta" v bezpečnosti posádky si nedokoupíš. Pořád se naštěstí bavíme o 90+ resp 85+, takže OK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.