feralxdftw Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Zdravim, postrehl jsem, ze mi pri volnobehu chrasti z prostoru motoru. Mechanik od ktereho jsem kupoval to auto mi rekl, ze je to u techhle motoru uplne normalni. Nejak se mi to nezdalo a ptal jsem se jeste znameho a ten mi rekl, ze bych mel co nejdriv vymenit spojku, jinak muzu oddelat i prevodovku. Mate s tim nekdo zkusenosti? Chrasteni je slyset i dovnitr auta a nedela to pokazdy. Dekuju moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Jo, dvouhmota je KO. Mechanik je pěknej exot. Řekl to nejspíš jen z důvodu abys mu to nereklamoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feralxdftw Vloženo 9. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) Me prijde, ze se mu to jenom nechce menit. Prave rikal ze chrastit bude i novej, ze kdyz to nechrasti, tak to jde natvrdo na prevodovku -ty razy- a to ze je prej spatny. Dekuju za odpoved. Editováno: 9. Červen 2017, autor: feralxdftw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) Samozřejmě je to blbost. Nechce to měnit protože dvou-hmotový setrvačník který máš zcela evidentně K.O, stojí s celou sadou asi 20 tisíc jen na materiálu, nehledě na tu práci. Osobně jsem nechal setrvačník rozpadnout až pak jsem ho měnil. Nicméně se to nedoporučuje. Může ti to zničit skříně převodovky, nebo poškodit uložení klikové hřídele... Jestli to je zánovní a auto nebylo na náhradní díly tak ho donuť to vyměnit, jinak to budeš mít drahé, autorizák si za opravu řiká necelých 40 tisíc a garáž mistři jdou kolem 26+, dobrej kamarád co má přístup k distribučním cenám to udělá do 20. Editováno: 9. Červen 2017, autor: 15degren 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feralxdftw Vloženo 9. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Dobre diky moc. Ja jsem to prave bral od neho s tim, ze kdyz je to mechanik, ze to auto bude v cajku a kdyz se neco objevy tak to da dohromady. Ocividne je to hroznej flakac Mam jeste jednu otazku, kdyz budu menit setrvacnik, muzim i spojku? Zda se mi dobra, neprokluzuje a jde hodne odspoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 před 5 hodinami, feralxdftw napsal: Me prijde, ze se mu to jenom nechce menit. Prave rikal ze chrastit bude i novej, ze kdyz to nechrasti, tak to jde natvrdo na prevodovku -ty razy- a to ze je prej spatny. Dekuju za odpoved. To není mechanik, ale debil Když jsi to auto od něj koupil, tak by na to měl poskytnout nějakou záruku. Ale hlavně si nic nenech opravovat u něj. Když už bude převodovka venku a ta spojka není nedávno dělaná, tak ji vyměn taky. Rozdíl za kompletní sadu není zas takl velkej. P.S. je možný, že spojka byla vyměněná, ale bez dvouhmoty aby se ušetřilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Je mnohem výhodnější koupit kompletní sadu i s lamelou a ložiskem, je to dost práce a rozdělávat to po druhé kvůli ložisku nemá smysl nech vyměnit celou sadu, budeš mít na dlouho klid. Vždy se prostě mění celá sada, proto se to i v sadě prodává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feralxdftw Vloženo 9. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 To je fakt, na netu jsem to videl oboji v sade, tak to asi necham udelat cely. Vejgll- je to mozny, byl to sluzebak a nevypada, ze by ho zrovna hejckali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) Převodovka se běžně kvůli setrvačníku nevyndavá... ale stejně je to hodně práce se k tomu dostat. Editováno: 9. Červen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 A jak se k setrvačníku dostaneš?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Taky si to nejak nedovedu predstavit. Kdyz jsem si setrvacnik menil, tak mi prevodovka lezela vedle auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.