Publikováno Srpen 16, 20178 r Parkat sa mi stalo,ze mi zacalo spatne fungovat prave scrolovacie tlacitko v multifunkcnom volante.Nevenoval som tomu pozornost.Az teraz pocas 10 dnovej dovolenky zacalo byt uz nepouzitelne.Ako som vsak pocas dovolenky zistil,zaruka na auto mi koncila prave v den,kedy som sa z dovolenky vracal.Reklamovat,alebo to spisat u dealera pocas dovolenky v Taliansku sa mi zdalo zbytocne,tak som to riesil az po prichode domov.Zaruka koncila 14.8.2017,kedy som o tom aj telefonicky dealera Skodovky informoval.Bohuzial neuspesne,pretoze zaruka skoncila a nemam narok na bezplatnu opravu,aj ked je to iba 1 den.Trosku sklamanie,pocut vyhovorky tipu..viete,aj na mixer ked Vam skonci,tak uz sa neda nic robit...alebo viete pane,auto je kupene v Cechach a vy ho chcete teraz den po zaruke reklamovat na Slovensku...to sa neda. Akoze da sa bez toho zit ale vyvalit teraz 140 eur za tlacitka+ vraj kodovanie a praca/to by sa tam fakt po vymene malo nieco kodovat?/,na to teda nemam chut. Takze ponaucenie dobuducna,ak sa nieco vyskytne,budem to hned spisovat a reklamovat aj na Honolulu:-)
Srpen 16, 20178 r Problém pravého rolovacího tlačítka je globální problém Škodovky, setkal jsem se s tím u více modelů Škoda, bohužel, pokud jsi to nestihl v záruce, tak máš asi smůlu. Maximálně můžeš doufat, že Škoda vydá TPI na výměnu, tam by se to dalo uhádat.
Srpen 16, 20178 r Nevím jak na SIII, ale na jiných vozech koncernu se to často dá poměrně jednoduše opravit - rozebrat, vyčistit, proletovat.
Srpen 16, 20178 r Obecný problém multifunkčních volantů napříč všemi modely. Viz. pdf příloha: Tlačítka multifunkčního volantu... Plus jsem ještě našel jednu zmínku - viz. samostatný obrázek. electric_2016_i_jaro2.pdf Upraveno Srpen 16, 20178 r od Martin Bednář
Srpen 17, 20178 r Autor Diky za komentare a obrazok.Jasne,chapem,moze sa stat,ale mna skor rozladilo to,ze 1 den po zaruke a postavia sa k tomu takto.Pritom ako sa tu pise,je to znamy,celoplosny problem tlacitok u Skodovky.Skusil som este napisat na Slovensky import,som zvedavy,ako sa k tomu postavia,popripade..kedze sa jedna o Ceske auto,predane v Plzni,skusim napisat aj primo vyrobcovi,popripade na Ceske zastupenie Skodovky.Ak ma niekto nejaky kontakt,budem velmi rad.
Srpen 17, 20178 r Myslím, ze s trochou dobré vůle by ti to mohli např. na kulanci vymenit. Jak píšeš, argumentoval bych tim, ze to je známý a celkem starý problém. Klidne se ohanej tím pdfkem. Kontakty seženeš na: www.skoda-auto.cz
Srpen 21, 20178 r Autor Takze dnes telefonat zo servisu Skoda Autobors,kde som telefonicky problem s tlacitkom riesil.... Na moj podnet,ktory som importerovi Skoda pisal,sa zacalo nieco diat...mam prislubene,ze Skodovka zaplati 70% dielu a servis zaplati,resp vykona servisny ukon GRATIS. Promptne,rychlo a ferovo...tak nejako som si to aj predstavoval.Pristup,ktory mne ako zakaznikovi znie skutocne ako zakaznicky.
Březen 31, 20196 r Prave rolovatko mi zacalo listovat v zozname menu akoby az na viac pootoceni, nepravidelne, niekedy na druhy, inokedy na viac pootoceni. Auto 10/2018. Nestava sa niekomu? Reklamovat?
Září 9, 20195 r Zdravim. Mam taky dotaz, mozno blbost, ale... nenahrievaju sa vam pocas jazdy tlacitka (rolovacie) na volante? Hlavne lave rolovacie je po dlhsej jazde dost teple...
Září 9, 20195 r a nemas treba zaple topeni a fukar natoceny na tu stranu volantu?:-))) ja teda nic takoveho za 4 roky nevypozoroval :-))
Září 9, 20195 r Nie ved teraz v lete mam stále klímu. Hlavne ľavé tlačítko je pri dlhšej jazde vyslovene teplé.
Září 16, 20195 r Ja som to mal na S2 ze sa prehrievalo a začalo aj blbnut, rozobral som ho poriadne vyčistil (bolo plne prachu a bordelu) a zacalo fungovat a neprehrievalo sa tak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.