Publikováno Září 25, 20177 r Ahoj, mám doma Fabii první generace z roku 2004 (1.2 HTP) a během příštího měsíce mi končí technická. Potřeboval bych vyřešit delší dobu opomíjený problém - chyby airbagů. Auto mám na ježdění asi 10 kilometrů denně z domu na zastávku MHD, kde přesedám na socku. Mám blbé tušení, že bych s následujícími chybami neprošel... Má někdo tušení, jak tyto chyby odstranit? Jde mi o co nejlevnější a nejpraktičtější řešení. Nové airbagy bych rád vyloučil... Díky moc!
Září 25, 20177 r Já bych odpojil baterku a zkontroloval všechny konektory v každěm begu. Očistit,nastříkat kontaktolem a pod. Závady jsou sporadické tak by to mohlo zabrat.
Září 26, 20177 r Kdyz se to smaze tak to naskoci tyto chyby zpet? To vypada , ze kdysi to bylo bourane , bagy ven a nikdo to nesmazal. Dalsi otazka , zda jsou bagy vymenene , nebo chybi uplne.
Září 26, 20177 r Jelikož auto bylo bouchlé, nebude nejjednodušší prostě koupit odpor a narvat ho místo airbagu?
Září 26, 20177 r Pokud bylo auto opravdu bourané, tak se musí znovu aktivovat jednotka, jinak to tam bude furt.
Listopad 29, 20177 r Prehraju celou jednotku a smazu crash data. Na pockani. Okres Nachod. Napsite do sz nebo na email: vitazsl@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.