Standis Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 máte někdo zkušenosti s toutu firmou? píšou, že chip provedou za cca 2 hod? je to možné? http://www.profi-chiptuning.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 podezřelé jsou ty hodnoty co slibují, protože tam v zásadě třeba u 1.6 TDI slibují nárust výkonu "až" a ta hodnota "až" je hodnota které dosahuje většina 1.6 TDi už z výroby... že by náhoda ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 tak už mi odpověděli, jak probíhá vlastní chip: ano, chip tohoto motoru je možná, jedná se o běžnou úpravu, která probíhá přes diagnostický konektor tak teď si nejsem jist, zda je to úplně to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Stando, co zkusit motorpowera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Za sebe obecně ze zkušenosti: 1) Pokud někdo slibuje "akční cenu", je to přesně ten typ firem, kterým je dobré se vyhnout. Jestlipak víš, proč je sleva náhle pod hranicí 5.000,- Kč? No protože už nejde o trestný čin, ale jen o přestupek, kdybys je chtěl třeba nahlásit za podvod (neříkám že to tak tato firma má, je to spíše obecný trend řekněme "nečestných" firem, takže bacha na to) 2) Dělit úpravy na spotřebu, výkon a další je ptákovina, správná optimalizace je jen jedna a buď ji dělám správně, nebo ne. Neexistuje několik správných cest pro tentýž motor... 3) Výkon jako takový je OK, díval jsem se třeba na 1.6TDI a 99kW je úplně v pohodě, jde to i lépe (a bezpečně). Spíše krouťák je už vyšší, než jaký je limit od výrobce pro zachování životnosti, proto soudím, že to bude spíše zase typicky natlakované turbo pro co největší zátah a pak nic, tedy za předpokladu, že je společnost aspoň trochu seriózní a opravdu auta čipuje a jen to nepředstírá (protože podobných firem bylo a je stále hodně a placebo efekt důvěřivého zákazníka dělá divy). ...a obecně. Pokud se koukneš na ověřené a kvalitní lidi (TDI Fun, Motorpower a další), nikdo z nich nedělá čip za pár Korun. Mají své know-how a kdo chce kvalitu, ten si ji rád zaplatí. Kolem a dokola, abych nikoho z ničeho nenařkl, o té firmě nevím nic a třeba opravdu dělají kvalitní úpravy. Osobně ale tomu ani za mák nevěřím, já bych k nim nejel. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Dobrá zpráva je, že ta firma umí nachipovat i jachtu či bagr :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Mi se hlavně líbí možnost individuálního tuningu. Asi to prubnu. 1.6TDI není žádné terno přeci jen, usmyslel jsem si, že chci stačit Audi RS6. Chci řekněme 650 koní a 1050Nm. Asi podám poptávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 tak mě to spíš zajímalo s ohledem, že je mám kousek od baráku, tak proto. hlavně mě zarazilo, že to dělají za 1-2 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarPal1989 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Zdravím všechny. Rád se podělím o zkušenosti s touto firmou. Profichip Tuning Brno. Tato firma nemá s profesionálním chipem nic společného. Takže... Před cca 2 měsíci jsem si podle recenzí tuto firmu vybral pro chiptuning a opravu teplých startů. Z origo 115Kw zvýšeno na 130.8kw. Auto sice jelo jak drak, trhalo asfalt, ale také hulilo jako prase, ale.... Ale něco se mi nezdálo. Zajel jsem k jedné konkurenční firmě (specializuje se i na úpravy vyloženě závodních aut). Verdikt mě málem položil do kolen. Totálně rozesr...né mapy (tlaky pro turbo, že by to ani hybridní nepřežilo,o dávkách paliva ani nemluvě, dokonce i na volnoběh zvednuté dávky... ). Zvýšení výkonu = zvýšení všech map o 8 až 12% na tlaky a dávky, kte to není potřeba nebo jak bych to jednoduše popsal. Graf z válcové brzdy nemohl být origo z mého vozu, na to jsou křivky údajně až moc ideální, jak podle pravítka. Dále po 3 týdnech čekání jsem se připomněl ohledně oprav teplých startů. Obratem jsem dostal odpověď, že má jednotka není na tento typ úpravy podporována... Zajímavé, když každá jednotka má své mapy. Tudíž je každá opravitelná. A ejhle, opraveno na počkání u konkurence. Dále mi bylo řečeno, že EGR ventil je zakódován a tudíž mimo provoz, také lež... Je plně funkční. Takže jsem nechal opět nahrát původní software pro klid na duši. Podle odborníků tato úprava nemá nic společného s profi chipem...!!! Asi jsem jediný, kdo si vše nechal projít do detailu a vysvětlit. Hlavně že je drtivá část lidí s nimi spokojená ?? K čemu takový výkon, když není odborně proveden. Ale toto už nikdo nevidí, nýbrž řeší jen ten výkon a nic jiného. Nehledě na to, že před úpravou musíte podepsat podmínky, že cokoli se s autem poté stane,nenesou žádnou odpovědnost. Pouze vy sami. Takže podle opravdových profíků je toto firma na styl kutil s.r.o s úpravou alá Láďa Hruška.. Čuměl jsem jak puk, co vše jsem se dozvěděl. Napsal jsem podobnou recenzi na Googlu, nevydržela tam ani minutu ??a byla pryč ? Toť mě zkušenosti s touto firmou. Nedoporučuji, pokud máte své miláčky aspoň trochu rádi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 To je vesměs obecně známo a nechápu že tam někdo ještě navzdory tomu jezdí, stačí číst.. Ale aspoň další recenze, která to potvrzuje.. A to že to jelo jak drak, k tomu bych asi napsal 2 věci: 1) Placebo je sviňa 2) Natlakovat turbo umí každý pro subjektivní zátah, stejně jako možná změnit citlivost plynu Nepochybuji, že by objektivní měření naopak přineslo zhoršení dynamických schopností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliEZ Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Byl jsem u profichiptuning nedávno a v pohodě. Jen pozor! Všechny chiptuning ve slevě jsou účelové. Ve smlouvě je napsané, že pokud máte chiptuning zaplaceno v akci, tak vám nevrátí peníze, kdyby jste něco reklamovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.