Martin18 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 To co tady popisujete, jednalo se o permanentni jevy bez ohledu na venkovni teplotu a dobu jizdy? Mam adaptivni tlumice a v tomto pocasi po startu take slysim pazvuky od predni napravy, vrzani a rachoceni, ale po chvili jizdy, cca 10 km, je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Těžko říct, mám DCC a zdá se mi, že to trochu na počasí závislé je ... Nicméně určitě to nepřestane např.po 10km, jak uvádíš, alespoň ne u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 A jak se ti to chova? Vrze porad? Zvuk je vrzani nebo spise kovove zvoneni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Zvuk je vrzání, dnes jsem zrovna jel po delší trase a přejížděl retardéry, na kterých to studené vždy vrzne při zhoupnutí. Dnes jsem měl najeto možná za celý den tak 30-50km a k vrznutí nedošlo , pravda je ale, že jsem nejel sám, ale s další 1,5 osobou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 U me se to projevovalo, jako bych mel spatne brzdove oblozeni. Vzdy pri nizsich rychlostech a predevsim, kdyz jsem vjel do mirne zatacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Diky, a je zjistena pricina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Nejdrive vymenili ve SA stabilizatory, nepomohlo. Pote jsem je premluvil, aby namazali luzka ulozeni tlumicu dle postupu uvedeneho vyse a je klid?. Jednalo se o vsechny Superby do urciteho mesice koncem roku 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Me to vrze pri zhoupnuti taky. Slysitelne to je pouze pri pomale jizde, pri rychlejsi to mozna vrze taky, ale diky hluku to neni slyset. Nezalezi, zda jsem se zrovna rozjel, nebo mam za sebou 100km. Vice to vrze, kdyz je venku zima. Tlumice mam adaptivni a na aute najeto 16000 km . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 To je takova zimni bolistka tohoto modelu. Muzes to nechat promazat nebo vymenit, ale ani jedno ti nezaruci, ze se to nevrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Ahoj, mám asi totéž na autě, takové kovové skřípání. Akorát se to ozývá ze strany spolujezdce nahoře z pravého rohu palubovky. Provedli namazani ramene v servisu podle TPI, ale nic. Nemáte někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Dnes vyměněny přední silenbloky na záruku, neboť při přejezdu příčných nerovností se ozýval vrzavý zvuk od přední nápravy. Teď auto tiché a hlavně se mi jeví tužší přední náprava (nehoupe). Ještě výměna předního zrcátka na zaruku(vrzalo při sklápění). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter077 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 V 19. 12. 2018 na 21:17, Martin18 napsal: To co tady popisujete, jednalo se o permanentni jevy bez ohledu na venkovni teplotu a dobu jizdy? Mam adaptivni tlumice a v tomto pocasi po startu take slysim pazvuky od predni napravy, vrzani a rachoceni, ale po chvili jizdy, cca 10 km, je ticho. Mam to uplne tak samo, uz jsi to nejak resil?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter077 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Jsem z toho taky nestastny, proc neni nejaka svolavaci akce,kdyz to dela skoro vsem?? Auto za milion a furt nejake problemy..do roka to prodavam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Protože by to stálo peníze? A u firemních aut se to téměř neřeší pokud správce parku není nadšenec a šťoura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Peter077, zatim jsem to resil jen prohlidkou mechanikem. Protoze v tom vedle vrzani obcas slysim i jakoby kovove zacinkani, nejsem presvedceny, ze je to vrzani pryze. Ani pri opakovanem dukladnem prohlednuti tam mechanik nenalezl nic vizuelne nebo pohmatem volneho. Jeste me napadlo, ze nektere sarze mely potize se zvuky z volnejsich prednich desticek, to cinkalo pri zataceni na hrbolech. Tobe se to presne projevuje jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ahojte. Ja som vrzganie odstranil premazanim-pri vymene kolies som demontoval aj ramena,riadne premazal a vratil spat.Pozor ale,najdolezitejsie je dotahovat ramena cca v zatazenej polohe-ja som si pomohol druhym zdvihakom a tak som nasimuloval normalne zatazenu polohu. Robota s kazdym ramenom asi 15 minut a je klud,otazka dokedy,ale recept uz chvalabohu poznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turok553 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Zdravím potřeboval bych radu . něco mi za jizdy a při rozjezdu zavrže netušim odkud to muže jít dvakrat to bylo zvedlé na heveru na nic sme nepřišli kontrolovali jsem stabilizačni tyčky a čepy a vše ok malinko teda rosej tlumiče ale tim to prej bejt nemuže ikdyž člověk nikdy neví ono z venku to slyšet není mam pocit spíš ze vnitř v autě nenapada me už vubec nic co to muže dělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Opravdu máš SIII? Minule ses ptal v sekci SII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Caute, mam SIII (MR2018, 120t km, 110kW, 7DSG) s DCC a pocujem "vrganie" pri prechadani nerovnostami. Cital som, ze ked su tlmice v poriadku, treba sa pozriet na silentbloky a zadne ramena prednej napravy. Je prosim niekto v okoli Bratislava / okolie, kto s tym ma realne skusenosti a vie mi to preverit / opravit? Budem vdacny za referencie na spolahliveho mechanika / autoservis, kludne aj to sukromnej spravy, aby sme neporusili pravidla fora ohladom reklamy. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Staci kupit lithiove mazivo a namazat silentbloky, budes mat pokoj, mozno na polroka ale budes. Nemusis to hned menit, mas malo km, menil by som pri 180+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Nie som zrovna zrucny v tychto veciach, preto som chcel radsej poradit nejaky servis, kde maju skusenosti konkretne s tymto typom skodovackych problemov... Ale kazdopadne dakujem ti za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Rovnaky problem u mna. Odkedy zacala zima, vrzganie pocujem pravidelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Presne, v zime to zacalo. Kamos ma bez DCC a robi to aj jemu. Na fore je vela docasnych rieseni ohladom premazania, no pri tak drahom aute je lepsie si to dat vymenit. Vsetky opravy stoja peniaze, no kto ma na take auto by mal pocitat aj s investiciami... Tym nechcem napisat, ze som s tym ok. Je to hanba pre skodovku mat na premiovom aute taketo chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Jen je smutne, ze předchozí generace mela daleko mene problemu, ktere ted vsichni resime. Proto mi prirovnani opice s banany neprijde na miste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.