wecker Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Ahoj, záteká mi do interieru. Jsou ucpané hadičky co jsou pod oknem. Pod tím cerným plastem je vidět stojící voda. Nemůžu ale oddělat ty plasty, abych se tam dostal. Stěrače jsem už sundal. Mechoš mi po telefonu moc neporadil, že citigo ještě v těch místech rozdělaný neměl. Němáte někdo zkušenost?? nechci si rozbít sklo. Ty plasty drží celkem napevno a jsou zasunuty pod okno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Nedávno jsem je chtěl taky oddělat a preventivně vyčistit, ale taky jsem nepřišel na to, jak se demontují. Je pravda, že jsem to do detailu nestudoval. V dílenský příručce co je zde na fóru chybí část, kde je návod k demontáži. Zkus demontovat box vzduchového filtru a prohlédnout to, jestli tam nejsou nějaký šroubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wecker Vloženo 29. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Už to mám hotové. Pod sklem je několik mm guma. A hned pod tou gumou je ten plast nacvaklej do drážky. Stačí dám pod plast ruku a tlačit nahoru (kolmo od skla). Nestačí tam dát prst, urvete kus plastu. Opravdu ruku a pomalu to oddělat. Začít nakraji. Na kraji jsou ještě nějaké zobáčky u blatníku, tak oparně, at se neurvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Rádi praskají, ale je to fajn torpédo je na dvě části a většinou se zlomí jen jedna část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Cchce to opatrne ... Elsa navod viz priloha ... Panel.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Mě to nevykládej nám se to podařilo sundat bez poškození, jen origo servis to ulomil a slepil páskou a dělal jako že prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 jojo, nekdy to jsou prasata ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Tak prase je hlavne ten, kdo tak debilni zpusob uchyceni vymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 já jsem do těch míst strčil pistoli se vzduchem a vyfoukal jsem to všecko pryč, taky to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.