scorpiczech Vloženo 5. Listopad 2017 Vloženo 5. Listopad 2017 (editace) Zdravím pánové, odešla mi H3 a při pokusu o výměnu jsem zjistil, že neotevřu prostor motoru. Lanko asi vyskočilo na svém konci ze zámečku a kapota prostě neodskočí. Zkoušel jsem hledat na netu, ale pro Supa jsem žádnou radu nenašel. Máte někdo zkušenost, jak z takového maléru ven? Mám dneska noční a servisy zavřené. Díky za každou radu! Editováno: 5. Listopad 2017, autor: scorpiczech Citovat
_Stenly Vloženo 28. Březen 2019 Vloženo 28. Březen 2019 Zdravím, kolega z práce chtěl doplnit vodu do ostřikovačů, vzal za páčku cosi křuplo a kapota zavřená☹️ Poradí někdo jak to, pokud možno bez následků, otevřít? Díky Citovat
Wittmann Vloženo 29. Březen 2019 Vloženo 29. Březen 2019 otázkou je, kde to křuplo. Jestli u páčky, tak se stačí dostat k lanku a zatáhnout. Jestli u zámku, tak to je lepší zajet do servisu - dá se to "vyháčkovat", ale chce to cvik Citovat
_Stenly Vloženo 1. Duben 2019 Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Jj, kolega byl u kamaráda- privat servis. Prý se to vyháklo někde ve spojení lanek - na zvedáku sundat kryt pod motorem a zespoda se tam, prý, dá dostat. Práce na 15-20 minut. Jsem taky zkoušel otevřít kapotu a žádná hitparáda - tak jsem zámek prostříknul WD-čkem a za týden to zkusím znovu ? Editováno: 1. Duben 2019, autor: _Stenly Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.