Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

asi je to skor vseobecna otazka k skodovke, ale vyberam auto pre rodicov a karoq je kandidat.

Otazka je: ako funguje aktualizacia map v pripade Amundsena?

informacia od predajcu: bezplatna dozivotne, zakaznik si stiahne odniekial mapy na SD kartu a tie sa potom pouziju v aute

informacia z tlaceneho katalogu ku karoqu: aktualizacia je bezplatna na 3 roky (ale bolo to v casti o bezdrotovom wifi pripojeni, takze uznavam, ze to moze suvisiet len s tym)

Ako to prosim vas je, pripadne ake mate realne skusenosti?

Dakujem

Na 3 roky je Infotainment Online. Klasický mapou jsou tak jak říkal prodejce. SD karta musí být pro Amundsen origo ŠKODA.

• Autor

Super dik, takze sa pripojim niekde na stranku, na SD kartu stiahnem (predpokladam, ze na zaklade VIN auta) aktualizovane mapy a tou potom aktualizujem navgaciu v aute?

• 7 měsíců později...

Lze dostat poi do amundsena? všude se píše columbus tak mě to zajímá

moc díky všem

Inac ak idete z ba do viedne mimo dialnicu tak nepozna dve kruhace nas amundsen. A pri ruzomberku mi ukazovalo ze mam ist na dialnicu, kde este nie je. Ale mam auto len mesiac a neaktualizoval som. Je niekde neaky zoznam poslednej verzie aby som pozrel aku mam ci ma zmysel vobec tahat karty z auta?

s aktualizaci jeste pockej...

The last update was in November 2017, the next update is scheduled for August 2018.

Já zkoušel přes portál zadat vin a uz mi to nabídlo aktualizaci map ale ještě jsem se k tomu nedostal to ztáhnout 

@olexaV co přesně Ti to nabízí, mne to nabízí verzi map ECE 2018, kterou mám nejdřív zkontrolovat jestli jí  už nemám nainstalovanou. Online mi to nenabídne nic.

Presne, aktualizaci map co nabizi UpdatePortal mam a jina neni

Nabídlo to tohle ale fakt nevím ale myslím že na krabičce od map je napsáno 2017 musím ještě zjistit nejak

Screenshot_20180704-114004.png

Tak to jo, mne to nabízí tohle,ale mapy  už mám jak píše @havrosh

mapy.JPG

Jak to že me to nabídlo něco jinýho? 

co s tym suborom?

pohode, neni problem ale nikde na foru a ani v manulae neviem nic nasjt o subore discover media2.

Aktualizace úplně v pohodě stare mapy z karty smazány a nové nakopírovaný toť vše a hotovo 

Jen me překvapuje ze nemůžou dát větší kartu pouze 16 Giga sice stačí ale žádnou jinou mapu nepřidáte 

• 4 týdny později...

Zdravím,

stiahol som si mapy z webu a nahral na novu SD ale neberie to. Mam aj origo skoda SD kartu. Mam tie mapy zmazat a nahrat to na tu skoda sd kartu? Lebo na klasickej novej 32gb karte mi to neberie. Dakujem za odpoved.

Ne musíš použít origo kartu staré mapy vymaž a nahraj nové maj to nějaký kódovaný abys nepoužil svoji kartu 

Da se pouzit i neoriginalni karta, ale neni to trivialni. Musi se zmenit CID karty

A to je asi dost pracný a doma to neudělám co?da se koupit? chtěl bych aspoň 64 Gb

Upraveno od olexaV

A je nějaký návod jak změnit CID karty?

už jsem to našel...

Potrebujes idealne linux, mmc-utils nastroje.

Karty muzou byt uzamcene (napr Samsung EVO), pak potrebujes jeste nastoje na odemceni

Dulezite je, aby ctecka karet byla primo na sbernici a ne pres USB

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.