Publikováno Listopad 8, 20177 r Ahojte, asi je to skor vseobecna otazka k skodovke, ale vyberam auto pre rodicov a karoq je kandidat. Otazka je: ako funguje aktualizacia map v pripade Amundsena? informacia od predajcu: bezplatna dozivotne, zakaznik si stiahne odniekial mapy na SD kartu a tie sa potom pouziju v aute informacia z tlaceneho katalogu ku karoqu: aktualizacia je bezplatna na 3 roky (ale bolo to v casti o bezdrotovom wifi pripojeni, takze uznavam, ze to moze suvisiet len s tym) Ako to prosim vas je, pripadne ake mate realne skusenosti? Dakujem
Listopad 8, 20177 r Na 3 roky je Infotainment Online. Klasický mapou jsou tak jak říkal prodejce. SD karta musí být pro Amundsen origo ŠKODA.
Listopad 9, 20177 r Autor Super dik, takze sa pripojim niekde na stranku, na SD kartu stiahnem (predpokladam, ze na zaklade VIN auta) aktualizovane mapy a tou potom aktualizujem navgaciu v aute?
Červen 27, 20187 r Lze dostat poi do amundsena? všude se píše columbus tak mě to zajímá moc díky všem
Červenec 4, 20187 r Inac ak idete z ba do viedne mimo dialnicu tak nepozna dve kruhace nas amundsen. A pri ruzomberku mi ukazovalo ze mam ist na dialnicu, kde este nie je. Ale mam auto len mesiac a neaktualizoval som. Je niekde neaky zoznam poslednej verzie aby som pozrel aku mam ci ma zmysel vobec tahat karty z auta?
Červenec 4, 20187 r s aktualizaci jeste pockej... The last update was in November 2017, the next update is scheduled for August 2018.
Červenec 4, 20187 r Já zkoušel přes portál zadat vin a uz mi to nabídlo aktualizaci map ale ještě jsem se k tomu nedostal to ztáhnout
Červenec 4, 20187 r @olexaV co přesně Ti to nabízí, mne to nabízí verzi map ECE 2018, kterou mám nejdřív zkontrolovat jestli jí už nemám nainstalovanou. Online mi to nenabídne nic.
Červenec 4, 20187 r Nabídlo to tohle ale fakt nevím ale myslím že na krabičce od map je napsáno 2017 musím ještě zjistit nejak
Červenec 4, 20187 r Aktualizace map je dostupná na VW portálu. Škoda zaspala, opět. Aktualizace proběhla 3.4.2018 http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU1_2718_1030.7z Verze 1030
Červenec 5, 20187 r pohode, neni problem ale nikde na foru a ani v manulae neviem nic nasjt o subore discover media2.
Červenec 8, 20187 r Aktualizace úplně v pohodě stare mapy z karty smazány a nové nakopírovaný toť vše a hotovo Jen me překvapuje ze nemůžou dát větší kartu pouze 16 Giga sice stačí ale žádnou jinou mapu nepřidáte
Červenec 31, 20187 r Zdravím, stiahol som si mapy z webu a nahral na novu SD ale neberie to. Mam aj origo skoda SD kartu. Mam tie mapy zmazat a nahrat to na tu skoda sd kartu? Lebo na klasickej novej 32gb karte mi to neberie. Dakujem za odpoved.
Červenec 31, 20187 r Ne musíš použít origo kartu staré mapy vymaž a nahraj nové maj to nějaký kódovaný abys nepoužil svoji kartu
Červenec 31, 20187 r Da se pouzit i neoriginalni karta, ale neni to trivialni. Musi se zmenit CID karty
Červenec 31, 20187 r A to je asi dost pracný a doma to neudělám co?da se koupit? chtěl bych aspoň 64 Gb Upraveno Červenec 31, 20187 r od olexaV
Srpen 1, 20187 r Potrebujes idealne linux, mmc-utils nastroje. Karty muzou byt uzamcene (napr Samsung EVO), pak potrebujes jeste nastoje na odemceni Dulezite je, aby ctecka karet byla primo na sbernici a ne pres USB
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.