Armyk Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Máte niekto informácie, čo presne paket obsahuje? Ide len o oplastovanie alebo aj o vyššiu svetlú výšku podvozka? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Světlá výška je stejná. Obsahuje to zesílený kryt motoru, ochranu zadních příčných ramen a ochranu vedení brzdových hadic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Kdyby byl zvýšený podvozek tak to bude v konfigurátoru napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 17. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 V CZ konfiguratore je aspoň niečo napísané, u nás len obrázok a predajcovia, čo by mali mať podobné informácie, škoda reči ... Takže dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Dávají se tam i zkrze to jiné tlumiče...a mám pocit že je o něco vyšší světlá výška...ale nepatrně...já to mám namontovane na svém karoqu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Světlá výška standart - 172mm S paketem pro špatné cesty - 166mm - 170mm /platí pro 2.0TDI/ Paket obsahuje zesílený kryt motoru, ochranu zadních příčných ramen a ochranu vedení brzdových hadic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzinaktomas Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Ahoj te Mam 4x4 ale nemam paket pro špatné cesty. Dá se to dokoupit a své pomoci namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 určitě to půjde, ale cena nebude moc přívětivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 (editace) S paketom pre zle cesty je podvozok este nizsi ako bez paketu. Takze je to na zamyslenie. Samotne plasty znizia svetlu vysku vozidla pri rovnakých tlmicoch. Editováno: 26. Květen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phen0men Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Habi001 nepíše odkud tyto informace má, ale není důvod mu nevěřit. Jelikož jsem si paket pořídil, tak jsem se také snažil dopátrat, jak to s ním vlastně je. Na zákaznické lince ŠA mi tvrdili, že podvozek je zvednutý, ale velmi málo. Není to jak u Octavie. Následně jsem se ptal ještě 3 různých dealerů. 1) Zvednutý je v předu a v zadu o různé mm (už si přesně nepamatuju čísla). Měl jsem ale pocit, že si občas plete výbavy s Octavií, takže jsem tomu moc nevěřil. 2) Zvednutý není 3) U něhož jsem auto kupoval: Zvednutý je o 3mm. Pokud bych této verzi chtěl věřit, tak mi to smysl dává - vyrovnává se tím snížení po namontování krytů. Osobně se nechystám zdolávat obtížné offroadové cesty. Pro běžnou jízdu po rozbité polňačce tento paket pro mě smysl má i kdyby byl podvozek o pár milimetrů níž. Chrání podvozek proti odletujícím kamínkům a lepší častěji vzít plastový kryt o zem než jednou něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 V 17. 11. 2017 na 19:42, MilanHos napsal: Kdyby byl zvýšený podvozek tak to bude v konfigurátoru napsané. no ono to bohužel není napsané v konfigurátoru, ale na faktuře u paketu PK4 mi to napsali "PK4 Paket pro špatné cesty (+15mm)", takže buď škoda špatně informuje nebo nepodává relevantní informace, na infolince taky tvrdili, že je to o 15mm zvýšené. Ona je otázka jak tu světlou výšku měří, jestli pod rameny, tak to opravdu může být stejné, nebo dokonce měně, ale pokud tam dávají vyšší pružiny, tak to zvedne jen karoserii, a to se nikde nedozvíš. Jinak auto když porovnám s videi na YT, tak se mi zdá o něco vyšší, hlavně to porovnávám podle mezery mezi koly a blatníkem, Měřil jsem i celkovou výšku auta, apodle papírů má mít cca 160 cm a já naměřil cca 162cm, ale zase, nevim jak to měří, jestli jen po střechu nebo i s nosníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.