Sudetak Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Jirka & Ferda Strakonice a.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 před 7 hodinami, Husita napsal: Strakonice. Šrachta nebo Verold? Autorizáky? Ty ti to na 100% nenakódují. Zbytečná ztráta času. Tam jedině opravdu Ferda25 nebo pak Praha, popř. Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 @LukášCBR máš kontakt na někoho v Brně (klidně do SZ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 To zesílení hlasu mne láká, funguje to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 ohledne dokodovani cehokoliv pres autorizaky je vec neresitelna chtel jsem po nich dodelat adaptivni tempomat do karoqa sportline a doporucili mi prodat auto a koupit si jine ale pak mi pomohl Ferda a pokud je nekdo ze severni moravy a ma to do strakonic daleko a chce neco dokodovat tak se muze domluvit s Ferdou a neni problem to dodelat v Bohumine samozrejme to bude delat on jen vice osobne nejsem spisovatel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Kdyby jste někdo věděl o někom v okolí Hradce Králové. Strakonice hodně z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 (editace) Adaptivní tempomat jedině ferda25 a nestačím se divit jak si někdo pořád myslí že mu něco dodělají, dokódujou v autorizovaném servisu nad výbavu jeho vozu z výroby. Editováno: 24. Prosinec 2020, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 To že mi to žádný servis nedokóduje vím. Dříve mi to dělal kolega co má na starosti věci ohledně elektroniky vozu, ale musel toho zanechat přišlo se na něj a škodovka mu hrozila výpovědí a žalobou, takže teď nemám kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Prosím Ferdu25 o kontaktování. Chtěl bych dokodovat Karoqa MR21,ale nedaří se mi s ním spojit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Nevíte někdo kdo koduje nekde na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Např. VašaPV (z Prostějova) nebo @MaroCZ od Ostravy, ale nevím, zda-li to ještě dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Někomu by se snad mohlo hodit. https://m.youtube.com/channel/UCckwfKPrJztcPYtuPOWXbYw/videos 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Nevíte náhodou jestli se nedá v kódování upravit citlivost dešťového/světelného senzoru. Dnes jsme s manželkou jeli tankovat Karoqa a Yetinu sněžilo Yetina přepla z deního na potkávačky no a Karoq nic, nastaveno v info. citlivost vysoká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Pokud si dobre vzpominam, tak to slo Caristou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 A máš v Karoqu nastavené, aby společně se stěrači se sepla i světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Samozřejmě, ale to sepne světla až když běží stěrače určitou dobu v kuse bez přestávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Nemusí běžet nepřetržitě, stačí když jede cyklovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 To asi nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Vím jak to na autech v rodině funguje (FIII, Karoq, Kodiaq, Rapid). Stěrače musejí být seplé, ale né trvalé stírání, stačí aby jeli na cyklovač (samozřejmě mezi setřeními nesmí být minutová mezera). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 před 12 minutami, Martab napsal: Vím jak to na autech v rodině funguje (FIII, Karoq, Kodiaq, Rapid). Stěrače musejí být seplé, ale né trvalé stírání, stačí aby jeli na cyklovač (samozřejmě mezi setřeními nesmí být minutová mezera). Přesně takhle mi to funguje 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Kdyby mi to tak fugovalo tak to sem ani nepíšu. Doma Rapid, Yeti, Karoq může být cyklovač, ale stěrače při něm pro sepnutí světel musí běžet nejprve nejméně 30s. nepřetržitě. Pak už při něm svítí pokud se na delší dobu stěrače nezastaví. To ale neřeší že za stejnejch podmínek se jedno auto rozsvítí a druhé ne. Jde mi o citlivos světelného senzoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Nevíte náhodou někdo jak dlouho po vypnutí auta a uzamčení si vozidlo pamatuje předvolby výhřevu sedaček? Dnes jsem jel se zapnutým výhřevem zaparkoval a šel si vyřídit nějaké věci cca po 35 min. jsem přišel k autu nasedl nastartoval a výhřev se zapnul na předešlo hodnotu. Nemám to překódováno!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 To je v pořádku.Já to mám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 To vím ale jak dlouho ta paměť drží jestli někdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Pokud si dobře vzpomínám, tak je to buď 10 minut nebo do doby, než znovu nastartuješ. Asi máš nastavenou tu druhou možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.