KyAeRtOiQ Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Hm všiml jsem si toho po 35 minutách stání. Dříve mi to třeba po nákupu, který byl něco přes hodinu již neseplo tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Jaké jsou možnosti kódování u Karoga MR2021 s MIB3? Mám Style DSG, ACC, LA, chybí mi jen čtení značek. Předem děkuji za reakci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Má někdo zkušenost s OBDeleven a zapnutí si některých funkcí jen přes mobilní aplikaci? Mimochodem, k otázce autorizovaných servisů a zapnutí některých funkcí, které opravdu stačí diagnostikou přepnout do polohy ON (např. protočení ručiček, Lane assist apod.) - proč to vlastně koncern ještě nenabízí, klidně za příplatek? Vždyť by o to zájem byl. Samozřejmě se bavím o vozech, co už mají odpovídající HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 (editace) Mám zkušenost s aplikací Carista a Car Scanner. Caristu nemůžu úplně doporučit, ač tady na fóru je oblíbený. Chybí mi u něj třeba historie kódování, díky které by ses mohl vrátit k výchozímu nastavení. A některé věci, které se v Caristovi tvářily jako zapnuté, ve skutečnosti nebyly nakódovány kompletně. Car Scanner bych řekl, že je, co se kódování týče, dost podobný OBDeleven. Nabízí "appky", které kódování udělají za tebe (je jich fakt hodně a stále doplňují nové), ale taky možnost kódovat sám. Výhodou oproti OBDeleven je možnost použít jakýkoliv vhodný adaptér, já mám od Caristy za zhruba 500 korun. Mám takhle aktivované dodatečně automatické dálkové, ale i třeba ten lane assist (včetně adaptivní funkce, ale zase bez emergency assist). Zrovna u lane assist jsem se utvrdil v tom, že jsem udělal dobře jít do skladovky bez něho 😃. Netuším, proč některé věci nejdou oficiální cestou dokoupit, ale mám pocit, že s příchodem nové Octavie se hodně mluvilo o možnosti dokoupit si některé prvky výbavy přímo přes infotainment. Takže je to možná jen otázka času. Editováno: 12. Únor 2021, autor: Patrik Baroch 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Seman Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Caute vedel by niekto poradit posru ako nakodovat odklapanie spätných zrkadiel az po nastartovani skusal som niejake postupy no ale akosi nejde dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Seman Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Tak co pomoze niekto ci???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOCKER Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Ahoj všem, četl jsem celé vlákno a pokud jsem se nepřehlédl, tak se tady zatím neřešilo sledování tlaku v pneu. Je možné toto taky kódováním zrušit? Karoq 1,5 TSI 2021. style + Dík za typ a pohodu fšeckim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Kdesi som čítal, že nefunkčné sledovanie tlaku = vyhadzov z STK... Radšej si to over, aby si neobanoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOCKER Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 A to nefunkční sledování tlaku v pneu kontrolují nebo jen když vidí chybovou hlášku na diagnostice? Protože pokud by to šlo nakódovat tak, že to chybu nehlásí, tak bych na STK neviděl problém. Ale je to o zkušenostech a praxi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOCKER Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Tak jsem se dnes dozvěděl, že Karoq má jiný systém sledování tlaku v pneu, a to pomocí ABS. Máte s tím někdo zkušenosti? S tím kódováním chybových hlášení by asi mohl být na STK problém, když se tady zatím na tento můj dotaz nikdo neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Proč to chceš zrušit? Buď rád, že nemáš sledování tlaku pomocí snímačů ve ventilcích. Tak to neřeš. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 (editace) před 1 hodinou, STOCKER napsal: Tak jsem se dnes dozvěděl, že Karoq má jiný systém sledování tlaku v pneu, a to pomocí ABS. Máte s tím někdo zkušenosti? S tím kódováním chybových hlášení by asi mohl být na STK problém, když se tady zatím na tento můj dotaz nikdo neozval... Obecně modely ŠA mají v základu sledování tlaku přes senzory ABS/ESP, které funguje nezávisle na tom, jaké kola nazuješ, jen je třeba to cca jednou za půl roku zresetovat (teoreticky systém nebude hlásit chybu ani kdybys sundal kola z auta uplně), možná to půjde, ale nevidím důvod proč dealtivovat. Potom u větších modelů je za příplatek přímý systém který vyžaduje speciální ventilky v kolech... Jinak TPMS by mělo být v 17-Instruments, Coding 07, long coding, Byte 4, bit 0 potom ještě v instalačním listu, 19-CAN-Getway, Adaptace 10, Installation list; specified installations-Tire Presure Monitoring a potom ještě 19-CAN-Getway, Installation List 01 pozice 65 - Tire Presure Aspoň takto by to mělo být na MQB Golf/OIII, co jestlitlivé možnosti dělají a zda vedou k deaktivaci, nevím, to budeš muset vyzkoušet (bez záruky, doporučuji si udělat zálohu). EDIT: Můžeš zkusit podle tohoto: Editováno: 15. Duben 2021, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Nevím proč rušit sledování tlaku v pneu když je to lepší řešení než pomocí čidel ve ventilcích a nestojí to nic navíc. Mě třeba minulý týden nahlásilo nižší tlak v jedné z pneumatik, no a byl tam vražený vrut. Mě to přijde jako dobrá pomoc než každý týden kontrolovat tlak v pneu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Zdravím můžete mě prosím poradit či sem vložit Link na kablik který umí nakodovat vim na karoq 2018? Mám vcds...ten to neumí a ještě mám vcp ale na to mám moc nového karoqa...vše Čína Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOCKER Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Ptal jsem se na zablokování hlášení z mylného přesvědčení, že je tento tlak sledován čidly ve ventilcích. Naštěstí tomu tak není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zloděj aut Vloženo 6. Červen 2021 Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 Ahoj, může mi někdo dát do SZ kontakt na Ferdu 25. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 6. Červen 2021 Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 Ahoj. Nemáte někoho na kódování blíže Olomouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Červen 2021 Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 @j.jurasek Vaša z Prostějova. https://www.cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Ahoj, najek jsem tu nenasel konkretni odpoved pro tento pripad: mam Karoq s asistentem dalkovych svetel (nejaka kamera tudiz pod zrcatkem je). Lze dokodovat cteni dopravnich znacek (line asist nemam) nebo na to chybi nejaky HW? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Pokud máš Low kameru (jen za zrcátkem) tak ne, pokud je High kamera (přilepená na skle) tak ano (minimálně do MR20). High: Low: https://www.skoda-storyboard.com/en/img_3705/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Tak to mam jen low. No nic, diky za vysvetleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk.mike Vloženo 25. Červen 2021 Sdílet Vloženo 25. Červen 2021 Ahojte, trosku prispejem do diskusie, snad mi pomoze niekto objasnit, ako to funguje, celkom ma to zaujima. Nakodoval som si citanie znaciek, ale vsimol som si, ze to mozno nie je tak uplne "citanie znaciek vylucne z kamery", pretoze niekedy mi ukaze na displeji stare obmedzenie (ktore na mieste uz nie je). A naopak, obcas si vsimnem, ze na navigacii ukaze 90, ale citanie znaciek zobrazi spravne 50 (ked tam aj realne je). Ten system mi pride, ako keby bral udaje v kombinacii z navigacie (obce, zakazy predbiehania - plne ciary, ...), z RDS-TMC aj z prednej kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mich41v4294 Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 On 6/25/2021 at 10:38 AM, sk.mike said: Ahojte, trosku prispejem do diskusie, snad mi pomoze niekto objasnit, ako to funguje, celkom ma to zaujima. Nakodoval som si citanie znaciek, ale vsimol som si, ze to mozno nie je tak uplne "citanie znaciek vylucne z kamery", pretoze niekedy mi ukaze na displeji stare obmedzenie (ktore na mieste uz nie je). A naopak, obcas si vsimnem, ze na navigacii ukaze 90, ale citanie znaciek zobrazi spravne 50 (ked tam aj realne je). Ten system mi pride, ako keby bral udaje v kombinacii z navigacie (obce, zakazy predbiehania - plne ciary, ...), z RDS-TMC aj z prednej kamery. Presne tak, berie udaje aj z mapy aj z kamery. Da sa to nastavit v adaptacii modulu A5. (traffic sign fusion berie aj z mapy aj z kamery, kym recognition len z kamery). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mich41v4294 Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 (editace) Podarilo sa niekomu nakodovat citanie dopravnych znaciek na Karoq MY21 s kamerou 2Q0? Co som cital tak na starsie MY s kamerou 3Q0 to ide bez problemov, ale na 2Q0 je vraj potrebny Odis (ak sa nemylim). Aktivoval som pACC pomocou navodov na Arteon/Tiguan, no samozrejme sa lisili v module A5. pACC ale nefunguje, pravdepodobne preto lebo nefunguje citanie znaciek. Editováno: 14. Srpen 2021, autor: mich41v4294 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Ahoj mám otázku na někoho zkušenějšího, je nutné pro dodělání trailer assist aby auto mělo asistenta parkování?moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.