ohler Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Zdravím, mám škoda fabia 1,9 Tdi 2000 a přestalo fungovat radio zkoušel jsem i jiné rádio a taky nic, takže rádiem to není, pojistky jsem kontroloval. Nevíte kde by mohla být chyba? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maka 123 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Které rádio dneska vydrží 17let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 21. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 To asi jo ale to rádio co tam mám je starý 3 roky a to druhý 5 let v jiném autě fungují obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Zkus dát jinou pojistku,nekontroluj jen pohledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Pojistky musíš zkontrolovat dvě, č.10 a č.45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 22. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Diky moc vyměnil jsem a funguje, jen ted nejde reproduktor na jedne straně. Radio je nastaveny spravně. Muže to byt taky pojistka? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ne pojistkou to určitě není! Zkontroluj konektor na autorádiu a pak případně svorkovnici A sloupku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.