mettax Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na radu, popř. jestli někdo nemá podobný problém. Jel jsem dnes do autorizovaného servisu Škoda s zprvu jednoduchou vadou - nebyl jsem schopen nastavit, aby při zmáčknutí druhé polohy spínače na otevírání/zavírání oken se okno automaticky otevřelo/zavřelo. Prostě to na obou předních dveřích nešlo(a spínač se tak musel celou dobu při spouštění okna držet stisknutý), na zadních v pořádku. Myslel jsem, že jsem jen kopyto a neumím to, popř. že se to nastaví přes diag v AS Škoda. Bohužel zjištění servisu bylo, že odešly obě řídící jednotky předních dveří. Oprava přes 5000Kč - v podstatě za takovou hloupost. Chci se zeptat, zda-li je to opravdu nevyhnutelné řešení, jestli někoho nenapadá nějaká jiná možnost nebo šance, jak to zkusit rozchodit. Moc všem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Jaký máš rok výroby? Škoda Auto o tom věděla u před FL OIII a kdo s tím přijel do servisu a stěžoval si na toto, jednotka mu byla vyměněna. Byl to tzv. problém “reverzace oken”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 24 minutami, mettax napsal: ja nevim,, ale u dvernich jednotek "a ne jen u vw ci audi" se rozladej dojezdy a nasledne musis jen nekolikrat sject a vyject okynkem a ono se to nauci. chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mettax Vloženo 19. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Před hodinou, LukášCBR napsal: Jaký máš rok výroby? Škoda Auto o tom věděla u před FL OIII a kdo s tím přijel do servisu a stěžoval si na toto, jednotka mu byla vyměněna. Byl to tzv. problém “reverzace oken”. Rok je to 2013, již není v záruce, nedávno skončilo.. Takže nezbývá než placená výměna jednotek? Každopádně děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mettax Vloženo 20. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Nějaké rady nebo tak? Jak získat teoreticky aspoň slevu z ceny nebo ták? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Podmínky kulance jsou jednoduché. Auto musí mít řádně vedenou servisní knihu po celou dobu jeho servisní historie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mettax Vloženo 10. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Zdravím, po delší době se na toto téma dále ozývám. Na "kulanci" ŠA ani neodpověděla. Byl jsem ale schopen si sehnat dle čísla dílu stejné ale použité řídící jednotky dveří za zlomek ceny. Ve ŠA mi montáž odmítli. Chci se zeptat, jak složitá je instalace těchto jednotek a především, zda-li se musí nějak nakódovat po instalaci. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) Citovat Jestli to nevadí, využil bych tohoto vlákna, abych nemusel zakládat nové - vždy mi šlo, při vypnutí motoru, zatáhnout tlačítkem okýnka. Dnes jsem však zaparkoval, motor vypnul, a tlačítkem okénko zvednout nešlo. Buď tedy nastartovat, a nebo vzdáleně /ovladač, popř. kessy). Napadá vás, čím by to mohlo být? Díky EDIT: Projel jsem manuál, a už asi vím - vezl jsem kolegu (nezvyk, většinou jezdím sám) a ten ihned otevíral dveře. A pokud otevře dveře spolujezdec nebo řidič, ovládání se vypne okamžitě - jdu si dát facku a omlouvám se :-) Editováno: 12. Červenec 2018, autor: Velda Jsem jeliman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Mel si otevrene dvere u ridice? Po otevreni dveri to nejde (u mne to tak je od vyroby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Neměl, to právě jsem věděl, že když otevřu řidiče, tak nejdou - ale viz výše - kolega ihned otevíral dveře, na to nejsem zvyklý :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.