Srpen 29, 20223 r jak už jsem uváděl ve svém vlákně, v sobotu jsem pokořil dvouset tisícovou hranici, stačili mi na to 4 roky a 285 dní
Prosinec 17, 20222 r Tak to je síla. 😀 Já mám 5 let a devět měsíců a najeto zatím pouhých 175000. Upraveno Prosinec 17, 20222 r od Vojta.MM
Prosinec 18, 20222 r Tak to je sila! Ja mám auto 6 rokov a 3 mesiace a teraz vo štvrtok som mal... :D
Květen 23, 20232 r Sice už je to z pátku ale s takovým číslem se nelze nepodělit. Naskočilo asi 7 kilometrů před Doksama při cestě na sraz. Fabka už má 8 let a 2 měsíce, kupoval jsem cca 3 roky dozadu s nájezdem 63K.
Červenec 9, 20232 r Dneska ve věku 5 let 3 měsíců a 13 dní, při cestě na dovolenou na Rujáně, pokořena hranice 50.000 km. 🚘🙏🎂
Říjen 15, 20231 r Minulý týden tam padlo 135 tis.km, najeto za nějakých 6 let. Zatím stále bez závad. Vrže trochu palubka a sedačka, které se občas samo trochu sklopí. Dělán bežný servis, 2x přední brzdy, jednou zadní, olej se mění po 15 tis.km. Žárovky zatím všechny původní.
Říjen 27, 20231 r prohlidka na den presne 5 let od koupe se zastavila na 80141 Km. Hodne tomu letos pomohlo 7500km po Skandinavii. Ale zas to dorovnalo covid rok, kde bylo jen 12KKm.
Říjen 29, 20231 r Ahojte, moja F3 ma 162 xxx km. Kúpená 11/2016. V ramci záruky menené turbo a ináč len spotrebný materiál. Olej som v prevodovke nemenil. Som max spokojný
Prosinec 12, 20231 r Tak dnes překonáno 139 tis. km a auto vráceno, čímž jsem s FIII snad skončil. S autem jsem za 6 let najel 131 tis. km bez nehod. Jen jednou mě nedovezlo do cíle a to když odešla škrtící klapka.
Leden 29, 20241 r 60006 divné číslo ... ale stihl jsem ho vyfotit ... v pátek STK ... v úterý když se zadaří tak chip na 100 kw ... snad to nebude hřebíček do rakve ... ale věřím, že u Diesel Power vědí co dělají ...
Leden 30, 20241 r Minuly tyzden som sa prehupol cez 100 000km. Uz absolvovane 2x STK, obe bez problemov. Olej, filtre menim kazdych 15 000km. Vymenil som ziarovky v svetlach za Osram NB (svietia ovela lepsie ako original), stierace. Brzdy som menil po 90 000km, teraz ma o dva tyzdne caka vymena tlmicov. Poruchy - vadne otvaranie kufra, asi po 4 rokoch (nedal sa otvorit), vymene cidlo, odvtedy OK - to bolo este v zaruke - unik paliva medzi vstrekovacim ventilom rozdelovacom - uz zial mimo zaruky, oprava dost draha... - teraz v zime zacal vrzgat podvozok po prejazde nerovnosti, napr. cez retarder (silentbloky stab. asi), dam to pozriet pri vymene tlmicov Inak s autom celkovo spokojnost, aj po rokoch vyzera fakt dobre. Jazdi slusne, 66kw sice nie je nic moc, ale niesom ziadny zavodnik, jazdim normalne predpisovo. Skoda, ze F IV nema combi, mozno by som aj menil. Momentalne v ponuke Skody nevidim priameho nastupcu. Vraj je to Kamiq, ale ten sa mi vobec nepaci. Ostavam teda nateraz pri F III C.
Leden 30, 20241 r FFA ... taky mi ted začaly vzrat ten podvozek ... a ano dle servisu jsou to siletbloky stabilizatoru ... když je mínus a už mají dost tak se o to více rozvrzají ... ted měním v rámci stk v pátek tak ti pak napíšu jestli to pomohlo a kolik to stálo ...
Leden 31, 20241 r Ano... a za 20 let, co se o problému ví, s tím Škoda Auto nebyla nic schopná ani ochotná udělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.