Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jelikož tu máme rok 2018, tak by se pomalu dalo špekulovat co nám přinese MR2019 - budou to jen dílčí úpravy nebo už dorazí SIV?

Ještě nebyl ani facelift stávající verze.

S4 asi určitě ne, když ještě není S3 FL. S3 je hezké auto a dávat mu tak brzo nástupce by bylo zbytečné...

Takže za mě: buď dílčí úpravy anebo FL...

Facelift je planovany na zacatek 2019, v roce 2018 budou velke zmeny v benzinovych motorech. Stare motory skonci a misto nich budou uplne jine.

Z benzínu skončí 1.4, nahradí jí 1.5, 110kW. Skončí 1.8, nahradí ji 2.0, 140kW. Benzín 206kW bude mít snížený výkon na 200kW.

Údajně zmizí prolisy pod předními lampami, světla nepřijdou o svůj charakteristický tvar, ale budou méně řezaná. Vrcholová verze předních světel dostane technologii MATRIX LED. Maska přibere na mohutnosti díky výraznému chromovému orámování. Opticky Superb dostane prodlouženější kapotu, která se směrem vpřed výrazněji svažuje, takže příď působí nižším dojmem. Na víko kufru u sedanu přibude chromová lišta nad registrační značku, která opticky propojuje světla. Nového tvarování se dočká také nárazník. Zajímavostí je, že pro verzi Laurin&Klement připravili designéři jinak modelovaný nárazník, aby bylo top provedení lépe identifikovatelné. A připravuje se pug-in hybrid...

V podstatě to potvrzuje informaci z tohoto týdne od jednoho velkého dealera, kde jsem se ptal, jestli čekat s objednáním, nebo ne. Sice jsem někde četl, že facelift 2018, ale říkal mi 2019. Takže nečekám. A pokud se kapota a maska upraví dle posledního Passatu, tak jsem jen rád, že jsem objednal. Honza

• Autor

Já bych měl končit leasing v listopadu 2018, takže zvažuji zda ho prodloužit, počkat co ukáže facelift a nebo v létě objednat stávající model.

Upraveno od ziza23

• 3 týdny později...

Ja som zvedavy hlavne na ten hybrid (ak bude) a Matrixy.

Nevěřte, že bude mít face S3 Matrixy, nemá je ani Arteon, dostane LED a bude rád.

Ved prave. Som sa celkom divil zeby v Skodovke malo byt nieco lepsie.

No ked Fabia dostane s pripravovanym FL Full LED,preco nie Superb o rok Matrix...ale je  to jedno,aj tie terajsie teraz nadstandartne dobre svietia;)

Do roka je dlouha doba, obmena motoru probehne uz v lete ;)

2.0 TSI - 206kw nahradi verze 200kw. 1.4 TSI nahradi 1.5 TSI, atd... je tu o tom uz nekde psano.

• 1 měsíc později...

dbedcc673d7ea6d5ae87f014d42e_w1182_h886_g5b16f696211911e8a44c0cc47ab5f122.thumb.jpg.ee3c5e4d047994a51de042f19a9c6447.jpg60e813083a4786b654b6c2124897_w1182_h886_g5fe804e4211911e8a79a0cc47ab5f122.thumb.jpg.845bc5575c7af81ba6717b61e700bb8b.jpg

Zdroj:Aktuálně.cz

• Autor

Digi palubka a nový motor pro MR2019

To je stejné co má Kodiaq....

• 2 týdny později...

Nevíte náhodou, kdy ta digitální přístrojovka půjde do Superba objednat ? Díky

Ahoj, jsem nováček. Rád bych Supa pomalu objednal, neví někdo jestli bude změna v dieselových motorech v MR 2019? Jde mi o emise - norma od září.

Ahoj, díky moc za odpověď :-)

• 1 měsíc později...

Tušíte kdy lze čekat uvolnění ceníků MR19 a vůbec náběh výroby?

Dnes lze vidět řadu chystaných nových prvků (infoteiment, asist. systémy..) u nových aut v koncernu (řadu z nich získá o prázdninách v rámci faceliftu Passat). Už se ví co z toho lze čekat u Supa?

• 2 týdny později...

Zajímalo by mě, jestli bude konečně bitdi. Mluví se o tom snad už druhý rok že bude a pořád nic.

Ano a u mluvení zůstane...Benzíny budou mít menší výkon....140kw a 200kw, 1.8 tsi skončí a bude jen 1.5 se 110 kw.

Není tomu tak zcela přesně. 1.4TSI/110kW nahradí 1.5TSI se stejným max. výkonem. 1.8TSI/132kW nahradí nová 2.0TSI/140kW. Původní 2.0TSI/162kW DSG končí a nebude mít přímou náhradu, resp. jen 140kW variantu.

To je jen otázka pohledu na věc...:)

Protože 2.0 tsi se 140 kW bude jen s automatem a 1.8 tsi bylo možné objednat i v manuálu.

Upraveno od ferda25

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.