Zdenek Pastorek Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Nenašel jsem podobné téma, tak sned mě admin neukamenuje. Existuje možnost nastavení výšky paraboly dálkových světel u halogenů OIII FL? Svítí mi to na sovy, namísto zajíců. Vůbec se světlo neopírá o silnici... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Bude to vypadat, že jsem v tomto asi paranoidní, ale včera jsem zkusil zase na ulici bliknout dálkovými a věřte nebo ne, svítilo to do oken v PRVNÍM PATŘE!!! Vzdálenost něco přes 100 metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Tak bůhví co tam máš zase za žárovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Nastavuje sa spolocne s potkavackami,niekde si zajdi,kde maju regloskop a nastav podla neho.Su tam na to na kazdom svetle 2 skrutky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Díky Patrik, asi budu muset, zkusím. Bureš se divit, Michale, ale chová se to stejně jak na LEDkách, tak i na halogenových Osram Night Breaker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Ak si menil ziarovky,mozno si ich nespravne osadil.Skontroluj a kazdopadne ich bez nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 (editace) Zdenek: Jj, bez si to seridit nekde do autorizaku, taky mi od vyroby dalkace svitili panu bohovi do oken ... Editováno: 18. leden 2018, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Jojo: určitě zajdu. Patrik: žárovky jsem měnil proti zdi, takže bylo hezky vidět ohraničení paprsku a celkově všechny 4 žárovky najednou a jsem si jistý správným usazením žárovek. Bohužel jsem nenašel ty správné šrouby, takže profíci to jistí. Snad mi neřeknou, že je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 22. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2018 (editace) Mám teda dohodnutý termín. Pro ilustraci příkládám fotky s aktuální situací. Podotýkám, ze žárovky líp usadit nejdou. Nejnižší nastavení potkávaček: Nejvyšší nastavení potkávaček: Editováno: 22. leden 2018, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 24. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Jsem se včera nasmál. Navštívil jsem autorizovaný servis "Škoda" na západě Holandska, kde měli snahu mi velmi ochotně vyjít vstříc. Lidský přístup chvály hodný. Nejprve mi bylo sděleno, že moje světla jsou v pořádku. Přivedli mě na dílnu a ukázali regloskop. Měli pravdu, potkávací byly opravdu v pořádku. Vysvětlil jsem jim, že jsem ale přijel s problémem dálkových. Nato mi bylo sděleno, že v Holandsku je zakázáno s dálkovými světly jezdit, což mě nepřekvapilo. Údivem pro mě však byla od technika poznámka, že v NL se dálkové používají jako houkačka a že tyto oni seřizovat ani !!!neumějí!!! Snažili se teda dálkové snížit proti zdi vzdálené cca 20 metrů. Je pravda, že už na 200 metrech nesvítím do výšky druhého patra, ale jen prvního. Tak jsem po 20 minutách řekl, že je to lepší, ať to tak nechají. Naštgestí to bylo grátis. Takže to jistí domácí dealer, až zase pojedu k rodičům... PS: Pobavil mě na dílně další kolem jdoucí technik se slovy "to ale nejsou originál světla". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Stomme Nederlanders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 24. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2018 klopt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 Chlapi zdravím Vás, mám dotaz. Potkávací světla sviti perfektně, ale dálkové levé světlo, svítí někam do nebe....a pravé normálně. Co se s tím dá dělat?? Dival jsem se, ale seřizovací šrouby dálky nemaji zvlášť. Nebo se pletu? Přikládám foto.... Potkavacky mam Led...dal jsem je i dálkové. Na fotce v dálce, zkoušeno i s halogenem. Poznáte žluté světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 Špatně nasazena žárovka ( špatná pozice vlákna vůči ohnisku reflektoru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 To jsem si taky myslel, ale zkousel jsem několikrát vytahnout, zacvaknout, otočit apd.. a problém to neřeší. A je to stejné u halogen i žárovky led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Buhvi, co za sunty tam cpes. Dela to i s obyc homologovanou zarovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh25 Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Zaprvé, mám tam kvalitní Led od Osramu.. ale za druhé, kdyby si pořádně četl můj příspěvek, tak se neptaš na halogen žárovku, jelikož píší, že to dělá i s ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.