Přejít na obsah

ANGEL EYES

PTiCA

Doporučené příspěvky

Ak by mi to vyslo tak sa v stredu asi zastavim v X1 a spytam sa na vyrobcu.... drzte mi palce a bude black..... ;) to domino - Ale pochopil len mal som pocit ze Eagle Eyes bude iba oznacenie vyrobku

http://www.angeleyes.sk/inc/36/3/Skoda_Pre...ire_Svetla.html

ale je to tak ze Vyrobca je firma Eagle Eyes ....

Tak nieco som nasiel na webe

link 1 : http://www.cens.com/cens/html/en/supplier/..._home_3806.html

link 2 : http://www.asiannet.com/company/379/0.html

a stranka vyrobcu : http://www.eagleeyes.com.tw/

:palec2:

Editováno: , autor: Mathias
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabii mam jenom krátce ale vzhledem k tomu ze mam Oranžovou metalízu, koupil jsem chromovane lemy mlhovek a taky chromovanou mřížku předního nárazníku tak volim AE v chromu... nemuzu se uz dočkat az mi to přijde :) po 15.8.08 to bude doma a pak chvilku nez prijdu na to jak to tam dat :) budu k tomu mit i HID sadu tak doufam ze diky tomuhle Topicu se vyhnu vetšině problémům... Diky všem za to co jste tu napsali a nafotili... všechno pečlivě staženo :D :D

Odkaz ke komentáři

Pánové také bych se chtěl vložit do diskuze...krom předposlední strany se nikdo nezmínil, že existují aji jiná přední světla na fabii. Abych řekl pravdu, mám za to, že angel eyes maji pouze 2 paraboly nebo jak to nazvat a ne 3! tak jak má většina uživatelů na voze. Viz. odkaz kde jsou ukázany všechny světla na fabku. Mě se teda rozhodně libi ty "04" protože mi nejvíc připomínají angel eyes z bmw.."03" to je imitace xenonů a ty 02 a 01 to mají byt prej ty spravny angel eyes. Sám bych si je chtěl později pořidit, ale pořád mi to vrtá hlavou, které, že to jsou opravdu ty angel eyes :kuk: :kuk: Já má za to, že to jsou spíš ty "04 :help:

http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/596-skoda-fabia

Odkaz ke komentáři

Zle povedané, projektorové sú to všetky, ako písali, prvé a druhé sú "pravé" angely, tie posledné dve sú podla mna oničom, aj ked tam dáš xenon hádže to rôzne farebné lomy na stene...

prvé dve máš tu na fotkách domina

jo?..a máš to dokázany? :) já jenom abych věděl...ale nemožeš mi vymluvit, že vzhledově vypadají líp než ty první 2 :D

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem kupoval ty stribrne, nazev je EAGLE EYES a u X1 jsem se dozvedel ze reci o 1 a 2 varce jsou jen reci, vse je jedna serie kterou siri konkurence.

Není pravda, první kusy Angel Eyes prostě nebyly vychytaný a měly nějaký nedostatny a myslím si, že aby se nemuseli někteří výrobci tímto problém zabývat a neodrazovali si tak zákazníky, odbydou je touhle větou a nazdar. Jinak Eagle Eyes je výrobce, je to psaný v tomto topicu na posledních stránkách a když se koukneš, je to vyražený i na těch světlech. Ve všech shopech se ale prodávají jako Angle Eyes.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

DOBRA RADA NAD ZLATO

Pri vybavovani objednavky ak objednavate priamo Xenon AE ... piste oznacenie sady aku chcete pouzit t.j. H7 , H1 a PODCIARKUJEM ze dolezite je asi akymkolvek predajcom potom dopisat ze Balast sa NIKDY ALE NIKDY nesmie pri transporte novych svetiel davat do krabice na tu stranu ako je kryt !!!!!! Nerovnosti na ceste mozu sposobit ze sa Vam svetla dostavia ale so znacnym poznacenim z cesty... Takze ak Vam budu posielat svetla plus Xenon potom ich upozornite na to ze BALAST je potrebne davat za svetla zo zadu a ne s predu kde Vam mozu zanechat nepekne skrabance....

Takze caka ma nejaka renovacia asi a to su svetla nove ....smola je ze tie skrabance su v priestore svetlometu H7 :-(

Odkaz ke komentáři

Není pravda, první kusy Angel Eyes prostě nebyly vychytaný a měly nějaký nedostatny a myslím si, že aby se nemuseli někteří výrobci tímto problém zabývat a neodrazovali si tak zákazníky, odbydou je touhle větou a nazdar. Jinak Eagle Eyes je výrobce, je to psaný v tomto topicu na posledních stránkách a když se koukneš, je to vyražený i na těch světlech. Ve všech shopech se ale prodávají jako Angle Eyes.

Tak já mám ty Eagle jako jeden z prvních, (od X1...a už nikdy víc) musím říct že moje nebyly ok co se týče motorků naklápění,musel jsem je pracně zkracovat a stejně na.... :prc: pak jsem tady měl známý se stejným problémem,taky světla od X1 ale ještě horší,ten samej problém ale v ještě větší míře,muselo se tam až brousit kusy plastu,a stejně naklápění tak tak nefunkčí,jediný + že se to dalo aspon seřídit na nějakou správnou mez...předtím to svítilo strašně nahoru. Noa pak jsou ty samý světla,koupený u OB autodíly a ty mám ted na autě a tam jsou motorky origo bez zásahu a světla krásně seřiditelný. Takže jsou min 3 verze a z toho jen jedna taková,jak má být!!! lol

Z toho vyplývá,jestli je někdo chcete,tak si je kupte např u OB autodíly Hradec Králové,nebo u Kopáčka. X 1 jsou podvodníci,chlap tvrdil že o ničem neví a že je to ok,přitom vím o víc lidech co tam takhle volalo a všem tvrdil to samý,i když jsme byli v kontaktu,tudíš o našich problémech se světly musel vědět......a myslím že těch lidí bylo spousty. Hajzlovéééé :kol-65:

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

Moja skusenost tiez nic extra teda prekvapilo ma ze balasty Xenonu boli pohodene v krabici z predu tj cestou mohli byt svetla este horsie poskrabane ale chvala bohu to neni tak zle .. motorky svetiel u AE od Eagle Eyes som nemal origo v sade takze som ich tam musel davat zo starych svetiel ... o tom ze oslnuju protiiducich ze sa horsie nastavuju som tiez cital ... mne sa ich podarilo ako tak nastavit az na 3 pokus a tusim taky ze je to tak na hrane ... rozdiel medzi AE a origo je i v tom ze origo maju zospodu taky akoby sroub ktorym svetla sa daju lepsie naklonit.U AE je na to miesto (predpriprava) ale problem je ze je to stejna velkost a tak ten sroub tam nedate aj ked ono sa da vzdy nieco vymysliet. Mne napdalo ze najst nieco podobne len mensej velkosti a narezat do tych plastov zo spodu nove zavity a bylo by ... jenomze aky rozmer to treba pomerat a tak ... az budem mat zase cas skusim vyfotit a hodim to sem.

Ono niekto ma dobre skusenosti niekto nie, mozno je to aj o stasti, ale je pravda ze cestneho a dobreho predajcu clovek spozna az potom ked o nom pocuje dobru reklamu ... ak su ludia spokojny tak sa mu jeho snaha byt svedomity v jeho praci musi vyplatit 100 nasobne

VELKE DIKY za toto FORUM vzdy mi zatial pomohlo ...

S pozdravom Martin

Howk .... :palec2:-_-

Odkaz ke komentáři

K diskusii ohladom svetiel AE mozem este povedat to ze informacie o 2 seriach tychto svetiel sa mozno aj da verit su totiz take kde mate ten snimatelny kryt vzadu cely cierny(bez motorcekov naklapania) a su take kde je ten kryt priehladny t.j. videt kabelaz a motorceky .... no neviem vsak ci su jedny vybavene uz motorcekmi a tie druhe nie alebo ako to je .... Mozno napisem primo do EagleEyes tw aby nam to vysvetlili oni ak vobec nejaky kontakt najdem .....

priamo z ich stranky je aj informacia o tom ze by sa mali zucastnit Vystavy vo Frankfurte takze kto ma blizko moze ich stanok navstivit aj osobne ....

________________________________________________________________________________

AUTOMECHANIKA '08

DATE: 9/16~9/21,2008

HALL NO. : 4.2

BOOTH NO. :R32

PLACE: FRANKFURT,GERMANY

________________________________________________________________________________

Odkaz ke komentáři

cau chci si taky koupit tato světla, teďka jsem našel ještě tyto, nevíto jsou stejné jak od pana kopáčka http://www.tuning-no1.cz/zbozi/4120-skoda-...redni-svetla-02?

Zdárek Pavrone,klíďo si je od nich vem.Jsou to ty samý,co nabízí p. Kopáček.Týhle firmičce vládne p. Spurný a jednání s nín je absolutně v poho.Objednal jsem jsem a během tejdne byly doma.Vše 100% funkční,žádný úpravy motorků bo jinejch záležitostí nebyly nutný.Jo a kryt maj černej,takže asi tak.Fajn páteční večer a šťastnou ruku při výběru,Tomáš.Jináč svítěj fakt fajně i já jsem docela fest čubrněl.Sic na takovýhle věcičky nejsem,ale radost mi fakty udělaly.Uvidíme časem,jak se osvědčej,kdyžtak tam hodím origo.... :palec2:

post-23029-1220642911_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tomíno S.
Odkaz ke komentáři

tak s čím jsem si to spletl?? :D já mám za to, že jsou furt 3 ...sakra :feve: ...jak už jsem říkal, mě se libi ty světla co mají ty 2 paraboly...ale každje říká, že to blbě svítí...je to na té fotce hned na začátku tohoto topicu...

Editováno: , autor: Krtek6
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...