Přejít na obsah

ANGEL EYES


PTiCA

Doporučené příspěvky

Osobe si myslim ze by si ich mal za suprovu cenu, aj s tou zlavou, a na striebornej metle o to viac vyniknuuu Je to vymena kus za kus origo za tieto len z origo si musis prehodit motorceky co hybu svetlami , pak uz len nastavit vysku a rozptyl a MAS TO! Ono ak ich zoberies a nahodis na auti tak si chilu budes mysliet ze svietia nejako iinak slabsie a pod. no ak tam vymenis ziarovky za nieco normalnejsie neviem co za shunt davaju tam kde ich vyrabaju no nic extra to nebude to mi mozes verit... Tak pak to bude nadhera.Myslim ze tu na fore ich niekto ma tiez na striebornej faby ...

Nuz rozhodnuti je na tebe, a myslim ze uz si asi aj rozhodnuty ... V realu su ovela lepsie ako kdekolvek na fotkach ...

Janina ma sice v chromu ale i ciena sa hodi Checkni si to tu

Editováno: , autor: Mathias
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Potřebuju malou radu.Našel jsem na aukru tyto Angel eyes a pán je tam prodává za 2990kč nová !! Cena se mi zdá dobrá,jen nevím jestli to není nějákej moc velkej šit.

odkaz: http://www.aukro.cz/item728015064_skoda_fa..._angel_eye.html

objednal som si tieto svelta od TOMASa LEPa, bohuzial mi na jednom svetle nesvieti jeden kruzok a druhy velmi slabo akokeby napolovicu, mal uz niekto takyto problem, popripade ako sa to da odstranit? :help:

Editováno: , autor: sekino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek Sekino,

já měl prakticky stejnej problém-nesvítily mi kroužky v pravým světle.Po dotazu na prodejce v čem že je zakopanej pes,mi bylo odpovězeno,že je v háji modul (taková ta krabička nalepená ve světle ;)),okamžitě mi poslal v rámci záruky novej a od tý doby (rok) je klid a svítí bez problémů.Určitě se obrať na pana Lepa a uplatni u něj záruku.

Určitě bych doporučil i následně "překopat" elektriku ve světlech a povyměňovat drátky za kvalitnější,ty původní se mi zdály na hraně a během krátký chvíle byly docela fest očouzený.

Tom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapoja sa jednoducho vymenou za origo z ktorych musis vybrat motorky naklapania svetiel ... niekde tu na fore bolo vsetko aj s fotkami ... z AE musis vybrat to co tam davaju namiesto tych motorkov ... a mas to ... potom uz len nastavit ... aby to nesvietilo do sveta ... Ak si prejdes cele vlakno mal by si to najst myslim ... niekde to tu bolo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...