Pitrsman Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Ahojte potrebuju poradit,mam Fabii 2 1.4 63KW 16V vybava ambiente a planuji prechod z palubniho pocitace na maxidot,byl jsem v olmiku ve skode a prej podle meho vinu stoji 18tis + 2tis za praci.Nechce se me tolik davat tak kdyby nekdo mel napad nebo uz to predelaval sem snim Ja cosi nasel na netu jenze v servisu cosi rikali ze to nemusi byt kompaktibilni http://www.svspraha....Facelift-Benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Napiš uživateli s nickem VAŠA. Je z Prostějova nebo COSBY ze Štramberku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 budíky koupíš aj tady na fóru a spolehlivě ti to udělá VAŠA (http://cardiagnostik.cz/) z Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Diky ,no jeste se zeptam ,auto mam jeste 3.5 roku v zaruce co kdyz kvuli tomuto ztratim zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) ptal jsem se na to ve škodovce- pokud ti udělá neorigo servis zásah do vozidla, ztrácíš záruku na tu věc, která je postižena- příklad- necháš si u garážníka , at už sebelepšího, namontovat tempomat, za měsíc ti, at už z jakéhokoliv důvodu , vyhoří elektrika, tak nemáš nárok na záruční opravu.To samé se může týkat věcí, které jsou s tím spojené- odejde ti řídící jednotka- neodborný zásah- neuznaná reklamace... já už se taky smířil s tím, že nemám maxidot. a co.. vyhodit kvuli tomu 5000?? to spíš mě sere, že nemám vyhřívané sedačky, ty aspon udělaj službu, na maxidot se můžu.. :-) Editováno: 1. Únor 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 tak to ja zase nepotrebuju vyhrivane sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Napiš uživateli s nickem VAŠA. Je z Prostějova nebo COSBY ze Štramberku. Tak ted jsem tam volal prej neudela na tech fabii II je to jeste nova vec a on nato nema pristroje nebo co ,ani tempomat.Tak asi budu muset vydrzet nejaky ty roky bez maxidotu 18tis ve skode se me nejak davat nechce Editováno: 2. Únor 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Tak ještě Rolbař, Ferda25 a další. Tydle dva sou z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 a nebo koupit za levný peníz maxíka a nechat si to namontovat v origo servise a je to i se zárukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) a nebo koupit za levný peníz maxíka a nechat si to namontovat v origo servise a je to i se zárukou no volal jsem na ten muj odkaz prej mam za 10minut zavolat tak pisnu jak sem dopadl.Ve skode me rekli ze si samozrejme muzu koupit svuj ale nezarucuji ze to bude fungovat Jinak ten maxidot na FL Fabii 2 co je zde je na RS verzi Edit:13:09// Takze po zavolani - je to maxidot ale bez pinu za 5tis ,prej ma jakysi sikovny znami kteri by me pin sehnali a i namontovali ale musel bych s tim dojet do prahy ,cca 8tis kc za vse i s benalem do prahy.Zkusim se jeste poptat tady ve skode u nas ale vidim to ze tak za 4 roky jak mi dojde zaruka tak si to vymenim ,protoze toto je vse neautorizovany servis Editováno: 2. Únor 2012, autor: Pitrsman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak maxidot namontovan a spokojenost Maxidot namontoval Milhausek takze kdo ho chce z verze ambiente zaklad.budiku maxika piste mu ,400km cesta se vyplatila http://forum.skodahome.cz/user/7088-milhausek/ Zde je video http://www.ulozto.cz/xfJyGFh/snimek-avi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 njn... a co po montaži maxidotu... uživaš si to,za ty prachy?? Zajímalo by mě, zda je ted pro tebe zážitek z jízdy bohatší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) je to lepsi a prehlednejsi,vidim konecne teplotu motoru a kolik mam benzinu,a ne ten debilni zelenej display co nekde corkli od nokie kde ani nebylo poradne videt co to je. jeste kozenej volant,parkovaci asistent a budu spokojen Editováno: 8. Květen 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Na kolik by tadle sranda vyšla dneska? Taky bych raději maxíka než ten hnusný zelený display ze staré nokie. A nevědět teplotu motoru je taky otrava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Tu teplotu motoru si moc neidealizuj. Mají soft tak "vymakanej", že když je teplota optimální, tak je rafička na 90-tce stupňů jak přibitá. Takže podle teploměru poznáš jen že je motor studený, potom, že se zahřívá a potom že dosáhl optima. Je pravda že v zimě leze nahoru opravdu pomalu. Ale skutečnost se dozvíš jen z vagu. Editováno: 20. Říjen 2013, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 No právě mi jde o to, že podle něj poznám třeba to, že špatně funguje termostat a v zimě pak budu jezdit pořád se studeným motorem a o dva litry větší spotřebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Jo asi to bude lepší než jen kontrolky, ale jsem na***ný, že neukazuje skutečnou teplotu. Jak se chová při přehřátí jsem ještě nezjistil. Zatím chladí dobře i při tropických vedrech. Aspoň mě nikdy tu magickou 90 nepřeběhnul. Tipuju, že tu devadesátku ukazuje od 70 do 120 stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 ja som už zažil situáciu keď sa mi ručička pohlia na viac ako 90°C bolo to na maxidote pred FC keď som išiel do strmého kopca plno naložený na jednotke občas na dvojke v tedy som mal keď som višiel hore teplotu na maxidote blízko 100°C keď som chvílku nejakých ale 2-3min nehal naštartovaný motor tak to naspäť kleslo. Inak mohlo by sa to dať nejak zobraziť na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Podľa tohto to vyzerá tak, že Fabia má dobre vyriešené chladenie motora. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 moderni auta maj rucicku ,,pribetonovanou,, na 90tce elektronicky, je to proto,a by nedesili ridice, jako v dobach felicie, kdy rucka fungovala presne mechanicky a v kolone se spinal ventilator chlazeni chladice lehce pod cervenym srafovanin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Podľa toho, čo píše marfan, tá ručička sa dokáže od 90°C aj odlepiť, čo mňa osobne dosť prekvapuje. Inak ani ja som doteraz nevidel, že by sa ručička pohla. Viem, že tá mrcha drží na 90°C aj vtedy, keď má voda iba 73°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) Spíš než teplota vody by se hodila teplota oleje, dalo by se tohle nějak vykouzlit? Přídavné externí budíky nepočítám edit: staženo video v odkazu výše a už to vidím, tak sorry za blbý dotaz Editováno: 2. leden 2014, autor: Mirda85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 e1. jeden krát som videl ručiku pohnúť sa aj na Octavii 1 a to keď som ťahal plný vozík štrku do kopca na dvojke, vtedy tam mohla byť teplota tak 92°C podľa toho ukazovateľa v skutočnosti mohla mať aj viac ale keďže to ukazuje ako ukazuje tak sa to nedozvieme, na škodovke lieta teplota vody jak otáčkomer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ahojte lidi, mám FII 2008 před face - můžu tam dát tenhle maxik? http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=255 Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ne nemůžeš, máš tam jasně napsáno že je to až od ročníku 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.