emsicz Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) Ahoj, potřeboval bych poradit, jestli je chování mého přepínače světel tovární. Mám originální přepínač světel v S1 FL, 2007, 2.8 vč. bixenonů. Nejsou mi známy žádné úpravy v řídících jednotkách, vozidlo má bixenonové světlomety z výroby. Přepínač má tři pozice: 0 - Svítí obrysová i potkávací světla při otočení klíčku i po nastartování motoru. Obrys - Svítí pouze obrysová světla při jakékoliv pozici klíčku nebo nastartování motoru. Potkávačky - Svítí pouze obrysová světla při výchozí pozici klíčku. Po otočení klíčku a/nebo nastartování motoru svítí i potkávací světla. Můj dotaz, 1. Je toto chování normální, zejména v pozici 0, kdy světla normálně svítí? Prakticky tak nejde svícení vypnout, přepnutí z polohy 0 do potkávaček pouze zapne podsvit v interiéru. 2. Umí elektrikáři nastavit, aby v pozici 0 skutečně nic nesvítilo? Editováno: 31. Březen 2018, autor: emsicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Dle mne je to asi denní svícení, neznám Supa I ale toto má otec na Roomstrovi. Svítí na poloze 0 i zadek? Zkus se podívat zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emsicz Vloženo 31. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) To je určitě ono! Ano, zadní světla svítí i v poloze 0. Připíšu si odstranění této sady na seznam úkolů pro elektrikáře Děkuji za radu. Kdyby snad někoho zajímalo proč - koupil jsem si aftermarket přepínač světel, a ten prostě počítá s tím, že 0 je 0. Takže nemůžu třeba nastavit, aby se xenony nerozsvěcely před nastartováním a podobně, tahle sada podle schémata funguje v podstatě jako bypass toho přepínače. Editováno: 31. Březen 2018, autor: emsicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Ten Roomster a Fabia mají u pojistek přepínač, kterým se denní svícení vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Do supů 1 se dalo dokoupit relé které přesně takhle aktivovalo denní svíceni.. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0941589-rele-pro-denni-sviceni-skoda-9652.html?gclid=Cj0KCQjwhoLWBRD9ARIsADIRaxRYj8DkqX23XdbEbTYCzdN6-_qrqjouo24ZaHXcZicI6yCVwcqOIEQaAqXoEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ahoj ja mám síce halogén rv 2007 facelift ale mám to iste pri pozícii 0 mi automaticky rozsvieti stretávacie plus zadne svetla ale inetrier nesvieti iba kontrolka svetiel na palubovke pri prepnuti strednej polohy čiže pozicne svetla sa rozsvieti cely interiér a svietia len parkovacky pri zapnutí svetiel svieti vsetko tak jak má riesil som to vybraním relé denného svietenia plus pin na vypínaci svetiel dost často mi vypálilo žiarovky preto si to zapinam manuálne ešte sa mi nestalo aby som zabudol Alebo ešte uvažujem o led dennom svietení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.