Listopad 17, 20186 r @kaaka pouze pozamka, ten seznam dilu a postup je pro modely se starym radiem Pouze upozornim ze kdo ma nove radio ma novy QuadLock konektor a Navigace sice fungovat bude ale bez propojenim s autem a bude zde problem s nabijenim Zkusim pak sehnat sepsat seznam dilu pro nove modelove auta kde je drzak na telefon s USB :-)
Listopad 17, 20186 r Máš pravdu samozřejmě, nevšiml jsem si konektoru navigace místo nového faceliftoveho USB řešení... Čísla dílu tak budou jiná, ale princip vyříznutí a natažení kabelu k rádiu zůstal stejný.
Listopad 17, 20186 r Ano princip vyriznuti je stejne :-) spise je problem aby si dalsi nemysleli ze u novych modelovych roku lze pripojit Navigace :-) Vseobecne tedy pro auta ktera maji stara radia lze navigaci Garmin dodelat a je funkcni plne vcetne propojeni s autem....u novych lze pouze dat navigaci, zapojit napajeni a to je vse, nevyhoda je treba ze se nezapne navigace po otoceni klickem a pod... Ja osobne v dnesni dobe online aplikaci a map doporucuji spise dodelat drzak telefonu a USB s nabijenim...
Listopad 24, 20186 r tak dve radia a ruzne FW Address 5F: Information Electr. (J794) Labels: None Part No SW: 1ST 035 871 A HW: 1ST 035 871 A Component: MU-E--EU 068 7288 Address 5F: Information Electr. (J794) Labels: None Part No SW: 1ST 035 871 A HW: 1ST 035 871 A Component: MU-E--EU 068 7198 divne je, ze na erwinu flash neni...
Říjen 5, 20195 r Zdravím, koupil jsem Citigo po faceliftu (r.v. 2018) a chci se zeptat, co všechno obnáší výměna rádia. Teď tam je Blues (tragický) a chtěl bych tam Swing (snad trochu lepší). Jde mi jen o to, aby bylo možné spárovat telefon s autem přes bluetooth a využívat „telefonovací" tlačítko na volantu. Navigaci nepotřebuji. Ptal jsem se na to při kupovaní a v prodejce mi řekl, že se to nechá dodělat. To instalovaný rádio je nicméně tak pitomý, že o tom pochybuju a ani jsem nenašel nějakou informaci. Něco je zde na fóru, ale nevím. Vymění mi to rádio a vše potřebné v Škoda servisu?
Říjen 5, 20195 r Rádio ti v škoda servisu maximálně přihlásí k autu (možná budou po tobě chtít i kupní smlouvu a vin vozu ze kterého je), zbytek čili kódování a instalaci mikrofonu včetně výměny stropní lampičky budeš muset udělat sám nebo někdo šikovný tady z fóra.
Říjen 5, 20195 r @Jesusbusiness není problem sehnat potrebujes: rádio kablik k mikrofonu a mikrofon lampicku stropní a pokud chces pouzivat USB pak kablik + ramecek a pod pokud chces pouzivat Drzak telefonu pak drzak USB + kablik pripadne napis SZ Cena s radiem, mikrofone a USB odhaduji tak 5000,- pokud sezenes radio z VW UP! + displej na Citigo bude ti fungovat i couvaci kamera :-) pokud si ji koupis
Říjen 13, 20195 r Jojo, případně napiš SZ, dodelame :-) diru do palubky umime mame frezku...zbytek se sezene u polaku....dira je tak cca 1h, komplet je pak tak na pul dne aby se to v klidu dodelalo
Listopad 19, 20195 r On 4/4/2018 at 6:51 PM, chobott said: Ahoj Vymenu Swingu ted resim, neni to jednoduche dej me tak týden dva a napisu na to postup.... klimu nevim ale myslim zeje potreba vymenit vic veci nez jen tlacitka :-) Mam facelift 2017 Citigo + SWING 2 radio. Preco neviem mobilnu aplikaciu Move&Fun sparovat s autoradiom napriek tomu ze Bluetooth sparovany uz JE, telefonovanie cez auto funguje, kontakty funguju a zvuk taky prohrava z mobilu cez repraky auta. Ale Move&Fun aplikacia neide connectnut ANI na iOS ani na Androide smartphonoch?
Červenec 21, 20214 r Zdarec, nevíte někdo zda je u rádia 1ST 035 867 B stejné obsazení pinů jako na obrázku? Potřebuji dodělat Can H/L kabely. Děkuji
Červen 20, 20223 r Ahoj neměl by jste někdo hodování na swing2 koupil jsem nové rádio a není nakódované. Potřebuji buď binární, nebo hexadecimální.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.