Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

5-6 tis? To je moc. Kukni sem

https://www.carmedia.cz/montazni-material/tlumici-a-odhlucnujici-materialy-do-auta/tlumici-a-antivibracni-materialy/stp-black-silver-1-8-mm-tlumici-material/

a sem:

https://www.carmedia.cz/montazni-material/tlumici-a-odhlucnujici-materialy-do-auta/odhlucnujici-a-termoizolacni-materialy/vbf-noise-neoprene-6/

Na 4ks podbehu te staci bohate 7ks STP a 7ks VBF. To co ti zustane das za tlumice do podbehu.

Dostanes se do 3000kc. + pixlu odmastovace ;-) a je perfektni ten uhlazovaci valecek.

Vloženo

No samozrejme na uplne vytlumeni na komplet vnitrek to samozrejme neni, ale neni to treba, kdyz kvalitne vytlumis plastovy podbeh a to co ti zustane das za tlumice, tak to poznas.

Jinak na ty podbehy to chce s rozumem.

Nesmis to dat uplne vsude, myslim ten molitan. Pak to tam nenapasujes :-)

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

V porovnani s otcovou 1.2 TSI 66kW (2roky starou), mi prijde ten motor muj tlumenejsi. Samozrejme na druhou stranu ma 1.0 ten "diesel" dunivy zvuk v 1500 otackach. Ta jeho mi prijde takova kovova hlucnejsi. Proste jina:)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj.

Chtěl bych se zeptat jaký je rozdil, jestli je vůbec nějaký v dílech 6V0 809 957 C

oproti dílu 6V0 809 957 F ? 

V obojím případě se jedná o dil: panel podběhu levého předního kola. První je však bez přídavného tlumení hluku do interiéru a druhý s tlumením. 

Obojí se prodává na stránkách

skoda-dily.cz 

Fotky mají jen k jednomu dílu. 

Idea je taková jestli se už náhodou nedá koupit díl odhlučňěný z výroby ? 

• o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj,potřebuji radu.  Chci sundat přední výplň dveří u řidiče.  Ten čudlík s červenou diodou,co je z horní části se jen vytáhne, nebo se vytlačí až když je výplň uvolněná??? Děkuji. 

• o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

@thomy2V tom odkazu je přece vše popsáno dopodrobna, a dělal to sám to je tam taky.  Tlumení nanést je bez problému i pro neznalce, problém je rozdělat dveře případně na podlahu i sedadla ven. Pokud si netroufáš  tak  třeba Ahifi. Já mám dveře dělané sám, všechny 4 a byla to pro mě práce na celý den.

A za chvíli přijde varování od moderátorů necituj předcházející příspěvek.

Vloženo

@thomy2 Dělal jsem si to všechno sám. Nejdříve jsem chtěl dveře a pak se to nějak rozjelo samo :)

V zimě jsem v akci objednal nové repro Hertz a až bude teplo tak mám v plánu torpédo, vylepšit palubku a celý kufr.

+ když už budu mít znovu rozebráné dveře, tak dám na vnitřní plech na antivibraci ještě jednu protihlukovou vrstvu + budu vylepšovat antivibraci u repro a antivibraci na tapecu dveří.

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...