chobott Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Tak jsem u čínana našel smerovky v zrcatkach, tim ze se vymeni ten cerny plasto dole...pokud jsem to dle obrazku pochopil spravne zde odkaz na shop Nekupoval to nekdo uz ? nejakej matador jako @danikd ci @Aleš_BX s tim bude urcite souviset natazeni kabelu a jelikoz ted taham kabel na okno tak bych to udelal pri jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Cca pred mesicem jsem studoval, je potreba ten spodni plast s LED co jsi daval odkaz + horni kryt v barve, je jiny, ma vyrez pro ty LED ... no a jelikoz neni z Etky jasne estli to pujde navesit na stary ram zrcatka ( treba motor nastavovani je jiny, predni ramecek, ten okolo skla je stejny ) tak bud koupim komplet zrcatka az se trosku rozsiri nebo predelam z Pola 6R, staci rozebrat kloub a vymenit cast co se sroubuje do dveri ... a pak myslim konektor je jiny ... ale ted mam neco jineho na praci, takze to bude cca na konci leta, chci to totiz s dynamickymi LED, ala audi ... enemze ty pro toto zrcatko nedelaji, takze se bude rezat a upravovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 těším se zas na výsledek a návod jenom když už budou v zrcátku, tak by to chtělo zadělat v blatníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 No jasne, to musis byt, od toho je logo Monte Carlo Sice krapitek mensi, ale to se nejak vyresi ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Material mam, dynamicke blinkry z 6C nejdou, asi jinak signalove. Musim sehnat ty dynamicke pro starsi auto ... Jinak FL zrcatka ze CItiga blinkry nemaji a jsou jina nez u up! s blinkry ... ty jsou stejne, az na uchyt jako z 6R ... NEkdy na jare se k tomu snad dostanu, Odhad instalace kveten-cerven se soundysystem. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 @sam121 Zase taková hitparáda to není, příjde mi to jako kýč, vzhledem k tvaru blinkru. Každopádně : https://www.aliexpress.com/item/4000133570500.html - už jsem od tohohle prodejce bral víckrát a vždy vše ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Nemáš video jak to blinká ve dne? Resp. jak moc je to vidět. Přijde mi, že to na slunku nebude moc vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.