havrosh Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) Vrzou vam plasty v interieru? Ve dverich? Madla dveri? Resite? Chystate se resit? Nejake tipy a triky? Editováno: 1. Červen 2018, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 No mne tiez vrzgaju madla dveri ked ich zatvaram. Mozno sa to da nijako rozobrat ale neviem ako, neni dielenska prirucka. Co s tym?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Potvrzuji že mě to taky vrže. Hlavně když se toho někdo drží. Zatím jsem to neřešil jen zakazuji se držet madel za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 3. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Ja to slysim i u prejezdu pres horsi povrh... jako kocici hlavy, atd Zatim teda resim pomoci hlasitosti radia. V servise me rekli, ze tomu mam dat 2 mesice, ze si to sedne a pak se na to pripadne podivaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Připadá mi, že ty vrzající plasty v interiéru jsou nekonečně se táhnoucí story u škodovek (a asi nejen u nich). Jakoby vážně v autech v této cenového hladině nemohli použít něco více kvalitního. Vždyť zrovna vrzání plastů je tak otravující a kazí to celkový dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 takhle ty madla nevrzou ani v rapidu za polovicni cenu. dost zklamani z tvrzenyho plastu, kterej je pouzitej defacto na celych dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 co ty spoje prostříknout WD40? nepomohlo by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Poslusne hlasim ze spolujazdcove az tak navrze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Dnes som si vsimol vrzganie pod ciernym lesklym plastom na volante.na lavom ramene.nadhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 po měsíčním provozu nevrže nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Tak vydrž, ono začne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Stále se mi za jízdy při průjezdem například menším výmolem ozývají rány, hluky jako kdyby od toho velkého plata v kufru, nesetkal se s tím taky někdo? U Fabie jsem měl roletku a bylo ticho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ze začátku se mi stávalo to samé, měl jsem plato špatně nacvaklé 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Než to plato bych radši tu natahovací roletku jak je to myslím u Varioflexu, bohužel to se asi nedá "nějak" dodělat že?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Tyjo opravdu že jo.. musí se to zacvaknout na čudl a půl a už je ticho.. díky moc, prostě simply clever 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 @lukas_k Určitě koupit boční plasty co drží roletku...vyměnit obložení pátých dveří...rolovací síťka.. Ale počítej s tím,že budeš mít menší kufr (litrově). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Letos mi po 45 tisíc kilometrech začala vrzat palubní deska - rámeček kolem přístrojového štítu. Hledal jsem zde na fóru a nechal si poradit: - prostříkal jsem šterbinu mezi rámečkem a a palubní deskou, vrzání se sice zmenšilo, ale nezmizelo - vzal jsem černou pružnou šňůru/gumičku o průměru asi 1,5 mm a platební kartou ji vmačkal mezi rámeček a palubku. Vrzání se už týden neozvalo, tak snad OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.