lukas_k Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Videl jsem krabicku pro Apple CarPlay co se da do USB auta a mobil se k tomu pripoji bezdratove. Pro Android jsem videl neco podobneho ale bohuzel jen pro radia ktere maji taky android (takovi ty cinsky autoradia). Ale uprimne stejne nevim jestli bych to vyuzil, bez kabelu je to prima ze to neprekazi, ale zase na delsi cestu ten mobil stejne potrebuje do nabijecky pokud ma navigovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero182 Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Nie som si uplne isty, ale sa mi zda, ze tato funkcia bude podporovana, az v MR21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 V současném ceníku z června vidím: "Bezdrátový Smartlink pro Apple Car Play" od výbavy Ambition (včetně akční výbavy "125let"). Smartlink znamená i Android Auto, takže by to tam mělo být, Škodovka to umí, u nových modelů už to je myslím všude (Scala, Kamiq, Octavia 4). Ve předchozím ceníku platném od dubna jsem si toho nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzerek Vloženo 16. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 Během pracovního dne se mi mobil nevybije ani při navigování. Ten kabel je opravdu zbytečný, když je ta technologie natolik pokročilá, tak nechápu, proč to nelze propojit bezdrátově. Takže počkat na příští rok a uvidí se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exit99 Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 povedlo se někomu rozběhnout AndroidAuto u Karoqa bezdrátově ? Budu objednávat AmbitionPlus, který by měl obsahovat bezdrátový Smartlink. Dobíjení telefonu chci vyřešit taky bezdrátově pomocí "nabíjecího boxu pro smartphone" . tak jestli to má vůbec smysl. ??? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 (editace) Mam Xiaomi MI10(A11) a Xiaomi MI9SE (A10) a bezdrátové připojeni chodí bez problémů. Editováno: 17. Prosinec 2020, autor: Mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 před 1 hodinou, exit99 napsal: povedlo se někomu rozběhnout AndroidAuto u Karoqa bezdrátově ? Budu objednávat AmbitionPlus, který by měl obsahovat bezdrátový Smartlink. Dobíjení telefonu chci vyřešit taky bezdrátově pomocí "nabíjecího boxu pro smartphone" . tak jestli to má vůbec smysl. ??? děkuji Ano mám ambi+, Bolero, Android Auto jak bezdrát tak po kabelu chodí. Bezdrátové dobíjení nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Tak v nejnovějším ceníku pro MR2021 už oficiálně nabízí pouze bezdrátový Smartlink pro Apple Car play. Takže budoucnost Android Auto ve vozech Škoda je asi nejistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Jestli ono to nebude asi tím, že pro český trh oficiálně Android Auto není k dispozici. A pokud tam AA není uveden nemusí řešit že někomu nefunguje to či ono. Alibismus Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 @KyAeRtOiQAA je už od Androidu 10 dostupná pro ČR oficiálně. Nemusí se už instalovat z apkmirror. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 A proto mi to neběží a musím mít tu apku. HONOR view 10, s android 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Tam je problém výrobce telefonu, jiné značky problém nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Jinak samozřejmě vím že by už měl být i v čr. I když psali že může docházet ke zpoždění tak jsem furt předpokládal že ještě není, ale i s 10androidem musím mít apku jinak nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Bezdrátově mi šlape bez problémů na Huawei P20 Pro, apka už přímo není , je to součástí androidu 10. Jak píšu v Navigace pro Amundsen mám google maps na virtual kokpitu. Jen to čtení českých zpráv anglicky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apastej Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Zdravim, otazka na android auto: Skusal uz niekto Ssygic, kedze je to uz oficialne aj na Andtoid auto. Ja to tam nevidim. Chce to nejaku aktualiziacu v aute alebo ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exit99 Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Zaktualizuj si app AA a Sygic v telefonu a musí to běžet. A zaplatit 1080kc za aktivaci v aplikaci. 🙁 To je tedy aspoň cena v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apastej Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 JJ, dik uz to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Pro zajímavost. https://youtu.be/FX6anz2wdk0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda59 Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Zdravím, může mi prosím někdo poradit jaká verze AA z www.apkmirror.com mi bude fungovat na Xiaomi Redmi Note 5 (A9) pro navigování na Amundsenu MIB2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda59 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 (editace) Zdravím, po dlouhé době jsem zkoušel rozjet AA verze APK 6.9.613714 pro navigaci, ale na Redmi Note 5 mi hlásí chybu komunikace. Zkoušel jsem několik kablíků pro připojení k MIB2 co jsem měl doma, na některé Amundsen nereagoval vůbec, s jinými se spojil a ukázal Dostupná zařízení (viz.foto). Když vyberu androidauto, po snaze Amundsenu připojení se za chvíli na mobilu objeví tato chyba (viz.foto). 1. Je třeba nějaký speciální datový kablík, a jaký ?(má-li někdo RN5 a funguje to) 2. Je třeba mít ke spojení data v mobilu ? Editováno: 3. Říjen 2021, autor: milda59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Mě s každou aktualizací něco nefungovalo. Naposledy se mi to bezdrátově připojilo,ale zase se telefon odpojil od internetu. Tak jsem aktualizoval výrobce telefonu a s jabkem to konečně funguje dle mých představ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda59 Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Tak konečně je po problému s připojením. Pro telefony Xiaomi s nadstavbou MIUI, je třeba smazat duální aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Ahoj. Mám takový problém. Když napojím telefon samsung A52 na kabel a spojím s autem ( rádio amundsen),tak vše funguje ok. Jakmile mi někdo zavolá a já přijmu hovor tak ho neslyším. Jen v telefonu. Když ho přijmu tlačítkem na radiu,origo hens free tak normálně komunikuju a slyším ho v reproduktotech auta. Zjistil jsem,že to děla od doby co jsem si koupil nové hodinky huawei watch gt2 . Když je mít nebudu tak přijmu hovor i přes android auto a slyším zvuk v reproduktorech auta. Kamarád si je těď taky koupil a začal mít stejný problém Octavia III. Do té doby vše ok. Nesetkal jste se stím někdo,popřípadě nějaké řešení. Díval jsem se do nastavení android auto a nic tam nevidím,kde by se dalo něco změnit. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.