Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Videl jsem krabicku pro Apple CarPlay co se da do USB auta a mobil se k tomu pripoji bezdratove. Pro Android jsem videl neco podobneho ale bohuzel jen pro radia ktere maji taky android (takovi ty cinsky autoradia). Ale uprimne stejne nevim jestli bych to vyuzil, bez kabelu je to prima ze to neprekazi, ale zase na delsi cestu ten mobil stejne potrebuje do nabijecky pokud ma navigovat.

Nie som si uplne isty, ale sa mi zda, ze tato funkcia bude podporovana, az v MR21.

V současném ceníku z června vidím: "Bezdrátový Smartlink pro Apple Car Play" od výbavy Ambition (včetně akční výbavy "125let"). Smartlink znamená i Android Auto, takže by to tam mělo být, Škodovka to umí, u nových modelů už to je myslím všude (Scala, Kamiq, Octavia 4). Ve předchozím ceníku platném od dubna jsem si toho nevšiml.

Během pracovního dne se mi mobil nevybije ani při navigování. Ten kabel je opravdu zbytečný, když je ta technologie natolik pokročilá, tak nechápu, proč to nelze propojit bezdrátově. Takže počkat na příští rok a uvidí se. 

• 4 měsíce později...

povedlo se někomu rozběhnout AndroidAuto u Karoqa bezdrátově ? Budu objednávat AmbitionPlus, který by měl obsahovat bezdrátový Smartlink. Dobíjení telefonu chci vyřešit taky bezdrátově pomocí "nabíjecího boxu pro smartphone" . tak jestli to má  vůbec smysl. ??? děkuji 

Mam Xiaomi MI10(A11) a Xiaomi MI9SE (A10) a bezdrátové připojeni chodí bez problémů.

Upraveno od Mit

před 1 hodinou, exit99 napsal:

povedlo se někomu rozběhnout AndroidAuto u Karoqa bezdrátově ? Budu objednávat AmbitionPlus, který by měl obsahovat bezdrátový Smartlink. Dobíjení telefonu chci vyřešit taky bezdrátově pomocí "nabíjecího boxu pro smartphone" . tak jestli to má  vůbec smysl. ??? děkuji 

Ano mám ambi+, Bolero, Android Auto jak bezdrát tak po kabelu chodí. Bezdrátové dobíjení nemám

• 4 týdny později...

Tak v nejnovějším ceníku pro MR2021 už oficiálně nabízí pouze bezdrátový Smartlink pro Apple Car play. Takže budoucnost Android Auto ve vozech Škoda je asi nejistá.

Jestli ono to nebude asi tím, že pro český trh oficiálně Android Auto není k dispozici.

A pokud tam AA není uveden nemusí řešit že někomu nefunguje to či ono. 

Alibismus Škody. 

@KyAeRtOiQAA je už od Androidu 10 dostupná pro ČR oficiálně. Nemusí se už instalovat z apkmirror.

A proto mi to neběží a musím mít tu apku. 

HONOR view 10, s android 10.

Tam je problém výrobce telefonu, jiné značky problém nemají.

Jinak samozřejmě vím že by už měl být i v čr. I když psali že může docházet ke zpoždění tak jsem furt předpokládal že ještě není, ale i s 10androidem musím mít apku jinak nefunguje. 

• 1 měsíc později...

Bezdrátově mi šlape bez problémů na Huawei P20 Pro, apka už přímo není , je to součástí androidu 10. Jak píšu v Navigace pro Amundsen mám google maps na virtual kokpitu. Jen to čtení českých zpráv anglicky :(

• 2 měsíce později...

Zdravim, otazka na android auto:  Skusal uz niekto Ssygic, kedze je to uz oficialne aj na Andtoid auto. Ja to tam nevidim.   Chce to nejaku aktualiziacu v aute alebo ako? 

Zaktualizuj si app AA a Sygic v telefonu a musí to běžet. A zaplatit 1080kc za aktivaci v aplikaci. 🙁 To je tedy aspoň cena v CZ

JJ, dik uz to funguje.

• 2 týdny později...

Zdravím, může mi prosím někdo poradit jaká verze AA z www.apkmirror.com mi bude fungovat na Xiaomi Redmi Note 5 (A9) pro navigování na Amundsenu MIB2 ? 

• 4 měsíce později...

Zdravím, po dlouhé době jsem zkoušel rozjet AA verze APK 6.9.613714 pro navigaci, ale na Redmi Note 5 mi hlásí chybu komunikace. Zkoušel jsem několik kablíků pro připojení k MIB2 co jsem měl doma, na některé Amundsen nereagoval vůbec, s jinými se spojil a ukázal Dostupná zařízení (viz.foto). Když vyberu androidauto, po snaze Amundsenu připojení se za chvíli na mobilu objeví tato chyba (viz.foto).

1. Je třeba nějaký speciální datový kablík, a jaký ?(má-li někdo RN5 a funguje to)

2. Je třeba mít ke spojení data v mobilu ?

1633270888851.jpg

1633270784554.jpg

Upraveno od milda59

Mě s každou aktualizací něco nefungovalo. Naposledy se mi to bezdrátově připojilo,ale zase se telefon odpojil od internetu. Tak jsem aktualizoval výrobce telefonu a s jabkem to konečně funguje dle mých představ.

• 2 týdny později...

Tak konečně je po problému s připojením. Pro telefony Xiaomi s nadstavbou MIUI, je třeba smazat duální aplikace.

• 7 měsíců později...

Ahoj. Mám takový problém. Když napojím telefon samsung A52 na kabel a spojím s autem ( rádio amundsen),tak vše funguje ok. Jakmile mi někdo zavolá a já přijmu hovor tak ho neslyším. Jen v telefonu. Když ho přijmu tlačítkem na radiu,origo hens free tak normálně komunikuju a slyším ho v reproduktotech auta. Zjistil jsem,že to děla od doby co jsem si koupil nové hodinky huawei watch gt2 . Když je mít nebudu tak přijmu hovor i přes android auto a slyším zvuk v reproduktorech auta. Kamarád si je těď taky koupil a začal mít stejný problém Octavia III. Do té doby vše ok. Nesetkal jste se stím někdo,popřípadě nějaké řešení. Díval jsem se do nastavení android auto a nic tam nevidím,kde by se dalo něco změnit. Díky za odpověď

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.