Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

[emoji23]

Já proti Škodovkám nic nemám, jen jsou opravdu dražší než jiná podobně vybavená auta, v ničem jiném to není. Mohl jsem mít SIII v úplné holotě se 150t km najetými... On si člověk hodně dobře po 10letech šetření rozmyslí, jestli koupí nové auto, nebo ojeté.

Vloženo

Stringo, já to samozřejmě chápu, je to prostě o tom jestli je člověk ochoten ty prachy dát za nové auto. 

Je to věc priorit. 

Já osobně proti korejcům (či jiným značkám) nemám nějaké zvláštní výhrady, navíc s nimi ani nemám žádnou zkušenost, jen mě fascinuje jak se zde na fóru často pomlouvá kdejaký nový model, aniž by se v tom někdo svezl. 

Viz třeba smazaná diskuze v tématu o O IV. 

Takový ty kecy jak je (nejen) Octavie drahá a nekvalitní hlavně od lidí co ani pořádně škodovku nemají.

Taky jsem rozvažoval jestli novou Octávii, navíc u O II jsem si myslel že je to moje první (a nejspíš i poslední úplně nové auto) a v podstatě tomu i tak je. Nebýt slevy na O III, kterou jsem měl bych sice model a značku auta nejspíš neměnil, ale měl bych teď maximálně jen liftback s 1,4 Tsi s menší výbavou. 

Ostatně ani teď a to i když jsem spokojen, nemám přesně to co bych chtěl mít v garáži. Prostě jsem koupil to na co reálně mám. A nemyslím si, že bych měl něco extra. Neříkám že to bylo levné, nicméně jsem cenu akceptoval.

Vloženo

S tím souhlasím (doufám, že to "kecá a přitom s tím nejezdí" neplatí na mě, já totiž sice už Octavii nemám, ale služebáky Octavie a Rapidy máme, takže vím co a jak se má.

Vloženo

Náčelníku, alespoň se koukneš i na jiná auta. ;)

A když mi dáš dostatečně dopředu vědět, zkusím od servisu půjčit novou Insignii, aby sis jí pořádně prolezl.

• Líbí se mi 1
  • Negativní 1
Vloženo

Tak zrovna Alfy, Jaguary a LandRovery a Fiati jsou svou spolehlivosti a kvalitou proslule. Tam nemusus oslovovat tisice majitelu. Ale mas pravdu, novinar ma byt objektivni a ten udaj by tam mel byt.

Vloženo (editace)
před 58 minutami, kokta7 napsal:

Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool  a hustě ne?

I ne, to si raději kup TRoc R :D

Editováno: , autor: stanmar
  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...