Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jako, ac si o Němcích myslím kolikrát ledacos tak v tomhle mají pravdu.

Kéž by to hlídali i u nás. 

To jsem si přesně říkal taky. 

A co tam vidíme, bílé auto, podle těch 4 děr na pátých dveřích je půlka světel zakrytá na dveřích je nalepený molitan atd

Už třeba jen tvar pátých dveří? Vždyť to vypadá jak chudá Audi. A jo, počkat. 

S tím protažením zadních světel do boku mi to připomíná Golf.

před 3 hodinami, Sabiza napsal:

Už třeba jen tvar pátých dveří? Vždyť to vypadá jak chudá Audi. A jo, počkat. 

tak se podívej na novou audi Audi A4.... dyť je to téměř identické jak superb FL... Všichni majitelé říkají jak mají jiné auto a všechno to je na stejné brdo a stejně nudný motory...

Upraveno od kokta7

Pomalu všechny plechovky mají více méně určité věci podobný. Tvar, linie atd... 

A když se udělá něco trošku odlišně tak většina prska a u škodovky nejvíc :kol-95:.  Já vlastně na první dobrou v protisměru od škodovky poznám jen OC3 FL:smich:

dejte si dohromady nároky na bezpečnost, aerodynamiku, nějakou tu firemní tvář (to opravdu není jen logo), nějaký stav trhu a ... no moc možností tam pak není, pořád je to nějaký kvádr o stejných rozměrech a pak se už jen ubírá. 

před 4 hodinami, Joker 85 napsal:

A když se udělá něco trošku odlišně tak většina prska a u škodovky nejvíc ....

A to hlavně ti, jenž škodovku vůbec nemají :D

Vím že to teď dostanu i s úroky, ale děkuji za čtyři oči :kol-83:. Za mě super oživení. 

A škoda že je nebude mít i nová Octavia kol108

Já bych taky předface nechtěl:D

A to hlavně ti, jenž škodovku vůbec nemají [emoji3]

A ten Passat je co? Stejná plechovka

jako Škodovka. Ale pokus dobrý. default_smile.png

Mimochodem, já musím už zase koukat na vývoj ŠA. Teď jsem poslední krůček od firemního auta a přijde v době, kdy bude venku Octavia 4. generace. Bohužel za 830 tisíc s DPH solidního Passata s 2.0 TSi a DSG nepostavím. :D

Fabií za 600tis postavis. A bude mít i nějakou výbavu. Kola+volant. [emoji23]

a nebudeš mít ani dilema s motorem, dají ti vybrat z jediné motorizace :smich:

před 1 hodinou, Sabiza napsal:

A ten Passat je co? Stejná plechovka

jako Škodovka. Ale pokus dobrý. default_smile.png

Nerozporuji mezikoncernovou kvalitu, ale když nemáš škodovku tak se ti do ní lehce strefuje - co by teď asi tak musel psát o škodovce Stringo jenž má toho našeho souseda :D

před 1 hodinou, Sabiza napsal:

Mimochodem, já musím už zase koukat na vývoj ŠA. Teď jsem poslední krůček od firemního auta a přijde v době, kdy bude venku Octavia 4. generace. Bohužel za 830 tisíc s DPH solidního Passata s 2.0 TSi a DSG nepostavím. :D

No mám obavy že ta O IV o moc levnější nebude.

No, nebude, ale na Superba nebo Passata s DSG to nebude, protože prostě prachy. Kodiaq se mi tam už taky nevejde a než kupovat Superba s 1.5 TSi v Active s manuálem, to raději L&K Octavii. A dokud to nebudu platit... Víš jak to je. S jakým autem můžeš jezdit 80 km/h na jedničku? S firemním. :D

než jezdit služební Škodovkou to dám raději výpověď. [emoji3]

Právě proto doplňuješ inkoust do tiskárny. My ostatní na zuby darovanýho koně nekoukáme. :D

před 2 minutami, Petrrr napsal:

než jezdit služební Škodovkou to dám raději výpověď. emoji3.png

Jasně a proto raději jezdíš s vlastní :p

Vy jste volove :smich::_icon_smich2:

Já na Škodovku neplivu, naopak všem kdo se mě zeptá říkám, že Škodovka je prostě jen drahá, jinak proti ní nemám vůbec nic a klidně bych měl zase Octavii. Já jsem v tomhle celkem objektivní.

Hovno. Nejvíc jsem objektivní já. [emoji23] Jinak dnes jsem byl v Krusovicich a vy nikde. Byl jsem tam vedle v té pekárně v tom bufaci. Kam se sere lípa. Ceny úplně lidové. Kofola za 22 tocena atd. Škoda že tam jsou jen do 17h.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.