Červenec 2, 20196 r No Petře, ono to na vesnicích už není co to bývalo a nemusí tam být ani náplavy. Nová generace vyrostla na sociálních sítích, každý řeší jen peníze a je toho mnohem víc. Vidím to u nás a to tu je jen jeden Plzeňák v létě, jinak místní...
Červenec 2, 20196 r Jsem vidlák, vystudoval jsem v Plzni a skončil v Praze a teď utíkám pryč... ono je to v celku jedno, lidi jsou paka všude
Červenec 3, 20196 r V 30. 6. 2019 na 22:18, Sabiza napsal: Ale tak hlavně, že si to projíždějící vesele fotili a smáli se tomu. Jestli hořel hnůjdaj, nasmál bych se taky.
Červenec 3, 20196 r Přesně, nelze házet všechny do jednoho pytle. Ale jo, Prazaci se daji hazet, to je spec. rasa PRAZAK. [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
Červenec 3, 20196 r Nedavno jsem u lesní cesty vyfotil past na debily. Resp. na pražáky co jedou na houby, páč místní na to dlabou a sbíraj houby za barákem :-) Takhe past se fakt povedla a obdivuji jejího autora. Na mě by to bylo silné kafe.
Červenec 4, 20196 r A to jako myslíte, že to tam bylo úmyslně? To už by musel být dotyčný naprostý magor...
Červenec 4, 20196 r Vůbec netuším kde se to tam vzalo. Dřív to tam nebylo a teď to tam trčí z asfaltu.
Červenec 5, 20196 r V 4. 7. 2019 na 12:27, beuticek napsal: Kolika "šťastlivcům" už to zničilo kola? Klucí nevím. Bylo to tam pár dní a už to tam prý není. Naštěstí dnes máme ve Slovinsku jiné starosti
Červenec 6, 20196 r Tohle jste viděli? Já tu čekal diskusi a ono nic ... https://www.novinky.cz/ekonomika/509689-protest-proti-elektrarne-v-chvaleticich-aktiviste-blokuji-vstup-do-budovy.html
Červenec 6, 20196 r Jo to jsou Ti zfanatizovani levicaci. Stejne jako nedavno v tom dole v DE. Vodni delo a ty by litali. Hlavy vyhuleny.
Červenec 6, 20196 r Já jsem dneska zfanatizovanej do vepřovýho ? Upraveno Červenec 6, 20196 r od beuticek
Červenec 6, 20196 r před 21 hodinami, beuticek napsal: Tiše závidím. Užij si to! ? Díky díky. To vepřové bych si taky užil :-)
Červenec 11, 20196 r Viděl jsem toho hodně, ale tohle je jiná liga...https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridicka-na-d11-zastavila-v-levem-pruhu-napalilo-do-ni-dalsi-auto-40289615
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.