Září 13, 20195 r Před hodinou, kokta7 napsal: tak to já mám meteor v nádrži.. Herdek chlape, že ty využíváš potenciál motoru naplno ?
Září 13, 20195 r To ne Stane, to dělají ty Brumky, na kterých jezdí aby ušetřil na benzín, ve skutečnosti odpálí 2 sady za měsíc. :-) :-) :-)
Září 13, 20195 r @Barbossa jestli do toho něco hodně důležitého nevleze tak chci přijet. @stanmar tak trošku, hlavně tam dali 55 litrovou nádrž, tak to je hrozný.... barumky používá klint, já jedině mišelin.
Září 13, 20195 r Autor Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála [emoji23]
Září 14, 20195 r To ja tam mam se 110 tis porad Dunlop SP sport 01 z fabriky muzou mit najeto tak 70tis a tuhle jsem je meril a porad maji mezi 2-3mm, delam ted z nich super sliky. Nevi nekdo v jakych mistech se ten zakonny 1.6mm vzorek uvazuje? Nekde jsem cetl, ze snad jen hlavni drazky. Pac ty vedlejsi na stranach uz zacinaji mizet [emoji1787] . No letosni leto tak jako tak dojedou.
Září 14, 20195 r Jasne, nejsem zena abych nevedel o tech indikatorech. Ale kdysi se snad psala minimalni hloubka dezenu 1.6mm po cele plose behounu. No a ted se zase pise jen u hlavnich drazek, kde jak posilas jsou i ty indikatory.
Září 14, 20195 r před 14 hodinami, Clint napsal: Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála Tak barumky bych si nedal ani na koloběžku
Září 15, 20195 r Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině : demonstrace To bych fakt
Září 15, 20195 r Cítí se býti silnými. Aby ne, když vidí, jak jsou z nich vlády posrané. Myslí si, že můžou všechno a navíc beztrestně, pakáž jedna levičácká ekoteroristická. Většina ani neví a nezná pojem práce, netáhla jedny. Hnus.
Září 16, 20195 r A když si vezmeš, že ultralevičáků a neomarxistů je plnej Brusel tak se nemůžeš divit.
Září 17, 20195 r V 15. 9. 2019 na 15:39, stanmar napsal: Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině : demonstrace To bych fakt Vrátil by som sa so snehovým hasičákom z auta a to by bol rachot. Alebo z fleku kopanec do gulí.
Září 19, 20195 r Tak co politici zase to tu chcíplo nafta jezdí zadarmo a benzín je jen pro vyvolené už tu není sranda co bývala
Září 21, 20195 r Admirale mnoho casu a prispevku uteklo co si na nas sral a vse bylo probrane. I ty auta s bleskem - to melo ovsem kratke trvani. Jedinej kdo sni o aute s blesky je Motos a tedy hlavne on dela od rana do noci aby si koupil To Citigo na 2 velky monoclanky. [emoji23]
Září 21, 20195 r Teď už to není co to bylo dřív, mele se tu pořád jedno a to samé dokola. Ale tohle je všude, jednou vždycky dojdou lidem konverzace a není o čem mluvit. Já sem jen občas nakouknu, ale je to jako s Ordinací v růžové zahradě, tam když nevidíš 14 dní díly, o nic nepřijdeš [emoji3] Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk
Září 21, 20195 r Stringo nechod ani do práce, protože tam děláš furt to podobné :-D Na záchod nechod taky, protože děláš opakovanou činnost také opakovaně Upraveno Září 21, 20195 r od kokta7
Září 21, 20195 r Tak odbočíme ?potřebuju pro dědka vybrat auto asi suv 4×4 2.0tdi max 2roky staré do 400tis Kč nesmí to být škoda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.