Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To on neveme, musel by 3x za cestu tankovat, když pojede na pohodu, jinak 4x.  :-) 

Před hodinou, kokta7 napsal:

tak to já mám meteor v nádrži..

Herdek chlape, že ty využíváš potenciál motoru naplno ? :D

To ne Stane, to dělají ty Brumky, na kterých jezdí aby ušetřil na benzín, ve skutečnosti odpálí 2 sady za měsíc. :-) :-) :-) 

@Barbossa jestli do toho něco hodně důležitého nevleze tak chci přijet.

@stanmar   tak trošku, hlavně tam dali 55 litrovou nádrž, tak to je hrozný....

barumky používá klint, já jedině mišelin.

• Autor

Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála [emoji23]

To ja tam mam se 110 tis porad Dunlop SP sport 01 z fabriky muzou mit najeto tak 70tis a tuhle jsem je meril a porad maji mezi 2-3mm, delam ted z nich super sliky. Nevi nekdo v jakych mistech se ten zakonny 1.6mm vzorek uvazuje? Nekde jsem cetl, ze snad jen hlavni drazky. Pac ty vedlejsi na stranach uz zacinaji mizet [emoji1787] . No letosni leto tak jako tak dojedou.

Na 

hloubkadezenu.jpg

Jasne, nejsem zena abych nevedel o tech indikatorech. Ale kdysi se snad psala minimalni hloubka dezenu 1.6mm po cele plose behounu. No a ted se zase pise jen u hlavnich drazek, kde jak posilas jsou i ty indikatory.

před 14 hodinami, Clint napsal:

Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála emoji23.png

Tak barumky bych si nedal ani na koloběžku :t

Jenže na to stejně nikdo neslyší. 

Ac24 je kvalitní zdroj. Asi jako parlamentní listy nebo sputnik...

Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině :

demonstrace

To bych fakt kol9kol9

Cítí se býti silnými. Aby ne, když vidí, jak jsou z nich vlády posrané. Myslí si, že můžou všechno a navíc beztrestně, pakáž jedna levičácká ekoteroristická. Většina ani neví a nezná pojem práce, netáhla jedny. Hnus.

A když si vezmeš, že ultralevičáků a neomarxistů je plnej Brusel tak se nemůžeš divit. 

• Autor

Tak [emoji724] dost hoši o politice, je to v pravidlech klubu [emoji6]

Nedělej tady z toho něco co není. 

A nebo si sem piš sám.... 

V 15. 9. 2019 na 15:39, stanmar napsal:

Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině :

demonstrace

To bych fakt kol9kol9

Vrátil by som sa so snehovým hasičákom z auta a to by bol rachot. Alebo z fleku kopanec do gulí.

Tak co politici zase to tu  chcíplo nafta jezdí zadarmo a benzín je jen pro vyvolené už tu není sranda co bývala 

To víš, všichni šetří na elektromobil a tak jsou v práci od rána do noci.[emoji23]

Já zůstanu u nafty ?

Admirale mnoho casu a prispevku uteklo co si na nas sral a vse bylo probrane. I ty auta s bleskem - to melo ovsem kratke trvani. Jedinej kdo sni o aute s blesky je Motos a tedy hlavne on dela od rana do noci aby si koupil To Citigo na 2 velky monoclanky. [emoji23]

Teď už to není co to bylo dřív, mele se tu pořád jedno a to samé dokola. Ale tohle je všude, jednou vždycky dojdou lidem konverzace a není o čem mluvit.

Já sem jen občas nakouknu, ale je to jako s Ordinací v růžové zahradě, tam když nevidíš 14 dní díly, o nic nepřijdeš [emoji3]

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

Stringo nechod ani do práce, protože tam děláš furt to podobné :-D Na záchod nechod taky, protože děláš opakovanou činnost také opakovaně 

Upraveno od kokta7

Tak odbočíme ?potřebuju pro dědka vybrat auto asi suv 4×4 2.0tdi max 2roky staré do 400tis Kč nesmí to být škoda. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.