Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

I já přeji vše nejlepší v roce 2020 [emoji322]

Hoj draci, i já přeju vše nejnejnej v roce 2020! A pokud možno i se Škodovkama. ??

Tak vstávat z deliria! Jste vymřeli, nebo co? ??

Jj. Zase to rachoty. Těžké ráno.....

No já jsem byl dneska za megadementa. Dojedu na parkoviště k metru, otevřu kufr a zjistil jsem, že jsem si doma zapomněl batoh s notebookem. Tak jsem to otočil, jel domů a pracoval z domova ???

Tak to já měl první den už min. čtvrtek. Vyrazím z garáže objedu blok a zjistím, že nemám služebního founa. Vracím se  pro něj. Přijedu do práce hodím noťas do dokyny a kurňa... jaké mám heslo ?, ne nevzpomněl jsem si, prostě bez 8 dnů měsíční volno udělalo své.  Pět pokusů a účet bloklý, takže jsem iniciativně vyrazil na sedmou abych stáhl stovky mailů a pak jsem pokorně čekal do osmi,  než dorazili ajťáci do hokny a zresetovali mi heslo... takže taky super začátek... ale volno bylo skvělé, totálně mě to odstřihlo od práce 

Já byl v práci taky už ve čtvrtek... U mě po dvou týdnech kupodivu pohoda, žádný fail se nekonal...

Ja jel dnes poprve do prace po 14ti dnech a kdyz jsem do ni dorazil, zjistil jsem, ze jsem doma zapomnel auto. [emoji23]

Ti Ježuch přines auto? [emoji23][emoji23][emoji23]

Motorku vole, lepsi jak mas ty.5299e4ec65d8599a631b7031e782961d.jpg

Ta je parádní, a už má i povinný bezpečnostní prvek (boční kolečka proti pádu v nízkých rychlostech - nařízení pro rok 2020) [emoji6][emoji3][emoji106]

Dostal ji muj synek od meho stryce. Husta vec, 3 rychlosti a zpatecka a vytahne to az na 7km v hodine. Ma to svetla, majaky vse blika a sviti a i sirenu. Nosnost 30Kg, tedy nic uz pro me. Ma to klicek na nastartovani a je to proste BMW.
Pridavna kolecka, novy bezpecnostni povinný prvek vybavy, vyhlaska EU. I Motos si je bude muset nechat dodelat. O Clintovi ani nemluvim. [emoji23]

[emoji23]

Petr má doma konečně pořádný stroj s motorem, co předejde i Rapida. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Tak to tu pomalu ožívá ,já jsem už od 27 v zápřahu a novej rok strávený v práci takže vám závidím ale už jen týden a pak přesun na horskou chatu ?

Nevim kde bys u holandaku nasel taky horskou chatu. Doma je doma. U nich maji nejvyssi horu 20m.n.m. [emoji23]

Na tohle se těším asi nejvíc 14 dní každý den vykopat auto ?

DSC_0348.JPG

co to máš za krám :-D dyt si měl passata ne?

Ale kdeže... koupil si rozvrzanou oktávku v ceně Passata. :D

To jsou loňské sněhy ještě s pračkou vzduchu  ? Modrák bude mít premiéru až za týden ?

My s Clintem  a s Motosem už jsme ho viděli ?

Zdar kluci, stryc prodava tato kola, 225/45 R19, mel je na Karoqu. Budou pasovat i na jine modely, nevite?ad91345d28a73b4b5b0112711804b04b.jpge841c21d7013c9cc29d7eee8b1deff7f.jpg

Jeste jedno foto48b5286ef19a7de23438699dd69a55d8.jpg

jo budou.. furt to ma roztec 5x112... jenom stačí na jinej model koupit jinou gumu

Upraveno od kokta7

Přesně tak, v podstatě je to koncernový rozměr a liší se to jen ve výšce pneumatiky. Když to dáš na Octavii bude tam nižší profil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.