Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Není to chyba a taky mě hned napadlo, že to byl celkem odvážný tah člověka co to takto navrhl ? 

Každopádně mě to nijak neuráží.

Tady je interiér

454A5C0F-C6EA-4CC0-BC8F-B697BAFA42D3.thumb.jpeg.3adb3d3de62cb6d7ec353465187018ca.jpeg

Editováno: , autor: MilanHos
Vloženo

"Spríjemňovať" to už začali pri F3 MC po FL. A toto pokračuje ďalej, červené linky na palubke a dverách vyzerajú tiež veľmi dobre. Možno sa o pár rokov dočkáme aj čierneho loga na prednej kapote, aby to bolo jednotné s čiernym zadkom.. :)

Vloženo

Losky 83-takle se mi to zda právě hezčí.Cerný mam na Fabii a po nějakej dobe se to okouka.Na Scale mam stribrny jako ty, (mam taky modrou) a ty stribrny proste vypadaji lip.Predtim jsem mel Zafiru na stribrnejch a kamarad co ji ode me koupil na ni dal cerny a neni to ono.Stribrny jsou stribrny.teda aspon za me.A ta tvoje vypada fakt dobre.

Vloženo

U těch černých disků - další věc je ta, že teď barva disků docela ladí s barvou pneu. Nicméně pokud se pneu nebude udržovat v "nablýskaném" stavu, tak ty černé disky taky budou na autě vypadat jinak. Samosebou čím nižší výška penu, tak tím lépe.
Beru k bílé stříbrné a až se na silnicích začnou objevovat i vozy s alternativními disky, uvidím jestli je nevyměním.,

Vloženo

Monte Carlo vypadá opravdu pěkně. Jen jsem zvědav na tu cenu. U F3 je navýšení od Style k Monte Carlo o 32 tis. U Rapida Spaceback o 40 tis. U Scaly a Kamiq to bude odhaduju 40 až 45 tis.

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 11. 9. 2019 na 17:49, jamescze napsal:

cau, nemate nekdo fotky jak vypada scala v modre energy na realnem svetle? uplne idealne v porovnani s modrou race. dikes

Hnusne. Sam predajca na slovensku mi povedal, ze ta farba je skareda a ani nebjedna, lebo ju nevie predat. Tiez som ju zvazoval z eko dovodov. Kym som nevidel fabku v tej farbe. Vsetky skrabance idu do bieleho podkladu.

Vloženo

Nesmysl, pokud se dá sunset, tmavá střecha a pěkný kola, nebál bych se toho. A ty škrábance jsou stejné všude. Všechny mají nějaký základ a všude poleze světlá barva

Vloženo

Čau, ja mám race, ale nedavno sem stál vedle energy a nevypadalo to spatne.byla bez zatmavenych oken, na plechacich a taky se mi libila.i sem si rikal ze by mi stacila kdyz sem si uvedomil kolik sem priplatil za race.takze myslim ze v pohode.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...