Srpen 20, 20205 r Martab díky, je vidět, že o tom víš dost.Já mam 1.0 tsi 85kw. Se spotřebou jsem nadmíru spokojenej.Doslova překvapenej. Každým dnem by měla dorazit Fabia s 81 KW motorem, tak sem zvědavej jestli to bude znát.
Srpen 20, 20205 r Pod 5 litrů dlouhodobou.Každý den do práce a z práce 160 km.V noci jezdím volně, kuli zvířatům.Ale mám tu foto cesty do práce Upraveno Srpen 20, 20205 r od Enzo81
Srpen 20, 20205 r Ale tohle byl extrém.Mlha, déšť....Normalne tu trasu jezdim tak 4.6.Sám. Upraveno Srpen 21, 20205 r od Enzo81
Srpen 21, 20205 r Já s 1.5 TSI po 23tkm dlouhodobou 6,5 l. Brzdy zatím bez problémů, uvidím na první prohlídce.
Srpen 21, 20205 r Tak já jsem dnes přišel po práci k autu. Nastartuji a už se mi nezdál zvuk motoru. Otáčky kolísaly, neběžely všechny válce. Zkusil jsem vypnout a zapnout a stejné. Kontrolka poruchy motoru zůstala svítit, do toho se na displeji zobrazila závada start-stop a zavada ESP. Po vyjetí z parkovacího místa stále stejné. Tedy jsem zavolal odtahovku a pa do nemocnice. V únoru když nefungovaly odstrikovace, tak příčinou byl velký mráz (vypadla hadička), teď předpokládám, že to bude velkým vedrem... Upraveno Srpen 21, 20205 r od tomas.zmuda
Srpen 21, 20205 r Napadlo mě to, ale na oploceném parkovišti uprostřed letiště, kde bylo cca 200 aut a to mé uprostřed se mi to nezdá. Je to 1.5, na záruku to neuznali, firma to musela zaplatit...
Srpen 22, 20205 r @tomas.zmuda co neuznali? odtah, ci poruchu? sranda, ze den predtym si pisal, ze bez problemov a hla toto.
Srpen 22, 20205 r @csabac v únoru mi cestou z Německa natekla kapalina do kufru, zničila spousty obleční. Dle vyjádření servisu vypadla hadička z ostřikovače což způsobil silný mráz (upozorňuji, že letošní zimu bylo pod nulou asi 2x a v Německu bylo asi 10 nad nulou). Takže to nešlo na záruku a "oprava" za 800 Kč. Ano, sám jsem se sobě musel smát, kdy jsem o pár hodin dřív psal, že je vše ok. :-)
Srpen 22, 20205 r @tomas.zmuda A toto ti povedali, ci dali i pisomne? Toto by som neakceptoval, to je nepriamo priznana chyba vyroby, alebo montaze. A hlavne znicene oblecko, ked uz to mas sluzobak.
Srpen 23, 20205 r To mi říkali při přebírání auta v servisu. Řešili to s majitelem, t.j. Arval a ten souhlasil s opravou a firmě to už jen vyfakturovali. Oblečení nikoho nezajímalo, prý si to mám řešit mimo servis přes soud. @Twisted bylo to v únoru, tedy tam samozřejmě byla zimní. Argumentoval jsem tím, že u 8 měsíců starého auta prostě nemůže vypadnout hadička bez toho aby nebyla výrobní vada, zbytečně. Dám vám dohromady všechny mé návštěvy servisu pro zajímavost.. ;-)
Srpen 23, 20205 r Vyzvednuto z autosalonu: 17.5.2019 10.6.2019: Jela na valníku do Mladé Boleslavi, vyzvednuto 28.6. dešťový senzor opraven, chybělo těsnění u zpětného zrcátka, tedy hučení taky opraveno a na schránku na brýle dostal prodejce slevu a měl o tom při prodeji informovat. Bez auta 18 dní. 25.7.2019: Kalibrace senzorů a aktualizace FW. Vyzvednuto 6.8.2019, 13 dní bez auta. 27.8.2019: Provedena kalibrace senzorů a geometrie. Vyzvednuto 30.8.2019, 4 dny. 25.9.2019: Ohledně závady ACC servis vždy tvrdil, že podle počítače se mi před autem objevila překážka, proto auto začalo brzdit. Zde jsem dodal záznam z palubní kamery a na základě toho vyměnili řídící jednotku. Vyzvednuto 3.10.2019, 8 dní bez auta. 19.2.2020, zadní ostřikovač, viz výše, opraveno ve stejný den. 21.8.2020 porucha motoru, nepojízdné, odjelo na odtahovce...
Srpen 23, 20205 r A nepisal si, ze si spokojny a bez poruch. A tu mas peknu historiu vad a ked zratam dni, tak si tolko bez auta co ja. Inak po vymene rj sos som docvakaval plasty pod volantom, co v servise uz zjsvne nestihali.
Srpen 24, 20205 r @csabac Já jsem výše psal o brzdách, že jsou zatím bez problémů. A motorově až do patku taky spokojenost. ;-)
Září 5, 20205 r Tak jsem si po 14 dnech vyzvedl auto. Závada zapalování a vstřikovače. Čekali dlouho na náhradní díly. Ujel jsem 65 km a auto začalo pískat se zavadou ACC. Takže v pondělí znovu do servisu.
Září 10, 20205 r Co sa to chysta? https://www.auto.cz/skoda-scala-prekvapive-oblekla-maskovaci-folii-copak-asi-ukryva-135951
Září 10, 20205 r https://www.auto.cz/skoda-scala-prekvapive-oblekla-maskovaci-folii-copak-asi-ukryva-135951
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.