Yosef Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Pánové, děkuji za vaše tipy ohledně startovací ceny a komentáře. Bylo to velice zajímavé a za hodinu budeme vědět více. Poděkování píši raději teď před premiérou neb po představení by mohlo zaniknout v probíhající diskuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Tak až leden... https://auto.idnes.cz/skoda-scala-rapid-0eo-/automoto.aspx?c=A181206_062636_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 pokud chce být někdo na dálku u světové premiéry ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-scala-je-venku-miri-opravdu-vys-predevsim-interierem-a-vybavou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 No nevím, počkám až to bude naživo, ale tak jak se mi interiér líbí, tak karoserie "noc moc", chybí tomu to prvotní. Prostě FIII, SIII a OIII před FL byli při představení prostě pohledné a povedené, u těch nových modelů od OIII FL si to říct neodvážím. Ano, po čase už se mi i ta 4oká OIII tak nějak zamlouvá a nemám s ní problém, ale... Nicméěe vzhled je subjektivní záležitost a určitě se najde spousta lidí kterým se líbit bude :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 No.... Tak hromadu řeči kolem a upřímně? Za mě to je Teda fakt slabota. První co mě napadlo bylo Seat..... Čekal jsem víc o dost víc.... Aspoň něco trochu originálního... Zajímavého.... Zlatá Octavia III facelift. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) Škoda, že nebude lift. Jinak určitě vyváženější než dnešní SB...dosavadní designový jazyk se mi líbil více, ale jde to. Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) Docela se mi to líbí, jak venku, tak uvnitř. Jen zadek je takový trochu zvláštní, nevím. Hodně dobře vypadají sedačky, alespoň takhle na pohled, zdá se, že by mohly být výrazně lepší. Co mě ale trochu zarazilo je dost podivné ukončení chromové lišty pod oknem, kdyby končila jako u současného SB, tak to vypadá líp... Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Interiér OK, exteriér je asi potřeba vidět na živo, na fotkách za mě nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Je pravda, že jsem auto viděl již na jaře a od začátku se mi moc líbí a konečně se zase vracíme k tomu, že pod kapotou je vše hezky zakrytované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 No oproti současnému Rapidu posun, ovšem takový wow efekt jako u studie tam samozřejmě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Začínám se bát jak bude vypadat Octavia IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Nemusíš se bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Dobre vidim - je pod kolesom podlozka? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Fakt moc pěkné. Po hluchém období od Kokodáku po FIII FL to vypadá na oživení. Předek jako kdyby z oka vypadl údajnému konceptu SIII. Ale uvidíme naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Suhlas, naozaj podareny, cerstvy design - exterier aj interier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Dívám se špatně nebo fakt mají pneumatiky rozměr 205/45 při 18 palcích? WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Velice pohledné auto. Teď ještě vyčkat na cenovou politiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Qual: ano - uspora paliva... Rovnaky profil mala kedysi Fabia na 16" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotka Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) Zevnitr se mi libi,zvenku nic moc. hlavne ten předek je fakt divnej. Pekne barvy,jak bude vypadat socka výbava. Oproti Rapidu spacebak to vypadá spis na facelift kastle než nove auto. Šiřka na zadních sedadlech o cele dva mm víc než v Rapidu,nepřehnali to náhodou. Hlavne ze furt zvětšují kufr k prdu. Sem fakt zvědav na cenovou politiku proti Oktavce. Ze místo automatického zavíráni hrdla nádrže je ta skrabka k nicemu ještě beru, ale ten zámek tam místo centrálu asi bude znovu. To fakt nedávám. Žádné normální auto od 96 roku to uz snad nemá. Tohle je jedna z věci co me na Rapidu vytaci. Nov Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: Novotka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) Vidis, mne by se libilo aspon 60 litru navic. Zadni naprava byla u aktualni generace sirsi nez predni, ted je to naopak. Co me zatim zaujalo: - Integrovaný trychtýř v uzávěru nádržky ostřikovačů čelního skla - 1.6TDI dostava 6 stup. mech. - CNG motorizace má udávaný točivý moment jenom 145 Nm, 1.0/70kW 175Nm. - Scala je o 9 cm sirsi nez Rapid, ale stejne jako u FIII jsou nejsirsim bodem kliky, rozsireni rozchodu kol je o 7 resp. 1 cm. - vpredu je udavano vevitr o 2 cm vic, vzadu o 1 mm min Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 To by malo podla zakonov fyziky znizovat nedotacavost, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 @Novotka kufr k prdu? Scala nahrazuje i Rapid v liftu, tam je to těžký downgrade a navíc asi bez průvlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.