Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak ta 1.5 TSI je zatím jako vrchol pro běžné verze, nikdo zatím nevyloučil (ale ani nepotvrdil), že by nemohlo být nějaké RS s něčím silnějším (Polo GTI má 2.0 TSI), zatím se spekulovalo že by ho mohl nahradit hybrid s něčím silnějším. Ale stejně, kolik se těch Octavii s tím 1.8/2.0 TSI prodá, minimum. Většina RS co potkávám je combi s TDI. Takže zas nemůžeme mít ŠA za zlé že nenabízí něco co se neprodává a to RS ukáže až čas...

Vloženo

Nerozumiem tej histerii kvoli motorom. Vacsina konkurencie s o triedu vyssimi vozidlami ma vrcholne motorizacie na urovni 110-130kW. Ak chcem silny motor, kupim hot hatch.

Inak Scala vyzera fajn. Viem si ju v pohode predstavit pre manzelku.

Vloženo (editace)
před 12 hodinami, Martab napsal:

@ondra.rs Ale Scala není nástupcem Rapidu, je nástupcem Rapidu Spaceback, na výběr bude, bude malé SUV, O IV lift/combi (ale ty budou dražší) a zatím (uvidíme) snad zachování Fábii combi. Jinak souhlas, to "CZ" vzadu mi bude chybět, ikdyž se ho trochu snaží nahrazovat odrazkami (aspoň to "C") atd.

I proto mě konec liftu mrzí. SUV bude tak pro paničku do města a F3 nemá místo pro cestující. Já sice nejsem žádný převažeč ledniček, ale je fajn vyrazit na lyže a jen je hodit do průvlaku.

Dobrou připomínkou je téměř zmizelé C. To mě štve.:unsure: Říkal jsem si, proč mi zezadu přijde tak generická, jak nějaký Japonec.

Stěžovat si na motory mi přijde přehnané, tohle je v první řadě low-cost a tam 110 kW stačí.

Editováno: , autor: Twisted
Vloženo

Já od představení furt přemýšlel, kde už jsem ten zadek viděl, a pak mi to došlo:

image.thumb.png.107c894c603db007e4135f880cf7f062.png

Neříkám, že je to škaredé, ale aspoň to minimalistické "C" co má KodiaQ prostě k Škodě tak nějak patří, ale asi už nebude, bohužel.

Vloženo

Jsem zvědavej na živo, ale za mě pěkný. Nová Scala se mi fakt líbí.  A pokud by RSo (pokud bude) vypadalo alespoň částečně jak bylo naznačeno na Vision RS, byla by to paráda :)

1090790937_ScalaMCGD1-RS.thumb.jpg.f45cfa45fcdfa28e3bf4ad7cb98cd7a7.jpg

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

Ono hodně záleží co tím "základním" LED je myšleno, může to být cokoli od LED potkávaček až po LED pásek denního svícení... S natáčením ani vykrýváním bych nepočítal, maximálně statické přisvětlování do zatáček. Ale rád bych se mýlil :)

Vloženo

Vsadil bych boty, že led bude jen denní svícení. 

Jak jsem vybíral auto tak mi v salonech všude říkali o led světlech i když tam bylo jen dení svícení.

A nevěřím tomu, že by u takového auta byly full led světla v základu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...