Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Tak ta 1.5 TSI je zatím jako vrchol pro běžné verze, nikdo zatím nevyloučil (ale ani nepotvrdil), že by nemohlo být nějaké RS s něčím silnějším (Polo GTI má 2.0 TSI), zatím se spekulovalo že by ho mohl nahradit hybrid s něčím silnějším. Ale stejně, kolik se těch Octavii s tím 1.8/2.0 TSI prodá, minimum. Většina RS co potkávám je combi s TDI. Takže zas nemůžeme mít ŠA za zlé že nenabízí něco co se neprodává a to RS ukáže až čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Ještě by mě zajímalo, jestli ta černá střecha na fotkách je panorama nebo pouze barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Nerozumiem tej histerii kvoli motorom. Vacsina konkurencie s o triedu vyssimi vozidlami ma vrcholne motorizacie na urovni 110-130kW. Ak chcem silny motor, kupim hot hatch. Inak Scala vyzera fajn. Viem si ju v pohode predstavit pre manzelku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Měla by to být panorama a roletka bude ovládaná elektricky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Myslím, že Halbi tady psal, že žádné RS nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 KaroQ taky nemá RS verzi, přesto dostal SportLine silnější motor. Ale uvidíme, co ŠA vymyslí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Habi001 napsal, že RS bude na 100 péro. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) před 12 hodinami, Martab napsal: @ondra.rs Ale Scala není nástupcem Rapidu, je nástupcem Rapidu Spaceback, na výběr bude, bude malé SUV, O IV lift/combi (ale ty budou dražší) a zatím (uvidíme) snad zachování Fábii combi. Jinak souhlas, to "CZ" vzadu mi bude chybět, ikdyž se ho trochu snaží nahrazovat odrazkami (aspoň to "C") atd. I proto mě konec liftu mrzí. SUV bude tak pro paničku do města a F3 nemá místo pro cestující. Já sice nejsem žádný převažeč ledniček, ale je fajn vyrazit na lyže a jen je hodit do průvlaku. Dobrou připomínkou je téměř zmizelé C. To mě štve. Říkal jsem si, proč mi zezadu přijde tak generická, jak nějaký Japonec. Stěžovat si na motory mi přijde přehnané, tohle je v první řadě low-cost a tam 110 kW stačí. Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: Twisted 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Já od představení furt přemýšlel, kde už jsem ten zadek viděl, a pak mi to došlo: Neříkám, že je to škaredé, ale aspoň to minimalistické "C" co má KodiaQ prostě k Škodě tak nějak patří, ale asi už nebude, bohužel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Tahle kombinace se mi líbí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jsem zvědavej na živo, ale za mě pěkný. Nová Scala se mi fakt líbí. A pokud by RSo (pokud bude) vypadalo alespoň částečně jak bylo naznačeno na Vision RS, byla by to paráda :) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) V bile vypada taky dobre:) Editováno: 8. Prosinec 2018, autor: SkodaRapid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 http://www.auto.cz/skoda-scala-rapid-jak-lisi-dvojice-skodovackych-kompaktu-126290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Tiskova_mapa_SKODA_SCALA.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Vodní lišty na čelním skle, že by se konečně při dešti přestalo špinit řidičovo okno, to by byla příjemná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 https://www.autorevue.cz/skoda-scala-cena-motory-ostra-verze-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Habi001 napsal, že RS bude na 100 péro. Nikoliv, viz. odkaz na článek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Bomba jsou LED vpředu a vzadu v základu, to ve třídě nemá obdoby. Akorát je škoda, jestli full LED nebudou mít vykrývání ani natáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Ono hodně záleží co tím "základním" LED je myšleno, může to být cokoli od LED potkávaček až po LED pásek denního svícení... S natáčením ani vykrýváním bych nepočítal, maximálně statické přisvětlování do zatáček. Ale rád bych se mýlil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Když píšou LED světlomety, tak počítám s potkávacími LED, jinak by to bylo zavádějící. Navíc ta informace už dříve proběhla v médiích. http://www.auto.cz/skoda-scala-jizdni-dojmy-poprve-volantem-nastupce-rapidu-125387 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Jo, myslím, že někde byla zmínka (teď po představení), že opravdu LED budou potkávací i v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Vsadil bych boty, že led bude jen denní svícení. Jak jsem vybíral auto tak mi v salonech všude říkali o led světlech i když tam bylo jen dení svícení. A nevěřím tomu, že by u takového auta byly full led světla v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 před 19 hodinami, Pawouk napsal: Tiskova_mapa_SKODA_SCALA.pdf Edit: V prvním obrázku je napsané led světla v základu a FULL LED světla na přání. Takže led budou jen s denním svícením. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 V tiskové zprávě je,že výbava Style bude mít ve standartní výbavě full LED světla.Nižší výbavy budou mít LED denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Docela by mne zajímalo jestli někdy nazraje doba a správci fóra pro Scalu založí novou sekci nebo tohle téma tady alesoň připinují ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.