Popu Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 Full verze videa co jsem si chvilku hrál. Auto má přece jenom svoje kouzlo 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Konečně jsem ji potkal v provozu a rovnou 2x....jen je naprd, že u první (Šumperk), která jela proti mě, jsem si myslel, že jde o facelift Fabie 3 a v druhém případě (ze zadu, Frýdek Místek) jsem myslel, že jde zase a jen o další Fiat Tipo....ach jo. Ale jinak auto z venku povedené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 @PetriCZECH No, tak to vypadá, že Tipo asi dobře neznáš. To má vzadu úplně jiný tvar horní poloviny zadních dveří. Scala to má celé ze skla a to je jakoby obdélníkové (jasně skoro rovné hrany) a to až k zadním svítilnám. A Tipo má sklo jakoby vsazené, přičemž svislé hrany jsou dosti zakulacené. Sklo se ani zdaleka nepřibližuje ke svítilnám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 na druhou stranu, ani Scala nemusí mít okno až ke světlům: Ale musí se nechat, že ty světla se zahnutým okrajem dolů jsou dnes docela populární a má to hodně automobilek (WV, Audi(to už se od tohoto řešení odklání), Škoda, Fiat, (BMW má ohyb nahoru), Toyota, hyundai (nová Elantra), Kia (v určité obdobě na nové Optimě)...) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 @Joscer myslím, že @Martab to tady názorně předvedl, takže si myslím, že jsem se "až tak moc nesekl". Taky berte v potaz, že na silnici jedete a auto si neprohlížíte jak tady u monitoru. Prostě pudlo problému je v tom, že u Scaly postrádám originalitu a pozoruji jen opis od jiných značek, což mě právě u Stafaniho vůbec nepřekvapuje. U nás prodávaný Kamiq bude ten samý případ, tam pro změnu okopíroval Hyundai a Citröen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Pro mě názorně předvedl právě to, že kdo zná obě auta (a především, kdo zná Fiat Tipo), nemůže napsat "...jsem myslel, že jde zase a jen o další Fiat Tipo". Prostě zasklení zadních dveří jsou jiná a rozeznatelná. To je prostě můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Taky to považuju za potřebu si rejpnout. Stejně jako použití slova okopíroval Hyundai a Citroën. Výrobci mobilů potom taky kopírují jeden od druhého a co bylo dřív, slepička nebo vajíčko? Nadávalo se na Kabáňe, nadává se na Stafiniho, nadávat se bude na kohokoliv dalšího... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 To samé bylo a psalo se o tom v 2007 u Fabie 2, střecha HB naprosto stejný nápad, jako už u rok na trhu Suzuki Swift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Vývojový cyklus auta trvá i čtyři roky. Od zmrazení designu většinou uběhnou dva roky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Porovnàní Scala/Kamiqhttps://m.autorevue.cz/skoda-kamiq-ma-kompletni-technicka-data-srovnani-se-skodou-scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Tak on ve finále kopíruje každý. Argument, že to není možný protože atd atd je hezký, ale ve skutečnosti se automobilky mezi sebou slušně šmírují odjakživa jen v poslední době bohužel pro konečného zákazníka více. Takže se dost často stává, že se během chvíle objeví stejné rysy u různých značek automobilů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Velvet metalíza ?? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 (editace) Modrá titan metalíza v konfigurátoru již "v barvě". Jen zobrazení na autě ještě nešlape... Editováno: 1. Srpen 2019, autor: Michal Tvrdík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 před 2 hodinami, Michal Tvrdík napsal: Modrá titan metalíza v konfigurátoru již "v barvě". Jen zobrazení na autě ještě nešlape... Šlape na Kamiqu, ale odtud se taky bude stahovat. Měla by být k dispozici zase pro oba v týdnu 48. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 sem zvědav https://www.novinky.cz/auto/clanek/i-nejnovejsi-skodovky-scala-a-kamiq-budou-odkazovat-na-slavnou-rallye-40291839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 (editace) Recenze od Novinek.cz Podle této recenze neprodávanější verze bych jako nový zákazník ke Škodě nešel.https://www.novinky.cz/auto/clanek/test-skody-scala-10-tsi-velke-male-auto-40291844 v srpnovém Auto7 skončila třetí 1. Ceed 2. Mazda3 3. Scala mínusy uvádí - laciný strop, nejhlučnější uvnitř, užší vzadu i v oblasti ramen, krátké opěráky plusy - zastavení na 35,83m, motor 1.0 4. Focus 5. Corolla jo, Velvet ji sluší TOP verze i se střešním oknem, také před Globusem Čakovice ? Editováno: 2. Srpen 2019, autor: Jan R. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 V 1. 8. 2019 na 10:38, Yogg napsal: Šlape na Kamiqu, ale odtud se taky bude stahovat. Měla by být k dispozici zase pro oba v týdnu 48. Nejsou k dispozici pro Style volitelně zrcátka v barvě karoserie tak, jako to dřív šlo např. u OIII Scout, která měla standardně stříbrná? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 před 15 hodinami, Jan R. napsal: Recenze od Novinek.cz Podle této recenze neprodávanější verze bych jako nový zákazník ke Škodě nešel.https://www.novinky.cz/auto/clanek/test-skody-scala-10-tsi-velke-male-auto-40291844 Pán se trochu odkopává tímto: " Tato kombinace motoru a převodovky tak sotva stačí na prázdné auto, pokud nechcete být brzdou provozu." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ono asi záleží, co má redaktor doma v garáži, pokud vlastní třeba nějakou V6 BMW, pak to vysvětluje.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ještě k těm fotkám. Zdá se mně to a nebo jsou snad všechny Scaly strašně vysoko? Už jsem se díval v salonu, ale přešel jsem to s tím, že asi budou mít zvýšený podvozek. Ale tohle už by bylo hodně podezřelý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Takto vysoký jsou všechny, co jsem vypozoroval. Ono asi, jestli jsou vzadu slabší pružiny, když je auto laděno na komfortní jízdu a pak dá někdo na kouli kola 75kg, dozadu 3lidi a metrák krámů do kufru, to budou kola skoro v podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Tak ony Škodovky jsou snad všechny "vyšší" v základu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Přemýšlel jsem že bych téměř nového Rapida poslal do světa a pořídil Scalu, ale nakonec mě to přešlo. Na design si hold budu chvilku zvykat . Nepřišlo mi to pocitově nijak zvlášť větší uvnitř než Rapid. Hlavně ty Bulharský litry v kufru ? Vždyť je snad stejně velky... Co je měřitelný rozdíl je šířka interiéru v předu, ale o kolik ? O 4 cm ? Líbí se mi kvalitnější materiály, to je fakt super. Co ještě hodně oceňuji je šířka exteriéru v předu. To auto vypadá výrazně mohutněji a oproti tomu "čumáčku" u Rapida, ale v podstatě nic kvůli čemu bych si řekl joo tak to musím mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Bych si Rapida určitě nechal, 7 let výroby bude znát, dětské nemoci atd. už jsou dávno vychytané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 To by člověk měnil prakticky neustále a byl by akorát ve ztrátě. Tohle není pro normálního smrtelníka únosné a už vůbec ne rentabilní, co se finanční stránky týče. Scala je prostě dále, jelikož vývoj nezastavíš. To je prostě bez debat. Rapida si pár let nechej a třeba následně potom můžeš pouvažovat o Scale FL, či něčem jiném. Co se týče výše podvozku. Napadlo mě, zda-li to nemají prodejci vystavené s přepravními podložkami, které zvyšují světlou výšku vozu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.