RDMBR Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 v šedé steel by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgik75 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Kolik stoji pojistka na 1.5 dsg skoro v plne výbavě na rok? s bonusy, bez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 To vážne čierne nápisy na kufri? Alebo len chyba renderu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 @brrrrm ne to není chyba renderu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 (editace) Není to chyba a taky mě hned napadlo, že to byl celkem odvážný tah člověka co to takto navrhl ? Každopádně mě to nijak neuráží. Tady je interiér Editováno: 4. Září 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 No konečně ta barevná kombinace sedaček vypadá k světu. Ty aktuální působí trochu jak od kolotočů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 "Spríjemňovať" to už začali pri F3 MC po FL. A toto pokračuje ďalej, červené linky na palubke a dverách vyzerajú tiež veľmi dobre. Možno sa o pár rokov dočkáme aj čierneho loga na prednej kapote, aby to bolo jednotné s čiernym zadkom.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Stejně ale ty černý dynamic jsou hezčí. Nebo alespoň materiálově se mě ty MC moc nelíbí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Já teď řeším, zda Vegy či Sirius. Byl jsem rozhodlej pro Vegy, ale naživo mě celkem zklamaly Edit: Nakonec objednána Race a Vegy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Kdyby to chtěl někdo tuzingovat, v polsku pár kousků [emoji16]https://maxtondesign.eu/pol_m_Nasza-Oferta_Skoda_Scala-2066.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 (editace) Scala Monte Carlo v krátkém videu @Losky83: Já nakonec šel do klasických stříbrných Veg taky, ale dneska jsem je viděl docela ušmudlaná na zelené Scale a vábně to nevypadalo. Docela mě lákají černé "otevřené" Vegy, které přijdou s Scalou Monte Carlo. Scalu budu mít v bílé moon a tam by to mohlo vypadat takto: Editováno: 9. Září 2019, autor: Michal Tvrdík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Když bych mohl i jiná kola než Vegy a Siriuse, šel bych do černých. Objednal jsem modrou a je to takové neslané, nemastné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 @Losky83: Takhle Vegy vypadají v začínajícím podzimu: Škoda, že i tahle stříbrná kola nemají alespoň nějakou část broušenou, aby se rozbila povrchová jednolitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Losky 83-takle se mi to zda právě hezčí.Cerný mam na Fabii a po nějakej dobe se to okouka.Na Scale mam stribrny jako ty, (mam taky modrou) a ty stribrny proste vypadaji lip.Predtim jsem mel Zafiru na stribrnejch a kamarad co ji ode me koupil na ni dal cerny a neni to ono.Stribrny jsou stribrny.teda aspon za me.A ta tvoje vypada fakt dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Pokud černé kola, tak asi potom Vegy Aero: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Mám Rapida MC s černými koly a když jsou čistý a lesklý, je to OK, ale od doby, co tam dávají nějaké blbé destičky či kotouče, tak se kola strašně špiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 U těch černých disků - další věc je ta, že teď barva disků docela ladí s barvou pneu. Nicméně pokud se pneu nebude udržovat v "nablýskaném" stavu, tak ty černé disky taky budou na autě vypadat jinak. Samosebou čím nižší výška penu, tak tím lépe. Beru k bílé stříbrné a až se na silnicích začnou objevovat i vozy s alternativními disky, uvidím jestli je nevyměním., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/modely/scala-a-kamiq-oblekaji-kabat-monte-carlo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Monte Carlo vypadá opravdu pěkně. Jen jsem zvědav na tu cenu. U F3 je navýšení od Style k Monte Carlo o 32 tis. U Rapida Spaceback o 40 tis. U Scaly a Kamiq to bude odhaduju 40 až 45 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 cau, nemate nekdo fotky jak vypada scala v modre energy na realnem svetle? uplne idealne v porovnani s modrou race. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 (editace) Monte Carlo Editováno: 20. Září 2019, autor: stanmar 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 V 11. 9. 2019 na 17:49, jamescze napsal: cau, nemate nekdo fotky jak vypada scala v modre energy na realnem svetle? uplne idealne v porovnani s modrou race. dikes Hnusne. Sam predajca na slovensku mi povedal, ze ta farba je skareda a ani nebjedna, lebo ju nevie predat. Tiez som ju zvazoval z eko dovodov. Kym som nevidel fabku v tej farbe. Vsetky skrabance idu do bieleho podkladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Nesmysl, pokud se dá sunset, tmavá střecha a pěkný kola, nebál bych se toho. A ty škrábance jsou stejné všude. Všechny mají nějaký základ a všude poleze světlá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Čau, ja mám race, ale nedavno sem stál vedle energy a nevypadalo to spatne.byla bez zatmavenych oken, na plechacich a taky se mi libila.i sem si rikal ze by mi stacila kdyz sem si uvedomil kolik sem priplatil za race.takze myslim ze v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgik75 Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Zdravim, nekde jsem cetl, ze razeni padly pod volantem u automatu neni moc dobry pro spojku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.