Říjen 15, 20186 r Divne, ze to bude ve vetsine jazyku Skoda Skala. Zrejme je to zamer, ale prijde mne to divne. Mam ale pocit, ze u nas to casto bude "Chcala".
Říjen 15, 20186 r Bohužel pro Škoda managment se na několika portálech uchytila nejvíce právě “Chcala”. Snad se časem dočkáme vysvětlení z patřičných míst.
Říjen 15, 20186 r před 52 minutami, bojler napsal: Divne, ze to bude ve vetsine jazyku Skoda Skala. Zrejme je to zamer, ale prijde mne to divne. Mam ale pocit, ze u nas to casto bude "Chcala". Nebo tomu budou říkat Renolt když to “sdílí” název. Chcala možná proto, že existuje už i Ochcávka Na můj vkus už to s těmi názvy co se snaží mít nějaký svůj určitý příběh či význam přehánějí. Nějaký číčoviny o tom že to znamená v latrinštině schody či co a že to má znázorňovat model který znamená nový začátek pro Škodovku, že jí to posune o notný kus výše... bla bla bla Kromě názvu to ve většině zemí dostane aji hnusnej přední nárazník ala Asie. Když projíždím kolem nových Hnujdé i30 a kouknu na úniky Scaly, tak bych moc rozdílů nenašel pokud nepočítám masku a světla. @osobne no mimochodem to bylo první co mě napadlo ve spojení s Rapidem. Škoda co se stále srala. Upraveno Říjen 15, 20186 r od MilanHos
Říjen 15, 20186 r @deto Tak se bude jmenovat až odvozený SUV :D Název nic moc, na S to opravdu začíná jak jsem si myslel, ale žádná sláva. Je mi jasný, že se snažili zbavit lowcost pověsti i realitě Rapidu, ale nevím... Většina lidí stejně netuší... prostě auto.
Říjen 16, 20186 r Scala... První se mi vybavilo Yugo Scala : https://en.wikipedia.org/wiki/Zastava_Skala Takže Škodovka přidá k Ochcáfce ještě model Chcala... Mno nevím, jestli se úplně distancovat od názvu Rapid (coby lowcostu, který postupně šperkovali a šperkovali), spíše mohli název ponechat a doplnit nějakým přídomkem. Kontinuita zachována, ale přídomek by zdůraznil ten "zcela nový kompakt co stanoví nové standardy". Něco jako kdysi zcela nové Punto dostalo přídomek GRANDE - to byla tehdy spulu s písmenem "P" stylizovaným do sedící figurky trefa do černého ! Název Škoda Scala je naopak podle mě výstřel někam kamsi mimo a do tmy.
Říjen 16, 20186 r Napadá mě třeba Rapid R. S tím, že to "R" by nový model nějak symbolizovalo, bylo by jakýmsi jeho razítkem - to by bal výzva pro Stefaniho, který přišel již vpodst. k hotovému modelu. Místo nahrazování loga písmenky (což nevím nevím) mohl raději vymyslet nějakou výraznou grafickou pointu pro prezentaci modelu. Prostě bylo by to "erko", to by se rychle vžilo a je tam prostě náznak na odkaz do histrorie značky. Tedy R stylizovat podle nějakého detailu původní Škody 110R. Nebo třeba při pohledu na příď - tam je to "erko" zřetelné:
Říjen 16, 20186 r Pokud je v tom záměr distancovat se od spojení low-cost Rapid, tak mohli alespoň vymyslet unikátní jméno. Tohle vypadá na hodně horkou jehlu a přitom se jim to povedlo ututlat do poslední chvíle. Divné.?
Říjen 16, 20186 r Název Scala nebyla horká jehla minimálně v tom smyslu, že registrovaná je známka už dávno.
Říjen 16, 20186 r Toyota uz se take chtela distancovat od nazvu Corolla a prijit s necim novym - Aurisem. Ovsem jaksi se to nechytlo, takze se vratila zpatky ke Corolle. Toto mi prijde opet stejny pristup, vymysli neco jinyho, vic "cool" a pak zjisti ze ono nic....
Říjen 17, 20186 r Byl jsem se v muzeu podívat na ten hliněnej model. Přes špagáty se nedalo dostat blíže k modelu. Zadek vozu se dost zužuje a střecha se také dost svažuje. Uvidíme jaká bude realita u Scaly.
Říjen 23, 20186 r Tak ono by se to na normální silnici trochu rozpadlo, protože to asi nebude mít odpružení ani jako prototyp kodiaqa, aspoň tak jsem to někde četl. Ono to jde i ve videu slyšet, že tam na té krásné ploše bouchá podvozek přes projetí nepatrné nerovnosti. S tím co se odhalilo a bude to mít, tak je to takhle hezké, dobré auto, ale bude dle mě začínat na +- 390 a Style 480, teď otázka co to vše bude nabízet no.
Říjen 24, 20186 r @MilanHos ..... nevimco je tu v udivu, ale u Showcar je to celkem pochopitelny a logicky. Mnohdy nektere showcar vozy nejsou plne schopny se pohnout i nekolik metru. To to je plne pojizdny prototyp. Nemci jezdili i venku kolem haly bez problemu, avsak byla hrozba deste, tak zpatky do haly @Mics0d .... neboucha nic na podvozku, auto nikterak nerezonuje. Bouchaci zvuky jsou zpusobeny prejizdenim pred pricne nerovnosti, ktere jsou pres celou halu a jsou zakryty plechovim poklopem. Co se tyce prototypu VISION RS, je to za me doposud nejlepsi prototyp. Doposledniho detailu ciste zpracovane casti, je videt, ze si s tim Skoda design dal opravdu zalezet. S klidem taky mohu rici, ze Skoda SCALA bude hodne hezky auto, ktery se bude libit. Otazkou pak zustava, jak bude nastavena cenova politika 44631567_1927355337383771_6120712587902082564_n.mp4 44631604_490670374757539_1353810286278934215_n.mp4
Říjen 24, 20186 r Ta oboustranná víčka nádrží (dle fotek, pokud nejsou jen přetočené) jsou jedno na elektriku, druhé na palivo, nebo to tak je schválně kvůli LHD/RHD verzím?
Říjen 24, 20186 r @LukasonJá chápu podstatu toho proč jezdí v hale, auto má když to přeženu nevyčíslitelnou hodnotu. Nechápu co nám má ale říct článek renomovaného motoristického časopisu o PROTOTYPU. Jízdní vlastnosti nám těžko popíšou a ikdyby popisovali, tak to bude mít pro nás nulovou vypovídající hodnotu. Ceny když sleduju současnou situaci, kdy F3 MC se s doplňky bez panoramy pohybují minimálně od 440000 výše. Pokud bych chtěl tu panoramu a ještě další věci oproti mé současné MC které bych chtěl mít a dříve jsem je mít nemohl tak se pomalu blížím k půl mega. Ale i s F3 Style jsem se dostal na 430000 jako nic a to bez tempomatu, hlídání mrtvého úhlu a podobných těch dražších doplňků. Jen tak sběžně jsem si pročetl tady na fóru aji situaci u O3 2019 a tam taky popisují, že je zdražení výrazně vyšší. Takže jestli Scala bude jen opravdu nepatrně levnější jako O3 před WLDC, tak se myslím moc nespletu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.