csabac Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 https://skoda.cameacar.sk/novinky-skoda/skoda-scala-uz-aj-na-zemny-plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Už mají docela na čase aby se mohlo objevit v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Může mi tu nějaký hodný majitel Scaly prosím vyfotit, jak svítí ambientní osvětlení (bílé) za tmy? Jde mi hlavně o tu linku na palubce. Rozhoduji se mezi bílou a červenou. Červenou už jsem viděl. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 @jedlaa Koukám že máte objednáno, nicméně jsem toto také řešil a nakonec šel do bílého podsvětlení, jelikož infolinka tvrdila, že když bude červené podsvětlení, budou i červené barevné přechody v digibudících, což jsem nechtěl. No, a na tomto videu je viděť, že se škodovka mýlila... Každopádně jsem měl půjčenou Scalu s červeným podsvětlením a to je výraznější/agresivnější, ostatně je to vidět i na videu výše. Bílá (zde nastavena na 100%, nohy tuším 30% a přístroje 50%) je jemnější a ladí se zbytkem podsvětlených tlačítek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Co su tie prechody v digobudikoch? Mne osobne ta biela dost vadi aj pri najslabsom podsvieteni budikov. Aj predtym som mal bielu, len rucky boli cervene a ambientne osvetlenie bolo tiez cervene. No dalo sa to stlmit uplne na sedu na budikoch a neodrazalo sa to v noci tak, nerusilo pri vyhlade. Inak ja mam na scale len cervenou ten pasik na palubovke, dvere a vsetko ine je biele. Myslel som si predtym, ze ak je cerveny pas, tak i osvetlenie odkladacich pristrojov je cervene. Osobne sa mi ale paci to, ze tie priestory su bielym, ta mi pride vhodnejsia v noci, ked tam nieco hladam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 (editace) Myšleny byly "krvavé" budíky, viz. brožura: Editováno: 14. Prosinec 2019, autor: Michal Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Má tu někdo vyhřívané čelní sklo? Zajímalo by mě jak pocitově hodně sou vidět ty drátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Mam to ve VW a kdyz se na to nesoustredim, tak nejak to nevnimam, ale pri pohledu nahoru jako k obloze to proste vidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 A v noci proti protijedoucim autům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @RDMBR Vyhřívané sklo mám a trochu jsem se toho bál, ale zbytečně - a to jsem na čišté sklo a dobrý výhled za tmy vysazený, Když to shrnu do bodů: 1) Pokud ve dne při jízde nevíte že máte vyhřívané sklo, nepoznáte to (odzkoušeno i na kolegovi). 2) Pokud cíleně očima zaostříte na sklo a kouknete proti obloze, poznáte to :) 3) V noci si všimnete, že u světlených zdrojů to dělá drobné odlesky, které ale nevnímám jako rušivé. 4) Víc si všimnete šmouh na skle, rozmatlaného hmyzu, špatně stírajících stěračů atd. - to vše v praxi ruší víc jak drátky ve skle. 5) Samožrejmě folie je lepší jak drátky. Ale nanamrzající a nemlžící se sklo beru v zimě jako benefit. Můžu dát nějaké záznamy z kamery z noci kdyby byl zájem, tam je to "hvězdičkování" trochu vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Souhlas, mam to podobne. Navic to mam zadarmo, tak neber to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @RDMBR Mam to a mne to vadi. Auta su rozmazanejsie, rozklada to luce svetla a nie je ten vyhlad tak ostry, ked idu oproti auta. Inak v pohode, uz som si ako tak zvykol, ale drotikove si uz do najblizsich aut nedam. Stratil som radost z jazdy, ked sa stmieva a idu auta oproti. Vtedy to vidiet najviac. A musi byt sklo ciste z vnutra, ak su cmuhy, tak je to s tymi drotmi este horsie. Podotknem, mam laserom odstranene dioptrie asi 10rokov dozadu, takze celkovo to asi vnimam citlivejsie a viac mi to vadi ako inym. Vyhoda. Okno sa nezahmlieva, netreba skrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Odporucam si najst predvadzacku a vyskusat to. Podla mna vyhrievany volant je daleko lepsia vec, ktoru by som bral miesto tohto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Děkuju Michalovi za profi odpověď? Můžeš to tu hodit pro zajimavost Každý to vníma asi jinak když se na to nezasoustředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Jaká je to vlastně síť drátků? Kolik na kolik cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Je to v mm, nie cm. Ma to tvar vlnoviek ako hadiky zhora nadol a je to odhadom tak 3-4 mm od seba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Kurnik až tak ? To sem čekal větší rozptyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Asi takro, zdroj net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Preto mi to vadi, jazdim dlhe trasy a su okamihy, ked mi to fest vadi, ak ide auto oproti. Treba skusit, lebo 95%ludi to neriesi. Ani u mna spolujazdci. 1 kolegu mam co to mal v discovery3, ktoremu to tiez vadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 tak to je asi jen o pocitu, tady na té fotce to jde vidět teda dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 To je ten pripad, kdy koukam proti obloze. Pri pohledu pred to takto videt neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Fotka je zaostřena přímo na drátky samotné. Při jízdě je takto silně nevidíš. Aby si je takhle viděl, musel by ses hodně na sklo zaměřit. Mám to v autě a za 60tis.km mohu jen chválit. Výhřev okna se spouští dle potřeby, aniž by uživatelkolikrát tušil, že je právě zapnutý. Za mě skvělý prvek výbavy za minimální doplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Ano nevidet to takto, rozklada to ale luce svetla protiiducich aut a preto vyhlad nie je tak ostry ako u bezdratovky. To je asi ten odlesk co pise Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 myslel sem to jen tak že pokud má člověk už doškrábané sklo od škrabky a jede proti slunku tak to vidí, a jak je to právě s těmi drátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Je to clovek od cloveka. Mne vyhrivane okno dratky taky vadi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.