tomas.zmuda Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 @vormen Držet 10s jsem nezkoušel. Při krátkém stisknutí se nic nestane. Standardně se senzory vypnou po překročení 15km/h. Nicméně nedokáži tento zamrznutý stav úmyslně nasimulovat. Zatím se pro mě děje náhodně cca 1x za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 A čudl u řadičky na aktivaci/deaktivaci senzorů asi také nepomůže, že? Ale i kdyby pomohl, je to zase nějaká chybka v SW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Kolegům se tohle stávalo také. Vyřešeno aktualizací softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Čudl nedělá nic. Auto bylo v servisu na konci února kvůli vypadlé hadici ze zadního odstřikovače a SW mám nejnovější co byl a min. týden mi servis potvrdil, že žádný novější není, proto auto pošlou k výrobci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Zkoušel sem ve spec.tematu, ale bez odpovedi, tak zkusim tady.jedu na vymenu oleje, ale mam problem i s tim sos volanim na ktere je svolavacka a zamrza mi radio.Vymenu zaplatim to je jasny, ale plati se i prehravani softwaru, nebo to je soucasti zaruky?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Přehrátí SW neplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 @Enzo81 nie, neplati. prehratie SW vramci reklamacie, zvolavacky sa nehradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Ok diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Kamiq už dostal dvouramýnko, čekal bych to časem u Scaly. Pro ilustraci, jak by to vypadalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Bez ramienok by bolo lepsie, aspon by sme nevideli nakrivo nastaveny volant :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Mne sa zase paci 3ramienkova klasika, ale stacilo by ak by to montovali rovno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Dostane-li se do Scaly, netušíte, zda bude kompatibilní i v Rapidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Taky jsem za 3ramínko, toto bych do rapida nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Nemyslím vyloženě tuto dvouramennou variantu. Do RSa přijde tento volant se třemi rameny, který se mi pozdává určitě víc. Ale zajímala by mě právě ta kompatibilita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Ten křivej volant byl problém i na Rapidech mimo jiné co si vzpomínám. A tenhle retrovolant fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) @vormen ako pises, kolega ma rapida a ma ho tak isto krivo. a toto ja nechapem. tak je to na krivo roky, ale nenapravime to. na druhe stranke, koleg afurt vychvaluje toho rapida, ma 80t km a ked sa ho spytam, hento reklamoval, to mal zle vyrobene. ale hlavne ze povest tych aut je sakra nad auto. tak kde je ta pravda. ani stipkou som nezapochyboval o skode a jej kvalite pred kupou. ved opel je sunt a mal som bezproblemovo odkrutene statisice. tak so skodou len olehj a filtre a spotrebny material budem menit som si myslel. a hold sme doma. zrazu sa tu priznava postupne chyba za chybou aj z inych modelou. normalne sa citim nasraty a podvedeny mienkou o das auto. jedine jeden clovek mi po kupe povedal doslovne, ze skoda penez, ze ta kvalita nie je taka ako to ospevuju. ma doma okrem inych aut i roomstra. vsetci z okolia chvalili, kym som sa po kupe a objaveni problemov nespytal na konkretne veci. Editováno: 13. Květen 2020, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Poslechni kolego, jak si nasratý je tady už několik xx stránek furt dokola a nic tím nevyřešíš, věnuj se třeba konkrétním technickým věcem a ne tomu věčnýmu fňukání a pindání. Soryjako, jak by řekl ten váš Babiš, už jsem musel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Viděl bych to stejně holt natrefil na špatný kus. Bych dal Scalu protiúčtem a koupil tříválcovou FL Astru a bude mít klid a bude šťastný. Já měl minulý rok opačný problém po 16letech spokojeně u ŠA jsem koupil novou Toyotu a za rok 8 věcí co jsem řešil, musel bych. Než někde brečet a jezdit po servisech prodal jsem ji, zase se vrátil ke škodě a nemohu říci špatné slovo jen tak na okraj. Čím jednodušší výbava a letitá výroba zaručují úspěch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 @ben06 ak si si nevsimol, jediny som riesil zadne dvere a spravil si ich, tak isto padajucu vodu z ostrekov a ine. Kopec technickycj veci som sem prispel, ci popisal vady, co iny nepostrehli. Sorry, ale ak si pozres cele forum, mozno pindam, ale i tie veci riesim. A vadny kus to neni, viacery maju sedanku, nenaprogramovane ostreky, nelisujuce dvere, padajuca voda v ostrekoch, atd. Sorry, je to vadna vyroba, len 90% to riesi tipickou mentalitou, ved to mi je jedno. Co, ze som si zaplatil za nove auto, budem dtzat hubu a krok, lebo je to komfortnejsie, ako zdvihnut si zadok a handrkovat sa so servisom, ci si to spravit. Tak asi tak. A tie vady ako volant, sos, msl i rapid i ine modely. Nie je to o vadnom kuse, ale vadnom pristupe vyroby a drvivej vacsiny zakaznikov, ktori si za svoje peniaze nepytaju to co zaplatili. Howk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 @Jan R. jazdim denne 200km ak nie je korona. A niekomu staci zaklad, niekto chce viac a mat pohodlia viac na ceste. Neobranuj skodu tym, ze niekto chce viac komfortu a viac prvkov prinasa vacsie riziko poruch. Proste, ked nieco vyrabaju, nech to vyrabaju poriadne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 S tím volantem když není Ša schopna, první Best drive, holt zaplatit třeba tisích a byl by rovně. Bych udělal já. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Ano, jistě, ale to fňukání technické problémy nevyřeší a na přístup si stěžuj třeba u dovozce, tady to za tebe nikdo nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Co se volantu tyká, tak to rozhodne nebude problém jen jednoho modelu, ale spíše značky jako takové. Osobně jsem zažil křivý volant u OII, FII, Yeti FL, Rapid před FL. Všechno to byly auta v rodině a u všech se to projevilo při relativně nízkém nájezdu km (tak před hranicí 30 tis), rekordmanka v tomhle byla OII (FL), u ni se to projevilo už po prvních par tisících km. Editováno: 13. Květen 2020, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Tak s volantem mam problem jako ostatni, asi od 4 tis.km, ale jinak jsem se Scalou spokojeny.vybava Ambition a stejne i Lane Asist vypínám.Klima byla zapnuta asi 2 krát, vyhrivani sedaček asi tak 3 krat.zadnych zavad jsem si nevsim, zamrzle radio- ok,muze stat, nic vazneho.zadny problem.mam 15 tis.km, ale naprosta spokojenost s jizdnimi vlastnostmi, spotrebou,svetla perfektní, motor prekvapil, kufr optimalni, brzdy super a nějakou kameru a cidla na parkovani nepotrebuju, (ale musim se smat kdyz vidim lidi pri couvani jak do ty kamery cumi)super auto za odpovídající cenu.naprosta spokojenost.jenom ty lerni Micheliny mi opet zklamaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) Neviem ci je to len moj pohlad ale v teste O4 sa mi zda, ze volant ma tiez mierne natoceny kuknite o 034 az 036 sek a potom aj na 3 min. Aj v inych častiach to je asi vidiet. Alebo sa mi len zda???? https://www.youtube.com/watch?v=qBkM3Qh-u-s Editováno: 15. Květen 2020, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.