Hejo Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Ahoj.Neviete niekto ako je to teraz s dodacími lehotami na slovensku? Objednávka 25.2.2020- 1.5tsi manuál,125+ jubileum,titan blue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 To přesně řekne jen prodejce náhledem do systému. Po znovu obnovení výroby má každý jiné termíny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) @Jan R. přesně tak!? A jak psal kolega a dávam Ti za pravdu? @csabac skladovky letí s cenou dolů, kupujte dokud jsou. Táňa už by si třeba nevybrala?? já už taky ne...? Editováno: 1. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) Ja dom nasiel jednu. 1.6tdi strieborna style dsg elektricje sedadla. Tie uz by sa nesklapali snad. No cena je tam zaujimava iba pri skofin a protiucet. Inak asi by som chcel ambition zadne dvere uz z plechu, aby sa dal pouzit nosic na bajk. Editováno: 1. Červen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) V 31. 5. 2020 na 14:12, xtrack napsal: @Husita a co paket komfort a extra? Tohle budeš objednávat, nebo už Ti stojí doma? Ne, jesště doma nestojí. Jak jsem psal jinde, chci počkat na facelift. Tohle je takový nástřel, co bych chtěl v autě mít. O paketu komfort jsem neijak neuvažoval, ale nakonec jsem ho přihodil, ale zase jsem ubral interiér Suedia. Paket extra ne. Editováno: 1. Červen 2020, autor: Husita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 No kym bude fl to si pockas, ale aspon dosetris tych 3000E co to bude drahsie, pac mas kupovat elektro auta a nie splalovaky. Ale mozno FL bude elektricky :D Pocitaj stym ze ceny elektro a fosilnych sa vyrovnaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 @csabac ta sleva na škofin je jak kde, 20-25tis, u naší Scaly jsme se dohodli na ceně jako pro škofin minus dalších 10tis. Ale slyšeli na heslo " dnes máte peníze na účtě" @Husita no nevím, pokud chces kupovat, teď máš ideální příležitost, ceny padly na dno, navíc se od 1.4 zdražilo a další zdražení bude po novém roce jak píše @atlan potřebují se prodávat auta na baterky, ne spalováky. Pokud by jsi měl zájem, jedna červená velvet 1.5TSi DSG v plné s tažným bez kůže a panoramy stojí v Olmiku za 530, pak stříbrná v Hradci za 515.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) No já osobně sleduji cenu skladovek asi cca. měsíc a za ten měsíc se ceny nikterak nesnížily. Prvotní cena vypadá lákavě, ale po rozkliknutí nabídky a zjištění, že to platí jen při výkupu a úvěru přes škofin člověk vystřízliví.. Píšeš, že na ně funguje "peníze na dřevo". Obeslal jsem asi 15 autosalónů s tím, že jsem schopen platbu provést při uzavření smlouvy ihned na místě (okamžitou platbou), ale nikde se mi nesnažili nabídnout lepší cenu než inzerují, respektive dostat cenu při koupi v hotovosti na úroveň té ceny přes výkup+škofin. Otázka je jestli by třeba neslevnili při osobním jednání, ale kvůli zjištění, že ne se mi mnohdy přes celou republiku cestovat fakt nechce. Pouhý jeden den vydržela super nabídka na modrou scalu (pakety Extra+komfort,prodloužená záruka) za cenu 499 000 Kč v hotovosti (449 000 Kč výkup + škofin). Hned mi ji někdo vyfoukl :-( Bohužel pod 500 tisíc (při ceně v hotovosti) jsem se nikde se zmíněnými dvěma paketamim v 1,5 TSI DSG nedostal :-( Kdyby ano, tak hned beru... Kdyby alespoň člověk věděl, kde se ceny dostanou v nadcházejících měsících...Zda konečně skladovky slevní anebo ne..Zda vláda zavede šrotovné anebo ne..Nejhorší je, že příští týden nejspíše prodám současné auto a budu tedy muset koupit nové (pokud chci letos na dovolenou :-)) Při mém štěstí měsíc po koupi půjdou ceny o 50 tisíc dolů a vláda zavede šrotovné a mě jebne :-) Editováno: 1. Červen 2020, autor: hannys85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 @xtrack a co je to skofin vlastne? Ja som myslel, ze to je na splatky. Ja som tiez platil naraz celu sumu, no prislo mi, ze vacsiu vyhodu maju ti co to beru na splatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 @hannys85 tiez som mal podobnu skusenost. Lepsiu cenu ponukali vzdy pri vykype a skogin, co u mna vobec nebolo realne, abg som stare auto tahal do CR na protihodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Na zlevňování bych nečekal, nedávno zavedli Restart a teď maximálně odloží zdražování. Šrotovné myslím taky nehrozí. O Škofinu tu někdo tvrdil, že ho obchází předčasným splacením. Ostatně i ten výkup se dal dva roky zpátky pořešit různě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Co ctu tak srotovne spis bude,ja si rozhodne pockam na listopad a pak se uvidi. Jinak se vam chlapci dost divim O3 je ve vyprodeji vyber obrovsky,ceny zajimave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 nie kazdemu sa paci o3. ako auto isto lepsie ako scala vlastnostami, no su dovody, preco je scala tahun pre niekoho. pre mna to bol tvar zadnych dveri pre nosic na bajky, ktori skrz plastoveho spojlera bez tak neviem nahodit :D. kompaktne rozmery, obluba htb, atd. rozhodne ale na o3 nesiaha scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/220452801080518/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Hm, tak nám to cenzura pěkně promazala, asi se to fabrice moc nelíbilo. Tahle reakce bez vysvětlení je taky odpověď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 kde se co promazalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @DušanV jaká reakce? Jasně že se to Škodovce nelíbí, navíc v této době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Pánové, zde není volná diskuse. Hospodu najdete jinde, tam si pindejte o čem chcete. Včetně fantasmagorií o jakési cenzuře na základě toho, že se to fabrice nelíbilo. Administrace fora není v tomto případě povinna cokoli komukoli vysvětlovat - příspěvky mimo téma a tím pádem mimo pravidla fora se mažou bez upozornění (článek č. 3, odst. 5). Tečka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Pánové, chtěl sem Scalu edici 125 let, ale po dlouhém váhání jsem se rozhodl pro Fabii 125 let, protoze Scalu už mám.auto uz mam zamluvené u prodejce, protože jsem nechtěl čekat, ale teď mi zarazilo v ceníku, že zadní kotoučové jsou za příplatek.to.jako v základu jsou bubny vzadu?mám objednou 1.0 tsi 81 kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 (editace) před 14 hodinami, jamescze napsal: kde se co promazalo? Pár komentářů / názorů na odkaz, co tu dával Dixik. Jinak moc nerozumím, proč zrovna tu není volná diskuze. Kde jinde by měla být? Škoda... Editováno: 10. Červen 2020, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 před 31 minutami, Enzo81 napsal: Tak neviem ale scala a fabia su dost odlisne auta priestorom. Zisti si u predajcu, ale pokial ti chybaju hrdzavejuce kotuce co trrba menit pred stk..... Bubny su takmer bezudrzbove. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Díky, zavolám tam, ale me jen zarazilo, ze se jeste používají bubnové brzdy.o prostor mi nejde, ale říkám si, k čemu mít 2 stejná auta.Akorát sem se nesvez, ale počítám, že motor bude stejný jak spotřebou tam výkonem jako u Scaly, které jsou pouze 4 Kw navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Fabia 81kW má vzadu vždy kotouče. Pro 70kW jsou standard bubny nebo volitelně kotouče za 2000,- příplatek. Pro MPI asi pouze bubny. Já osobně preferuji kotouče, jejich reznutí jsem zatím nezaznamenal. Ale toto je téma o Scale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Ok diky, jen to bylo v ceníku.Jinak co se týče Scaly, byl jsem na výměně oleje, zamrzal mi displej-vyřešeno novym SW, ale taky se mi občas objevilo, že nefunguje SOS volání.SW nešel přehrát, takže bylo zapotřebí vyměnit řídící jednotku toho SOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 @Enzo81 a od vymeny SOS riadecej ok? lebo mne menili tiez, no po 3t km to svietilo zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.